O kadar zor şartlarda evlendik ki, o ailesini benim için terk etti. Her şey çok güzeldi, bir an bozuldu. Kizlarim babalarına çok düşkün, bende dediğim gibi seviyorum. 6 sene içinde herseyimi verdim bu evlilik için, hiç bir şeyimiz yoktu. Şimdi her şey varken , her şeyi ben ve eşim yaratmışken hazırı terk edip başka birisine vermem. Boşanmak kolay, ama sonrası ben ne yapabilirim? O soru da aklımdan çıkmıyor. 2 çocuk, ailem yurtdisinda ve ben o ülkeye giremiyorum yasagim var. Burda kalsam nasil 2 cocukla geçinecegim? Eşim calistirmadigi için hep evdeydim, işim bile yok.Evlilik? Kurtarma?
Sevgi yok. Saygı yok. İhanet var. Evlilik bitik. Gurur? O zaten terk-i diyar eylemiş.
Boşanma davasını aç, kim olduğunuzu görür. Adam sizi kesinlikle aldatıyor, bir dakika bile durmayın. Size yazan kişiye yazıp kanıt isteyin veya siz toplayın. Sizi manipüle ediyor resmen. Bu evlilik kurtulmaz çünkü sorun sizde değil, yani o kadar sakil cümleler yazmışsınız ki... Başkasına kocamı vermem tarzında, sizin aklınız sonradan başınıza gelecek. Burada kimse size de istediğiniz akılı vermez. Gözünüz kör olmuş. Bunun gibi adamlar zaten kadınların çalışmasını istemez, üstüne çocuk yapar birkaç tane. Kadını kendine bağımlı eder, başlarda zaten her şey çok güzeldir, ama sonra aldatmalar, şiddetler falan. Biz bu hikayeleri çok gördük, duyduk. Mutlu sonla biten yok. Kendinize iş bakın, ne okudunuz?Merhaba. 6 senelik evliyim, ve 2 çocuğumuz var. Eşim askere gidip geldikten sonra çok değişti. Benden soğuğunu hissediyorum , ve eskisi gibi değil. Benimle zaman geçirmek istemiyorum. 5 gun once bana mesaj geldi esiniz sizi aldatiyor bir suru kiz ile ben dahil diye. Esime soyledigim zaman bilmem kim olabilir kaniti varsa gondersin bakalim dedi. Gece tuvalete girdi, bende saatinden mesajlara girdim ve bir numaradan eşime ancak engellersin , köpek gibi mesaj gördüm. Numarayı kaydettim, eşime bu kimin numarası diye wp dan mesaj attım cevap vermedi. Tuvaletten çıkana kadar numarayı kişilerden silmiş. Bu kim diye sorduğum zaman kim ki ,ne oldu dedi. Mesajı gördüm sana bunu bunu yazdı dedim yok dedi. Saatinden mesajı gösterdim sana ne ,kimse kim seni ilgilendirmez dedi. Sakince konuşmaya çalıştım ama olmadı, hep bu durumlarda beni suçlu yapıyor. Sen kimsin benim telefonu kurcaliyorsun fln demeye başladı. Benden soğuduğuna, sadece kızlarımı seviyorum dedi. Ama ben ayrılmak istemiyorum , kızlarım küçük ve evet seviyorum eşimi. Salak diyebilirsiniz , ama evliliğimi nasıl kurtara bilirim.
Bazen de bana zaman tanı, zamanla değişecek diyor. Sen soğuttun beni dedi, ben ne yaptım anlamıyorum. Söylemiyor da. Zamanla düzelecek diyor , ne düzelecek acaba. Büyük ihtimal keyfime bakacağım kızlarımla, boşanmak çare değil benim durumumda.Madem boşanmayacaksınız, sorup durmayın adama. Yüz göz olmayın. Mesajları gösterip gösterip bu kim demenize rağmen aptal yerine koyuyor sizi. Kurtarılacak bir şey kalmamış bana kalırsa ama bari salağa yatın, görmemiş gibi yapın. En fazla bu kadarı olur.
Numarayı arıyorum açmıyor ki, wp den yazdım okudu cevap yok. Ama aldatiyormusun sorusuna da, birisi olsa söylerim saklamam diyor. Ay valla kafayı yiyeceğim.Boşanma davasını aç, kim olduğunuzu görür. Adam sizi kesinlikle aldatıyor, bir dakika bile durmayın. Size yazan kişiye yazıp kanıt isteyin veya siz toplayın. Sizi manipüle ediyor resmen.
Siz zaten evliliği bozmak istemiyorsunuz, önceki yazımı düzenledim, diyecek bir şey yok.Numarayı arıyorum açmıyor ki, wp den yazdım okudu cevap yok. Ama aldatiyormusun sorusuna da, birisi olsa söylerim saklamam diyor. Ay valla kafayı yiyeceğim.
Ortada evlilik yok bebegimMerhaba. 6 senelik evliyim, ve 2 çocuğumuz var. Eşim askere gidip geldikten sonra çok değişti. Benden soğuğunu hissediyorum , ve eskisi gibi değil. Benimle zaman geçirmek istemiyorum. 5 gun once bana mesaj geldi esiniz sizi aldatiyor bir suru kiz ile ben dahil diye. Esime soyledigim zaman bilmem kim olabilir kaniti varsa gondersin bakalim dedi. Gece tuvalete girdi, bende saatinden mesajlara girdim ve bir numaradan eşime ancak engellersin , köpek gibi mesaj gördüm. Numarayı kaydettim, eşime bu kimin numarası diye wp dan mesaj attım cevap vermedi. Tuvaletten çıkana kadar numarayı kişilerden silmiş. Bu kim diye sorduğum zaman kim ki ,ne oldu dedi. Mesajı gördüm sana bunu bunu yazdı dedim yok dedi. Saatinden mesajı gösterdim sana ne ,kimse kim seni ilgilendirmez dedi. Sakince konuşmaya çalıştım ama olmadı, hep bu durumlarda beni suçlu yapıyor. Sen kimsin benim telefonu kurcaliyorsun fln demeye başladı. Benden soğuduğuna, sadece kızlarımı seviyorum dedi. Ama ben ayrılmak istemiyorum , kızlarım küçük ve evet seviyorum eşimi. Salak diyebilirsiniz , ama evliliğimi nasıl kurtara bilirim.
Sanki cevabını bulsan çatır çatır bosayacaksin.Numarayı arıyorum açmıyor ki, wp den yazdım okudu cevap yok. Ama aldatiyormusun sorusuna da, birisi olsa söylerim saklamam diyor. Ay valla kafayı yiyeceğim.
Sanki cevabını bulsan çatır çatır bosayacaksin.
Bosamayacaksin işte kurcalayıp durmanin ne
işte o kadar da kolay değil ya. Destek olacak kimsem yok bosarsam, bide çocukları alsa benden hayatta yaşayamam cocuklarimsiz.Sanki cevabını bulsan çatır çatır bosayacaksin.
Bosamayacaksin işte kurcalayıp durmanin ne anlamı var
Sanki cevabını bulsan çatır çatır bosayacaksin.
Bosamayacaksin işte kurcalayıp durmanin ne anlamı var
Tabii kesin alır çocuklarıişte o kadar da kolay değil ya. Destek olacak kimsem yok bosarsam, bide çocukları alsa benden hayatta yaşayamam cocuklarimsiz.
Kendi ülkene gidersin , çocukları asla vermem dedi daha önceki tartışmalarda. Bahane değil ve komik değil. Çaresiz bir durumdayım paylaştım alay konusu etmeyin. Benim ne halde olduğumu bilemezsinizTabii kesin alır çocuklarıAdam yeni aşklara yelken açma kafasında ayak bağını ne yapsın. Bu bahane olmamış. Şeyi deneyin, çocuklarım babalarına çok düşkün ondan olmaz diye
Tamam işte diyoruz ki kurcalama.Kendi ülkene gidersin , çocukları asla vermem dedi daha önceki tartışmalarda. Bahane değil ve komik değil. Çaresiz bir durumdayım paylaştım alay konusu etmeyin. Benim ne halde olduğumu bilemezsiniz
O zaman neden bu kadar ortaya dökülürsünüz? Adam aldatıyor, sizin bildiğinizi gidemeyeceğinizi de dümdüz gördü. Eve kuma getirse gidemeyecek durumdasınız. Bari adama hesap sormasaydınız yani. Muhteşem gururunuzu gördü. İnanılmaz saygı duyuyordur size.Kendi ülkene gidersin , çocukları asla vermem dedi daha önceki tartışmalarda. Bahane değil ve komik değil. Çaresiz bir durumdayım paylaştım alay konusu etmeyin. Benim ne halde olduğumu bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?