Yani çoğumuzun demek istediği şey bu. Kimse kusursuz değil ki hata elbette yapılır. Ama bu konuda konu sahibi ısrarla bu kötülüğe kendini maruz bırakmaya çalışıyor. Aciz bir durumda olur insan bazı şeylere katlanmak zorunda kalır mesleği yoktur, ailesi sahip çıkmaz, büyüdüğü ortamdan dolayı farklı düşünür vs vs. Anlarım ama bu konuda bilinçli davranması gereken bir kadın var eleştirdiğimiz nokta bu.Bakın ben de öğretmenim. Meslekten vurmak değil bu. Öğretmenlerin belli bir bilinç düzeyinde olması gerekir. Bir nesli yetiştiriyoruz. En önemli mesleklerden. Evde ne yaptığınız değil konu bilinçsizliğiniz.
Ayrıca belli bir maddi güce, güvenceye sahip olup dayak yiyip sinip oturmak benim gücüme gitti siz devam etmişsiniz.
Hepsini geçtim ben kendi oğlumu karısını döven bir maganda tarafından eğitim görmesini istemem. Fiziki şiddete başvuran, hele hele hamile karısına bunu yapan adamın psikolojisi zaten iyi değildir. Artı vereceği eğitime de inanmam. Özel hayat diyip geçilemez bu bazı mesleklerde. Daykaçı koca bir öğretmen olmamalı.
Yorumunuzu beğendim.