Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın ben de öğretmenim. Meslekten vurmak değil bu. Öğretmenlerin belli bir bilinç düzeyinde olması gerekir. Bir nesli yetiştiriyoruz. En önemli mesleklerden. Evde ne yaptığınız değil konu bilinçsizliğiniz.
Ayrıca belli bir maddi güce, güvenceye sahip olup dayak yiyip sinip oturmak benim gücüme gitti siz devam etmişsiniz.
Hepsini geçtim ben kendi oğlumu karısını döven bir maganda tarafından eğitim görmesini istemem. Fiziki şiddete başvuran, hele hele hamile karısına bunu yapan adamın psikolojisi zaten iyi değildir. Artı vereceği eğitime de inanmam. Özel hayat diyip geçilemez bu bazı mesleklerde. Daykaçı koca bir öğretmen olmamalı.
Yani çoğumuzun demek istediği şey bu. Kimse kusursuz değil ki hata elbette yapılır. Ama bu konuda konu sahibi ısrarla bu kötülüğe kendini maruz bırakmaya çalışıyor. Aciz bir durumda olur insan bazı şeylere katlanmak zorunda kalır mesleği yoktur, ailesi sahip çıkmaz, büyüdüğü ortamdan dolayı farklı düşünür vs vs. Anlarım ama bu konuda bilinçli davranması gereken bir kadın var eleştirdiğimiz nokta bu.
Yorumunuzu beğendim.

Böyle adama birde çocuk mu yaptınız ya nasıl kafa yaşıyorsunuz bilemiyorum adam böyle oldugunu bile bile lades demişsiniz bence boşanın bundan adam olmaz baba olmaz size koca olmazzzz

yapman gerekeni biliyorsunn aklini mantigini dinle..inan pisman olmazsinn..
esinizden sizlere ne koca, ne baba,nede damat olur..

Sanırım derken? Anlaşıldı, dayaktan dümdüz de olsan sen o herifi boşamazsın.
Benim iki çocuğum var. İlerde okula gidecekler. O kocan karşıma çıkmasın. Ben sana benzemem çünkü.

Diz hamile karısını döven bir öğretmene çocuk emanet ederseniz aynen devam edin. Ama bugün kendi karısını döven kızınca sizin evladınıza da şaplağı yapıştırırz çocuğunun anasına acımayan sizin çocuğunuza hiç acımaz. Ki devamından kendinden büyük yaşlı bir kadına da şiddet uygulamış. Bu nedenle bazı mesleklerde hata kabul edilmez
ben hanımefendinin eşinden bahsetmiyorum. benim sözüm öğretmen hanıma mesleğinden dolayı gelen eleştiriler. Yaşadığı olayla mesleğin ayrı tutulması gerektiğini o yüzden söyledim. Özelinde şiddet uygulayan adam çocuklara şiddet uygulama ihitmali fazladır. buna sözüm yok. benim sözüm öğretmen hanımın üstüne gidenlere. Yazarken ona saldırgan tavırla yazanlara. yoksa adama istediğiniz yazabilirsiniz. derdi olan hanımefendi hem lohusa. hem şiddete uğramış. destek için buraya yazmış. yerden yere vurmanın bir alemi yok. benim yazmak istediğim buydu. diğer gibi herkes isteği gibi öğretmene çocuğunu gönderebilir. polemik yapmanın bir alemi yok.

1 milyon öğretmen var. Haliyle daha çok görürsünüz öğretmenle ilgili şeyleri diğer meslek gruplarına göre.
Kaç milyon ev hanımı kaç milyon mühendis kaç milyon hemşire var
Ve üzülüyorum beninde eşim öğretmen
Hem hemcinsim hem çocuklarımızı yetiştirenler hem yakından tanıdıklarım var
Keşke böyle olmasa

saçma sapan bahaneler ileri sürmüş bide.
yarı kırk ne Allah aşkına..
lohusa kanaması da nasıl oluyor bilmiyoruz sanki.
Benim arabam bile yoktu ya, 1 aylık bebek ile otobüse binip gitmiştim. 10 saatlik yolu taze bebe ile lohusa iken çekmiştim.

ben hanımefendinin eşinden bahsetmiyorum. benim sözüm öğretmen hanıma mesleğinden dolayı gelen eleştiriler. Yaşadığı olayla mesleğin ayrı tutulması gerektiğini o yüzden söyledim. Özelinde şiddet uygulayan adam çocuklara şiddet uygulama ihitmali fazladır. buna sözüm yok. benim sözüm öğretmen hanımın üstüne gidenlere. Yazarken ona saldırgan tavırla yazanlara. yoksa adama istediğiniz yazabilirsiniz. derdi olan hanımefendi hem lohusa. hem şiddete uğramış. destek için buraya yazmış. yerden yere vurmanın bir alemi yok. benim yazmak istediğim buydu. diğer gibi herkes isteği gibi öğretmene çocuğunu gönderebilir. polemik yapmanın bir alemi yok.
Kusura bakmayın ama on aylık evlilikte hamile haliyle devamlı dayak yiyen bir kadın, kendi geliri de varken çekip oturuyorsa eleştiri gelir. Sahipsiz zavallı bir kadındır geliri yoktur, mecburdur anlamaya çalışırsın da öğretmen bir kadın bu kadar aciz olamaz. Üstelik annesi fe bu dayaktan nasibini almış. Boşanacağım demiyor da sanırım diyor. Bu acizliğe maaşlı garanti meslekli bir kadın katlanıyorsa kimse de pışpışlamakk zorunda değil.

Gerekirse bulunduğunuz şehirden bir taksi şoförü ile anlaşacaksınız o kullanacak, dönüş için de biletini ayarlayacaksınız.

Çare arayan için her zaman bir seçenek vardır.

9 senelik öğetmenim.

Son 6 senedir öğretmenlerle özel hayatımda görüşmüyorum çok mecbur olmadıkça. Yaşantılar 95% aynı.

Kafam da, sinirim de götürmüyor öğretmen tayfasını.
Benim babam ve amcam öğretmendi. Ben eskilerde görmedim böyle tuhaf insanlar. Acaba yeni nesil mi bu hale geldi?

Sizin gibi kadınlar birde öğretmen olup çocuk yetiştiriyorlar; yanarım yanarım ona yanarım.

Benim babam ve amcam öğretmendi. Ben eskilerde görmedim böyle tuhaf insanlar. Acaba yeni nesil mi bu hale geldi?

onlar öğretmen okulu zamındandır hatta belki köy enstitüsü..
benim babamda öğretmendi.
ben babamın bana tanıdığı hak ve özgürlüklerin eseriyim.
kimseye ezdirmem kendimi böyle..

Şuan hiçbir insani değeri oturmamış hastalıklı bir nesil var
Hırsızlığı yalancığı şiddeti normal görüp mesala eşcinselliği tüm kötülüklerin kaynağı gören hastalıklı bir düşünce biçimi geliştirmişiz

Allahım.. Eşim öyle bir şey yaparsa eşim demem... Hep söylüyoruz hemen çocuk yapmayın diye... Bu evlilik düzelmez. Annen ne dedi

Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Oha yuh bu son nokta adama bak ya

Ya inşallah konu fakedir.Lohusa psikolojiniz nasıl acaba? Çok mu yoruldunuz ?yakın bir arkadaşım lohusa zamanında halüsinasyon görüyordu. Sizin olayda böyle olmasın zira ben inanmak dahi istemiyorum da.

.Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
“Sanırım” mı? Allah esirgesin bu nasıl bir insanmış öyle. Böyle bir şeyi yaşatmasın kimseye Allah. Siz nasıl haddini bildirmediniz sizin annenize el kaldırırken bu şahıs? İlk defa bir konuyu okurken bu kadar sinirlendim ve üzüldüm. Annenize ve size kaldırdığı elleri kırılır o adamın umarım ne diyeyim. İlk defa böyle bir temennide bulunuyorum. Siz yine evli kalmaya ihtimal veriyorsanız da bir şey diyemiyorum. Halkınızda hayırlısı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X