Kocam annesine her detayı anlatıyor çıldırcam

Mares1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
377
196
103
39
İyi seneler arkadaşlar Yen'i yıla girdiğimiz şu dakikalarda buraya yazacağım aklıma gelmezdi ama sinir beni buraya getirdi gem de kutlama masasında Biz eşimle çalkantılı bir evlilik geçiriyoruz anlaşamıyoruz sürekli kavgalıyız yılbaşı için küs de olsak masaya oturmamı istedi oturdum ama patladım niye derseniz zaten eşimle bozukken küsken kayınvalideme yAni annesine her detayı anlatınca patladım ya ben mi abartıyorum biz zaten sürekli kavgalı olmaktan eşimle hiçbirşey konuşmuyor hiçbişey paylaşmıyoruz ki normalde çok konuşan insanlarız ama 2 yıllık ve 8 yıllık ilişkimiz bizi bu noktaya getirdi paylaşım sıfır.zaten böyle iken elim annesi masada iken yılbaşı kutlaması için aradı ve her detayı sofrada ne yedipimize kadar herşeyi anlattı ben patladım sizce normal mi ben mi abartıyorum yA ben ailemle yakın olmama rağmen anlatmam bu kadar ,özelim olduğunu düşünerek ama o soframızda ne olduğuna kadar anlattı herşeyi vbe teli kapattıktan sonra köpürdüm ben çocuk gibi herşeyi anlatıyorsun dşye, daha önce de böyle bir olay olmuştu ama eşim ders çıkarmamış anlaşılan, ya benim kendi annem bile bu yönümü bilir çok detay sormaz iken kayınvalidemin bunadar herşeyimizi bilmesi eşimin anlatması bende patlama yaptı sizce yanlış mı düşünüyorum eşimin bu kadar her detayımızı anlatması ne kadar doğru bana yol gösterin lğtfen ben mi abartıyorum?

Bende nefret ederim o tiplerden anneme bile anatmam ayrıntı ama bazı erkekler de öyle maalesef .

Ya hayır ilişkimizi evliliğimizi asla anlatmaz hatta hassas noktasıdır bu kimseye anlatmaz ama ne yediğini ne içtiğini elini bugün ufak sıyrıkla kestiğine kadar anlatır annesine muhabbet olsun ye belki ama ben sevmiyorum tuhaf geliyor bana sonrası müdahale olarak dönüyor gibi, kendi anneme bile kızmışımdır ailem bile bilir müdahaleyi detayı ve üzerime düşülmesini sevmediğimi..anneme haksızlık gibi olmaz mı buna müsaade etsem, ben mi büyütüyorum ama ne yapim ben biraz rahat müdahalesiz herşeyi kendim halleden bir tip olarak büyümüş yetişmiş biriyim annemle yakın olmama rağmen bu kadar detay anlatmam o da sormaz bir başkası -ki değer veririm severim kayınvalidemi-bukadar eşimin anlatmasından dolayı herşeyimizi bilince üstüme düşünce geriliyorum haksız mıyım

Bunu eşime daha önce söyledim ama bugün büyüttüğümü abarttığımı söyledi kavga ettik oyüzden, üç karış surat durumundayız şuan,ben sevmiyorum bu kadar özelimizi anlatmasını ama yaYardımcı olun kızlar ya ben mi evliliğimizin kötü gitmesinden bu kadar hassasım büyütüyor muyum sizce ?

Evet abartiyorsun.

Şuan sinirlisiniz sakinleşince eşinizi tekrar uyarın eğer özel hayatınızla ilgili şeyler de anlatıyorsa gerekirse kv ile de konuşun yılbaşı sofrası biraz klasik gibi ya onu anlatmasında yanlıs bisey görmedim ben

Özel durumları ilişkinizi anlatmıyorsa siz haksızsınız. Size zararı yoksa sırf karakterinize ters diye huzursuzluk çıkarıp anne çocuk arasına girmeyin.
Masayı anlatsa, elim acıyo dese anlatsa size nasıl bi zararı olabilir ki?

"Aa kocacım az daha bekleseydin de yediklerinin nasıl çıktığını da anlatsaydın" diyeydin ya.

Ben sevdim seni cadı :)

Ya özelini anlatmiyor iyi misin arkadaşım sen...
Benim Annem de sordu ne var bunda
Kaynanam da sorar kardeşim de...

AbartiyorSun. ..

Okuyan da kocan yatak muhabbeti yaptı sanır. Yapmayın böyle. Hem kendine zarar hem eşine hem evliliğine

Üfff. Annem ,kardeşlerimede sordu ne yediniz içiniz diye. Ne var bunda? Ben de elimi minicik kessem kardeşlerime anama söyler nazlanırım.

Her şeyi takıpta hayatı çekilmez yapmayın.
Hayır hayatı çekilmez yapmak istemem tabiki , normalde rahat birimdir takmam ama tuhaf geliyor bana kızlar bugün ne yediğimizi anlatmasını kabul edemiyorum garipsiyorum kayınvalidem iyidir hoştur aslında ama müdahaleye izin versen yapacak biri ,eşim de böyle olunca sanki koz veriyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…