Kocam ailesine hayır diyemiyor

Scales girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
10
1
1
33
Merhaba Kızlar bana yardımcı olun ne olur. yeni araba aldık ama ikinci el. sorunum şu aslında kocamın anne ve babası sürekli bizden arabayı istemeye başladı. Yok şuraya gideceğiz yok buraya gideceğiz. eşimde hayır diyemiyor. Ama sonuçta benimde planım oluyor. ve arabayı sadece günlük kullansalar neyse en son uzun yola gitmek için aldılar. Ve işimiz var mı sormadan. Çok sinirlendim. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Sürekli araba konusunda tartışma yaşıyoruz....

arabanın ödemesinde katkıları oldu mu
eğer olduysa bunu kendilerinde hak görüyor olabilirler

Ya araba onlardayken bozulmasını bekleyeceksiniz ya da yüzünüzü dönüp vermeyiz diyeceksiniz

aynı ortamdayken güzel bir dille uyar bence. benim şöyle önemli işim (hastane vs.) vardı ama siz uzun yol için arabayı almışsınız de. eğer böyle demezsen hayatın boyunca bu çileye katlanacaksın. çünkü eşin hiçbir zaman onlara hayır demeyecek.

Haklısınız,kim olsa sinir olur. En azından bi sorsalar lazım mı diye. Bende olsam eşimle gerekirse her gün kavga ederim ailesine hayır demeyi öğrenene kadar

Senin uyarman hoş olmayabilir esin uyarmali ,acil bir is oldugunda tamam ama keyfi olunca hos olmuyor

Esin onlar icinde aldim diyorsa taksit vakti odeme yapsinlar madem

çok ayıp o zaman sizin ihtiyacınız var mı yok mu diye sormadan almak hiç hoş değil
yani emir vaki yapıldığı için sinirleniyorum. Ve suratım istem dışı düşüyor. Eşimde sinirleniyor. Çok konuştuğumu söylüyor bu konu da her istediklerinde veririm onlar annem babam diyor ama görümcem hiç hesaba katılmıyor.

Onu da eşim yapmaz ben onlar içinde aldım arabayı diyor. Ama benim ne düşündüğümü önemsemiyor. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum.

Onlar için demi almış, o zaman söyle sizinkilere bir kaç kere de senin ailen istesin, işleri yoksa da alsınlar kapıda beklesin.
Bakalim ayni durum senin ailen icin de gecerli mi

Son düzenleme:
valla kocan kestirip atmış olayı
yapabileceğin pek bişey yok
karşı çıkarsan aile içinde huzursuzluk çıkacak belliki

Zor bir durum eşinizin hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor ama kavgada çözüm olmuyor malesef bizde de vardı aynı sorun ilk evlendigimiz donemlerde dayısı ve yengesine hayır diyemiyordu evimi uzağa taşıdım kurtuldum bu şekilde

valla kocan kestirip atmış olayı
yapabileceğin pek bişey yok
karşı çıkarsan aile içinde huzursuzluk çıkacak belliki

Bugün tartıştık zaten bu konu için... Annesi bizi otobüs terminaline bırakın dedı. Eşim de götürürken biz oralarda eziyet çekmeyelim arabayla gidelim demiş eşimde hemen vermiş.

Bugün tartıştık zaten bu konu için... Annesi bizi otobüs terminaline bırakın dedı. Eşim de götürürken biz oralarda eziyet çekmeyelim arabayla gidelim demiş eşimde hemen vermiş.
bu konuda eşinin sana hak vereceğini hiç sanmıyorum
evet can sıkıcı bir durum yaptıkları ama bu sefer de sen eşinle kötü olacaksın değmez bence ağzının tadını bozmaya, boşver
alırlarsa alsınlar... huzurunuzdan mutluluğunuzdan önemli değil ...

Doğru söylüyorsunuz huzurum herşeyden önemli ama sinek küçüktür mide bulandırır derler. Bugünde sinirlendiğim için bu konuyu açmak istedim. Kendimi rahatlatmak istiyorum. Sizin olan her şey bizim gibi davranıyorlar

bu saatten sonra değiştiremezsin zaten yaşlı başlı insanlar
oldukları gibi kabul et bence
eşinle aran bozulmasın bu yüzden
hiç gerek yok, araba dediğin nedir, maddi bişey
maddi şeyler için maneviyatını feda etme derim

Biz size yardımcı olamayız ki eşiniz tamam diyormuş sonuçta.
Olay eşinizde bitiyor.
Sinir bozucu bir durum.
En azından sorsalar bari size lazım mı diye.

ay ne sinir bozucu bu durum.bizde arabayi aldigimiz zaman kp ikide bir aliyodu arabayi bizimkide bisey diyemiyodu babasina bigun kv benim planim vardi kucuk bebegim var gunduzleri cikamiyorum aksam gideriz diye oglunu bekloyorum babam arabayi aliyor ben bisey yapamiyorum diye bi ayar verdim o gun bugundur araba alinmiyor.su buyukler nekadar dusuncesiz oluyorlar ya illa bi laf soyliceksinki kendilerine ceki duzen vercekler.sinir oldum simdi

Siz de hep bir iş bir bahane çıkarın. Anlasinlar bence. Kocaniza belli etmeyin onlara belli edin. Önünü alamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…