Kanka boşan ozaman napıcan anneci adamıBöyle evlilik ilerlemez dedim çok istiyorsan boşanırız dedi
Aynı şeyleri bende yasadim ama bosanmaya kadar gittik sonra pisman oldu ailesiyle muhatap olmuyo ailesiyle kotu oldum cunku birileri hep yuvamiza karisti simdi sorun yok kaybetme korkusu oldu ondaBeni savunuyor güya ama asssla savunma diye bir şey yok dediklerimi aktarma
Öyle demeklede olmuyor çok düşünmem lazımKanka boşan ozaman napıcan anneci adamı
yani esinizle de bir sey paylaşamayacaksınız kiminle paylasacaksınızeşime ailesiyle ilgili ne anlatsam annesine anlatıyor.. annesinin ne dediğinide gelip bana söylüyor. Böylece tartışmalar oluyor son zamanlarda küs uyuyoruz.. içim çok daraldı rahatlatır mısınız
eşime ailesiyle ilgili ne anlatsam annesine anlatıyor.. annesinin ne dediğinide gelip bana söylüyor. Böylece tartışmalar oluyor son zamanlarda küs uyuyoruz.. içim çok daraldı rahatlatır mısınız
Omurgasız erkek örneği ,en çok da kendi çekecek haberi yok.eşime ailesiyle ilgili ne anlatsam annesine anlatıyor.. annesinin ne dediğinide gelip bana söylüyor. Böylece tartışmalar oluyor son zamanlarda küs uyuyoruz.. içim çok daraldı rahatlatır mısınız
Evlilik kesinlikle bi takım oyunu gibidir. Siz karı koca bi takım olmalısınız, sınırlarınız olmalı. Evde olan anlatılmaz aksine kötü bi durumda varsa iyi denir bu şekilde olur yani sağlıklı bi evlilik. Ben 7 senelik evliyim eşimle dedikodu da yaparız ama asla annelerimize evimizin herhangi bi durumu ya da birbirimizi anlatmayız bence eşinizle ciddi ciddi konuşun çok sağlıksız bi evlilik sizinkieşime ailesiyle ilgili ne anlatsam annesine anlatıyor.. annesinin ne dediğinide gelip bana söylüyor. Böylece tartışmalar oluyor son zamanlarda küs uyuyoruz.. içim çok daraldı rahatlatır mısınız
Tamda istediğim evlilik sizin gibi bir evlilik, olması gerekende bu zaten.. bugünde hiç bir şey olmamış gibi konuştu benimle ah napıcam bilmiyorumEvlilik kesinlikle bi takım oyunu gibidir. Siz karı koca bi takım olmalısınız, sınırlarınız olmalı. Evde olan anlatılmaz aksine kötü bi durumda varsa iyi denir bu şekilde olur yani sağlıklı bi evlilik. Ben 7 senelik evliyim eşimle dedikodu da yaparız ama asla annelerimize evimizin herhangi bi durumu ya da birbirimizi anlatmayız bence eşinizle ciddi ciddi konuşun çok sağlıksız bi evlilik sizinki
Haklısıngit dağa taşa suya anlat kocana anlatma böyle de hayat mı geçer ya
Bende hataAşırı itici bir davranış. Karısıyla konuştuklarını annesine, annesiyle konuştuklarını karısına yetiştiriyor. Siz güvenip ne konuşacaksınız ki bu adamla?
git dağa taşa suya anlat kocana anlatma böyle de hayat mı geçer ya
Ayyy benim eşim kadınsal küçük bir rahatsızlık geçirmiştim onu bile annesine söylemişti. O gün cinnet geçirmiştim…… şimdi özel bir şeyimi paylaşmıyorun eşimleeşime ailesiyle ilgili ne anlatsam annesine anlatıyor.. annesinin ne dediğinide gelip bana söylüyor. Böylece tartışmalar oluyor son zamanlarda küs uyuyoruz.. içim çok daraldı rahatlatır mısınız
Ayy aynısından bende var lanet olsun diyorum artık. Gerçi şimdi biraz azaldı gibi de 2 yıl oldu sen düşün. Kadından daha beter böyleleri. Erkeğin az konuşanı makbul. Annesinin yüzüne de söyledim defalarca siz sanıyorsunuz ki sadece beni size anlatıyor sizi de bana anlatıyor neler dediğinizi biliyorum diyeeşime ailesiyle ilgili ne anlatsam annesine anlatıyor.. annesinin ne dediğinide gelip bana söylüyor. Böylece tartışmalar oluyor son zamanlarda küs uyuyoruz.. içim çok daraldı rahatlatır mısınız
Valla kuzum senin gibi kadınları görünce maşallah tek salak benmişim de böylesiyle evlenmiş diyorum . Hemcimsim olarak seninle gurur diyorumAyyy böyle erkekle ömür mü geçer gevşek ağızlı herif tam da böyle bir nişanlım vardı aramızda konuştuğumuz her şeyi, attığımız her adımı yediğimizi içtiğimizi her şeyi annesine yetiştirirdi tabi annesi de babasına.. onların lafını da bana getirirdi. Neredeyse bütün tartışmalarımızın sebebi buydu. mal bir de boyun eğerdi her şeye tamam derdi, sesini çıkaramazdı babasına bir de seviyorum derdi bastım tekmeyi kurtuldum Allah’a çok şükür. Siz bir de evliymişsiniz öncesinde farkedemediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?