Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım boşanacağım ne demek ya. Bu adamı boşayıp donuna kadar alıp sokağa atacağım ben güçlüyüm, ben kadınım, ben anneyim demelisin. Özgüvenin yüksek olsun!!! Korkma ve yoluna bak

Yarın yarı kırkını çıkarıp öyle gideceğiz. 1200 km uzakta memleketim
Yarı kırkı yetmez,40ını da çıkarın öyle gidersiniz.Yada gitmezsiniz babanizi da çağırın,eşin onu da dövsün, sonra hep beraber gidersiniz.Yada gitmezsiniz.Siz bilirsiniz.
Allahım bana sabır..

Merdane, oklava, tava ne bulursam geçiririm kafasına. Adina sevgi deyip kendinizi ezdirmeniz yetmiyor yazık sıra annenize gelmiş. Hâlâ daha sanırım diyorsunuz.

Sığır alıp besleyin daha iyi et verir, süt verir yağ verir.

Kanamam var ve 1200 km araç kullanmam gerekecek açıkçası çaresizim

Gerekirse bulunduğunuz şehirden bir taksi şoförü ile anlaşacaksınız o kullanacak, dönüş için de biletini ayarlayacaksınız.

Çare arayan için her zaman bir seçenek vardır.

9 senelik öğetmenim.

Son 6 senedir öğretmenlerle özel hayatımda görüşmüyorum çok mecbur olmadıkça. Yaşantılar 95% aynı.

Kafam da, sinirim de götürmüyor öğretmen tayfasını.

Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
İnanmıyorum ya 2 dk yanında bile durulmaz böyle adamın

Bu kaçıncı sacma konu ve yeni üyelik. Trolculuk mu ?

Bu sefer seni etkilediyse tamam o zaman. Çokta seyapma ama ya. Hep küfür ediyormuş annene zaten

Gerçek değildir inşaallah 10 aylık evlilik 20 günlük bebek hertartışma da döven küfreden koca artı öğretmen iki taraf da inşaallah gerçek değildir
Gerçekse de o öyle anneme vuracak bende boşanacam galiba diyecem ya bağlar ağzını yüzünü kırarım yada gider darp raporu alır sürüm sürüm süründürürm ama herhalde bende döverdim 10 aylık evlilikte tartışma olur da vurmak ne ya aslında hiç bi evlilikte Şiddet olmamalı da zaten evliliğiniz hepsinde hamileymişsin Hamileyken vurduysa daha ne demeye o evdesin

Hemen bosanmalisin.. sen adami canindan da bezdirmis olabilirsin.. onemli degil.. saldirmak yerine bosasaydi seni...sureci uzatmamak icinde hic bir sey istemeden boşan.. sadece tedavi sarti ile yaninda devlet korumasi ile cocugu görebilmesine mahkemece izin verilmesini iste.. telefonlarını degistir. Baska yere tayin istemelisin..devlet herzaman kadini koruyamayabiliyor sen kendini koruyacaksin. eskiye dair tek bir igne bile kalmasin evinde.. yenilen ve tazelen.. tedavi olmali. Sende haksizlik ettigin hangi konu varsa kendini eğit.. kimse şiddetle dolu bi hayat icin evlenmiyor.. ama evlenmis olmak için statümuz uygun diye tanimadan evlenince boyle oluyor.. kacinilmaz son..ha cok iyiydi de 10 ayda cildirttim diyorsan.. takleyi önümüze koyacagiz..

Anne kız dayak yedikte sonra aynı evde mi uyudunuz kocanızla?
Yarı kırkı beklemesi var birde.
Daha önce de şiddet olmuş, annenize küfürler edilmiş hazmetmissiniz olanları.
Bir zahmet artık boşanin artık.

Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Annenize ve kendinize bu eziyeti etmeyin basın hakareti küfrü boşayın gitsin öyle bi havyanla yaşanmaz

Anne kız dayak yedikte sonra aynı evde mi uyudunuz kocanızla?
Yarı kırkı beklemesi var birde.
Daha önce de şiddet olmuş, annenize küfürler edilmiş hazmetmissiniz olanları.
Bir zahmet artık boşanin artık.
Boşanmaz. Olan bebeğe olacak.

sanırim derken?
iki kadin bir olup ağzını burnunu kırsaydıniz keşke.
nedemek sizi dovuyor yetmiyor annenizi dovuyor
dayak yediginiz adamdan hemen hamile kalmissiniz demek ki hamileyken de dayak yemissiniz.
isin var meslegin var al darp raporunu ver mahkemeye donuna kadar al
daha yapacak bisey kalmamis size zaten
ha birde anneme vuracak adamin vurduğu elini kendisine yediririm.
bosanacagim sanirim ne demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X