- 25 Kasım 2015
- 10
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Scales girl
-
arabanın ödemesinde katkıları oldu muMerhaba Kızlar bana yardımcı olun ne olur. yeni araba aldık ama ikinci el. sorunum şu aslında kocamın anne ve babası sürekli bizden arabayı istemeye başladı. Yok şuraya gideceğiz yok buraya gideceğiz. eşimde hayır diyemiyor. Ama sonuçta benimde planım oluyor. ve arabayı sadece günlük kullansalar neyse en son uzun yola gitmek için aldılar. Ve işimiz var mı sormadan. Çok sinirlendim. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Sürekli araba konusunda tartışma yaşıyoruz....
Ya araba onlardayken bozulmasını bekleyeceksiniz ya da yüzünüzü dönüp vermeyiz diyeceksiniz
çok ayıp o zaman sizin ihtiyacınız var mı yok mu diye sormadan almak hiç hoş değilHayır olmadı düğünde takılan paramızla aldık. Görümcem de var ama sürekli bizden alıyorlar.
Merhaba Kızlar bana yardımcı olun ne olur. yeni araba aldık ama ikinci el. sorunum şu aslında kocamın anne ve babası sürekli bizden arabayı istemeye başladı. Yok şuraya gideceğiz yok buraya gideceğiz. eşimde hayır diyemiyor. Ama sonuçta benimde planım oluyor. ve arabayı sadece günlük kullansalar neyse en son uzun yola gitmek için aldılar. Ve işimiz var mı sormadan. Çok sinirlendim. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Sürekli araba konusunda tartışma yaşıyoruz....
yani emir vaki yapıldığı için sinirleniyorum. Ve suratım istem dışı düşüyor. Eşimde sinirleniyor. Çok konuştuğumu söylüyor bu konu da her istediklerinde veririm onlar annem babam diyor ama görümcem hiç hesaba katılmıyor.çok ayıp o zaman sizin ihtiyacınız var mı yok mu diye sormadan almak hiç hoş değil
Onu da eşim yapmaz ben onlar içinde aldım arabayı diyor. Ama benim ne düşündüğümü önemsemiyor. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum.
valla kocan kestirip atmış olayıyani emir vaki yapıldığı için sinirleniyorum. Ve suratım istem dışı düşüyor. Eşimde sinirleniyor. Çok konuştuğumu söylüyor bu konu da her istediklerinde veririm onlar annem babam diyor ama görümcem hiç hesaba katılmıyor.
valla kocan kestirip atmış olayı
yapabileceğin pek bişey yok
karşı çıkarsan aile içinde huzursuzluk çıkacak belliki
bu konuda eşinin sana hak vereceğini hiç sanmıyorumBugün tartıştık zaten bu konu için... Annesi bizi otobüs terminaline bırakın dedı. Eşim de götürürken biz oralarda eziyet çekmeyelim arabayla gidelim demiş eşimde hemen vermiş.
bu konuda eşinin sana hak vereceğini hiç sanmıyorum
evet can sıkıcı bir durum yaptıkları ama bu sefer de sen eşinle kötü olacaksın değmez bence ağzının tadını bozmaya, boşver
alırlarsa alsınlar... huzurunuzdan mutluluğunuzdan önemli değil ...
bu saatten sonra değiştiremezsin zaten yaşlı başlı insanlarDoğru söylüyorsunuz huzurum herşeyden önemli ama sinek küçüktür mide bulandırır derler. Bugünde sinirlendiğim için bu konuyu açmak istedim. Kendimi rahatlatmak istiyorum. Sizin olan her şey bizim gibi davranıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?