- 25 Kasım 2015
- 10
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Scales girl
-
Eşinizle konuşun. Hayır demeyi öğrenmeli... Bizde ikinci el bir araba aldık ama alırken şartlı aldık. Eşimin babasının ehliyeti yok ama ikide bir araba kiralayıp bizi şuraya götür buraya götür derdi. O yüzden alırken şartlı aldık. Şartım şuydu annen baban ikide bir bizi şuraya götür buraya götür derse zırt pırt onların istediği yere gitmek zorunda değiliz yada biz bayramımızı sensiz geçirmek zorunda değiliz, yada kardeşleri denize menize tutturduğunda bizde gidip para harcamank zorunda değiliz yada sen onlarla denizlerde eğlenirken biz evde pineklemek zorunda değiliz. elbette bunlarda olur ama zırt pırt olursa beni tanıyorsun o arabayı sattırırım. Nasıl deli olduğumu biliyorsun Arabanın tekerini patlatırım çizerim felan demiştimöyle aldık. Eşimde böylece hayır demeyi öğrendi...
Aynen katılıyorum. Benim gibi misafir git misafir gel o zaman bişey diyemiyolar. Ben samimiyeti Eşimin babasının arsasına kendi tazminat parasıyla yaptığı evden kovulunca kestim. O gün bu gündür misafiriz :)EŞİNİN AİLESİ İLE FAZLA SAMİMİYET İLERDE SORUN OLUYOR..
Bir de konunun tarihine baksan iyiydiValla aynı dert bnde de var eşim ailesi ne derse evet diyor hep senin işin biraz daha kolay şöyle mesela sen bu konuda çok konuşmuş tartışmışsındır artık bu konu hakkında eşine bişey söyleme çnkü bazen bişeyleri ne kadar çok söylersen o kadar etkisini kaybeder mesela arabayı sizden istediler eşin de verdi diyelim hemen arabayla gidebileceğiniz yani arabanın şazım olacağı bi durum yarat bu bi arkadaşınızın daveti olabilir bi yere çağırılabirsiniz yad rahatsızlan gerçi şimdi covid dolayısıyla hastaneşer de çok güvenli değil ama yani söylediklerini artık söylemem yerine bunu durumlarla anlatmaya çalış erkekler laftan anlaöıyolar onlara böle somut şeylerlazım
Onu da eşim yapmaz ben onlar içinde aldım arabayı diyor. Ama benim ne düşündüğümü önemsemiyor. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum.
Haha ben de yorum yaptımBir de konunun tarihine baksan iyiydi
Ayy tarihe hiç bakmadımHaha ben de yorum yaptım
Kayınvalideler arabayı hala alıyor Mu aceba?
Bence bu konuda tartışmayın eşinizle. Aileyle yakin oturunca böyle oluyor. Biz benim ailemle yakin oturuyoruz. Arabamiz yokken hep babamin arabasini kullandik. Araba kime lazimsa o aliyodu. Sadece acil durumlrda degil gezmeye gitmek icinde aliyoduk. Sonra araba aldik düştük babamin yakasindanMerhaba Kızlar bana yardımcı olun ne olur. yeni araba aldık ama ikinci el. sorunum şu aslında kocamın anne ve babası sürekli bizden arabayı istemeye başladı. Yok şuraya gideceğiz yok buraya gideceğiz. eşimde hayır diyemiyor. Ama sonuçta benimde planım oluyor. ve arabayı sadece günlük kullansalar neyse en son uzun yola gitmek için aldılar. Ve işimiz var mı sormadan. Çok sinirlendim. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Sürekli araba konusunda tartışma yaşıyoruz....
İnsanlar çok degısıkler gercekten nasıl bir mantık bu ya ??Nasıl kendılerınde böyle haklar goruyorlarMerhaba Kızlar bana yardımcı olun ne olur. yeni araba aldık ama ikinci el. sorunum şu aslında kocamın anne ve babası sürekli bizden arabayı istemeye başladı. Yok şuraya gideceğiz yok buraya gideceğiz. eşimde hayır diyemiyor. Ama sonuçta benimde planım oluyor. ve arabayı sadece günlük kullansalar neyse en son uzun yola gitmek için aldılar. Ve işimiz var mı sormadan. Çok sinirlendim. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Sürekli araba konusunda tartışma yaşıyoruz....
Sinirlenmekte haklısınız ama aynısını sizin ailenizin de talep ettiğinizi düşünün. Sonuçta o da senin ailen, eşin snein ailen istediğinde uzun yola vs verecekse birşey demezsin, ama senin ailene vermeyi istemezse eğer tepkini göster, senin ailenin de bu arabada katkısı yok benim aileminde, kendi ailen içinde aldıysan ee benim ailem ne olacak, ben çöpten mi çıktım diyeceksin. Bizde araba aldık pandemi sürecinde ama arabanın bir sefasını süremedim, gezemedim, tozamadım, bizden çok eltimler kaynımlar sefasını sürdü diyebilirim yani. Eltimin bebeği oldu o süreçte vs onlarda kaldı onlar gezdiler vs eşim de bir nevi kardeşi ve yengesinin doğumu için almış gibi oldu ve kardeşinden arabayı aldıktan kısa bir süre sonra arabayı sattı,herkese araba içime sinmiyordu, bir kere alamazsam hiö alamam diye düşündüm ondan böylw bie araba aldım, hiç sevemedim, sevemediğim içinde bir yere gidesim gelmedi, annem bile eşimden daha çok bindi arabaya, eşime üzülüyorum filan diyordu satarken. Mesela eşimin yeğeni daha küçük amcamın arabası bizim arabamız mı oldu artık filan diyormuş, babanneside sizin de sayılır o araba diyor sanki parasını kaynım vermiş gibi, birde eşim kaynanama " eşime üzülüyorum o binemedi gezdiremedim deyince" kaynanamda eşime "binseymiş o zaman o da ne yapalım yani" diyor, sinir oluyorum. Kaynımla daha yakın olsaydık eminim her gün arabayı eşim verirdi gezsinler diye. Birde ortak araba alma niyetindeydi bende bir kere böyle ortak araba vsnin doğru olmadığını vs söyledim, bir arkadaşı abisiyle ortak araba almışto yaşadıkları anlaşmazlıkları sıkıntıları kendi gördüğü halde ona eşinin gözünden nasıl göründüğünü anlatarak söyledim ortak almadı. Ama seni çok iui anlıyorum.Merhaba Kızlar bana yardımcı olun ne olur. yeni araba aldık ama ikinci el. sorunum şu aslında kocamın anne ve babası sürekli bizden arabayı istemeye başladı. Yok şuraya gideceğiz yok buraya gideceğiz. eşimde hayır diyemiyor. Ama sonuçta benimde planım oluyor. ve arabayı sadece günlük kullansalar neyse en son uzun yola gitmek için aldılar. Ve işimiz var mı sormadan. Çok sinirlendim. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Sürekli araba konusunda tartışma yaşıyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?