Kocam annesine anlatıyor

Ah ahh yaşamayan bilemez canımm bende 2 seneye yakındır evliyim..

Ah ahh yaşamayan bilemez canımm bende 2 seneye yakındır evliyim..
Ay bugün bile bir şey çıktı ağzımdan olumsuz babamı arayayım yüzüne söyle diye tehdit ediyor beni ıyy aramana gerek yok yürü git ananların evine orada anlat uzak durun benden dedim üstünü giyindi gidemedi sonrada dönüp beni erkek olarak görmüyorsun diyor böyle olursan nasıl görmeyeyim

Yorumlar şaka gibi
Annesiyle aram bozuluyor demişsin de arkasından konuştuğun kadınla aranda iyi olmasın bi zahmet.
Sürekli annesinin dedikodusunu yapıyorsun yani anlatmasın diye bekliyorsun bide
E anlatıyo işte
Israrla sende dedikodusunu yapma

Kendileri bu hale getiriyorlar aslında oysa biz pammuk gibi kadınlarız ailene bahsediyor musun yaptıklarını vs.

Canım yapmayacağım zaten o gün sondu dersimi aldım ben. Niye aram iyi olmuyormuş her gelin konuşuyordur hepsin mi arası bozuk

Niye öyle düşünüyorsun evli misiniz bilmiyorum ama insanlar kendi öz annesiyle bile sorun yaşaya biliyor … bazen bir ayrımcılığına şahit oluyorsun bazen bir şey dikkatini çekiyor ya niye öyle yaptı diye soruyorsun bazen sinirle ağızdan bir şeyler çıkıyor anlatması mı lazım ? Kendi annemi babamı örnek alıyorum çok güzel evlilikleri var maşallah 28 yıldır . Annem hep uyarırdı kızım ondan bize bir şey anlatma bizden ona. Bak baban hiç demez annesine işte x senin hakkında böyle dedi diye bende anneme demem kocam böyle böyle dedi diye öğütler verirdi hep evlenmeden önce . Olması gereken de o çünkü bazen sinirle kendi annemizin babamızın kardeşimizin hakkında bile olumsuz konuşabiliyoruz

Canım yapmayacağım zaten o gün sondu dersimi aldım ben. Niye aram iyi olmuyormuş her gelin konuşuyordur hepsin mi arası bozuk
Yok ya her iş kocada biter. Kadın milleti olarak biz zaten meraklıyız. Ne dedi hakkımda bir şey dedi mi diye sorarız. Ben erkek kardeşim için bile sevgilisi hakkında bin kere hakkımızda bir şey dedi mi bizi beğendi mi diye soruyorum. Kadın olarak soruyoruz sormamamız gerekiyor aslında ama ne yapalım. Kadın sorunca erkek iyi çok güzel maşallah diyip konuyu kapatmalı.

Kesinlikleee olay erkekte bitiyor ama kadınlarda bence birazda olsa bu kuralı uygulamalı yaa kötü bişey dese bile ailen gidip kocana iyi anlatmak olay bu

Çünkü annesiyle evlenene kadar bir paylaşımı yoktu şimdi ilgisini çekecek birşey var ve bunu kullanarak bağ kuruyor. Sağlıklı mı tabiki değil. Sizin evliliğiniz ve ilişkiniz için çok kötü bişey. Ben eşimle konuşamayacak, dedikodu yapamayacaksam niye eşim o benim. Herşeyi eşinden saklayan insanlara böyle dönüştürüyoruz demekki . Allah sabır versin ne diyeyim çözümü yok bunun. Kaldı ki sizi kaybetme korkusu yokmuş zaten. Siz çocuk fikrini unutup zararın neresinden dönersem kardır fikrine mi eğilseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…