Kocam annemin yanında bana beddua etti

Eşiniz çocuklara yanlış davrandıklarını anlatmaya çalışırken yattığınız yerden gelip sinirli ruh haline sahip adama inat olsun gibi ‘’herşey serbest,tükür’’ gibi cümleler kuruyorsunuz bence Buda büyük bir saygısızlık adam zaten sinirli ağzından çıkmıştır

Niye serbestlik varmış 10 yaşındakina, onu anlamadım. O kız eğitimsiz mi yetişiyor.
Küçük olan niye babasına tükürünc e komik oluyormuş, onu da anlamadım. Ben sade saygısızlık gördüm bütün olayda. Sen çocuğuna babasına karşı saygısızlık ogretiyorsun, babası sana saygısızlık yapıyor, 10 yaşındaki de hiç sınır bilmiyor ve bunun ok olduğunu biliyor. Ve sende bunlar çok normal diyorsun.

Tükürükten şaka olmaz. 3 yasinda çocuğa doğru davranışı şaka adı altinda yanlış gösteriyorsunuz. Annenizin yaninda babana tükürde neşelensin demeniz eşinize karşı ayıp bisey, ben öyle desem annenim yanında eşimin tepkisini görünce bana kizar. Siz neşelenmek icin eşinizin yüzünüze tükürüyor musnuz? 10 yaşındaki çocuk neden herşeyi yapmaya hakki oluyor. Sınırlarınız yok mu? Çocuğu tükürsmesine teşvik edip normalleştiriyorsunuz,10 yaşında doğruyu bilecek çocuğa herşeyi yapma hakkı veriyorsunuz. Sınırsız bir ailesiniz

Çocuklarınıza ŞAKASINA dahi olsa yanlış davranışlar öğretmeyin. Kusura bakmayın ama sizin gibi çocuk yetiştirenlerin yaramaz çocukları yüzünden kreşlerde okullar da bizim çocuklarımız eziliyor. 9 yaşına gelmiş bir çocuğunda su, elektrik tüketimi gibi konularda hassasiyeti öğrenmiş olması gerekiyor.

Eşinizin dediği hoş değil ama zaten gerilmiş birinin üzerine gidilmez.

Perran Kutman ile Şener Şen'in filmi geldi aklıma.

Bence siz bundan sonra ki hayatınızda şaka yapmayın.

Eşinizi sinirli gördüyseniz annenizin yanında değil yalnızken sorarsınız ne oldu diye? Böyle saçmamalamış olurdunuz hiç değilse.

Onun da dediği yanlış ama tavır alacak durumda değilsiniz.

Evde kural koymanın temel prensibidir tutarlı olmak
Biriniz su israf etmeme konusunda etme deyip öbürü et kızım ne olacak derse bu çocuklar nerede öğrenecek israfın kötü olduğunu?

Gereksiz laf edip eşinizin lafını çiğnemişsiniz
Bir de tavır yapıyorsunuz
Helal valla ne diyeyim

Ben gerçekten şaka olsun diye dedim. Yoksa kızıma ciddi şekilde tükür babana demem
tükürmenin şakası mı olur? tükür babana, hadi vur döv anneni, hadi bi küfür et. Türkiye olarak hala şunları asamadik mi?

cocuklari eşiniz uyarmis ki haklı, 15 dk suyla oynanmaz. siz cocuklarin tarafında olmuşsunuz. eğitim için anne ve babanın agiz Birliği etmesi gerekli. baba haksiz bile olsa, cocuklarin yanında birsey denmez, yalnızken cocuklara hatalı davrandın diye uyarılır. ileride çocuğuma laf geçiremiyorum diye dövünur durursunuz.

hem bilmem suna hersey serbest, yok sen de tukur babana derken, çocuğunuzun karşısında nasıl da aciz bir baba profili çizdiğinizin farkında mısınız? bu durumdan en çok olumsuz etkilenen de çocuğunuz.

10 yasinda kızım var benimde ileri yas çocuğu ancak kiymetliymis gibi bir yaklaşımı anlamam çünkü bu çocuk eğitimi gecistirilecek bir konu değil gelecek onlarla oluşacak su anki gençlik hep prens ve prenses gibi büyütülen kendilerini olamadıkları birsey sanan gençlik sizinde kızınız ve kardeşiniz onlarda eminim oyle olacak ne demek babana tukur o çocuk babaya saygı duyarımi yaren zaten asla duymaz eşinizi annenizin yanında ne duruma düşündüğünüzün farkindamisiniz

Kıyamam yaa konu sahibine ayrıntılı ayrıntılı yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatmışsınız.
Bence boşa çaba.
Baksanıza kocasına had bildirme peşinde konu sahibi.
Tam nickine yakışır hareketler fazla söze gerek yok.

S Simdi yazacaktım nikiyle bir insanın bukadar uyumlu olması

Tabiki yarenin.
Yarenciğimizin morali bozukmuş, kızının değil.
Aslında burada amaç kocayı ezmek, yarenin keyfini böyle yerine getirmeye çalışmak.

demin gördüm enayi kocam falan diyormuş. çocuklarına üzüldüm, hayata 5-0 geride başlamış böyle saygısız bir anne ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…