- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
- Konu Sahibi Scales girl
Sizin altinlarinizla alınan arabayi onlar için de almissa o zaman eşinize benim altinlarimi geri al arabayi da onlara ver de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün tartıştık zaten bu konu için... Annesi bizi otobüs terminaline bırakın dedı. Eşim de götürürken biz oralarda eziyet çekmeyelim arabayla gidelim demiş eşimde hemen vermiş.
Madem esin geri adim atmiyor her defasinda moralim bozulacagina hepberaberken artik araba sizin olsun bence, devamli istemenize gerek kalmaz derdim. senin yerinde olsam.yani emir vaki yapıldığı için sinirleniyorum. Ve suratım istem dışı düşüyor. Eşimde sinirleniyor. Çok konuştuğumu söylüyor bu konu da her istediklerinde veririm onlar annem babam diyor ama görümcem hiç hesaba katılmıyor.
Merhaba Kızlar bana yardımcı olun ne olur. yeni araba aldık ama ikinci el. sorunum şu aslında kocamın anne ve babası sürekli bizden arabayı istemeye başladı. Yok şuraya gideceğiz yok buraya gideceğiz. eşimde hayır diyemiyor. Ama sonuçta benimde planım oluyor. ve arabayı sadece günlük kullansalar neyse en son uzun yola gitmek için aldılar. Ve işimiz var mı sormadan. Çok sinirlendim. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Sürekli araba konusunda tartışma yaşıyoruz....
Sat kurtul! Yorgan gitti kavga bitti dersiniz soranlaraMerhaba Kızlar bana yardımcı olun ne olur. yeni araba aldık ama ikinci el. sorunum şu aslında kocamın anne ve babası sürekli bizden arabayı istemeye başladı. Yok şuraya gideceğiz yok buraya gideceğiz. eşimde hayır diyemiyor. Ama sonuçta benimde planım oluyor. ve arabayı sadece günlük kullansalar neyse en son uzun yola gitmek için aldılar. Ve işimiz var mı sormadan. Çok sinirlendim. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Sürekli araba konusunda tartışma yaşıyoruz....
aynen araba almak istemedim zaten bu sorunlar olacak diye. KV gezmeyi seven birisi akraba akraba gezmek ister. zaten sabahtan akşama kadar çalışıyorum yorucu bir işim var gezmek istiyorum kimi zaman hafta da bir iki kere kendi gideceğimiz yerler oluyor ama eşim onlar istediği an hemen veriyor. bizimkini önemsemiyor. kızdığım nokta buKesinlikle bende sinirlenirdim
Sırf bu yüzden araba sevdamdan soğuyorum