Evet abartiyorsun.Bunu eşime daha önce söyledim ama bugün büyüttüğümü abarttığımı söyledi kavga ettik oyüzden, üç karış surat durumundayız şuan,ben sevmiyorum bu kadar özelimizi anlatmasını ama yaYardımcı olun kızlar ya ben mi evliliğimizin kötü gitmesinden bu kadar hassasım büyütüyor muyum sizce ?
Özel durumları ilişkinizi anlatmıyorsa siz haksızsınız. Size zararı yoksa sırf karakterinize ters diye huzursuzluk çıkarıp anne çocuk arasına girmeyin.Ya hayır ilişkimizi evliliğimizi asla anlatmaz hatta hassas noktasıdır bu kimseye anlatmaz ama ne yediğini ne içtiğini elini bugün ufak sıyrıkla kestiğine kadar anlatır annesine muhabbet olsun ye belki ama ben sevmiyorum tuhaf geliyor bana sonrası müdahale olarak dönüyor gibi, kendi anneme bile kızmışımdır ailem bile bilir müdahaleyi detayı ve üzerime düşülmesini sevmediğimi..anneme haksızlık gibi olmaz mı buna müsaade etsem, ben mi büyütüyorum ama ne yapim ben biraz rahat müdahalesiz herşeyi kendim halleden bir tip olarak büyümüş yetişmiş biriyim annemle yakın olmama rağmen bu kadar detay anlatmam o da sormaz bir başkası -ki değer veririm severim kayınvalidemi-bukadar eşimin anlatmasından dolayı herşeyimizi bilince üstüme düşünce geriliyorum haksız mıyım
"Aa kocacım az daha bekleseydin de yediklerinin nasıl çıktığını da anlatsaydın" diyeydin ya.
Bunu eşime daha önce söyledim ama bugün büyüttüğümü abarttığımı söyledi kavga ettik oyüzden, üç karış surat durumundayız şuan,ben sevmiyorum bu kadar özelimizi anlatmasını ama yaYardımcı olun kızlar ya ben mi evliliğimizin kötü gitmesinden bu kadar hassasım büyütüyor muyum sizce ?
Mersi şeker'cim ben seni epeydir severim :)Ben sevdim seni cadı :)
Hayır hayatı çekilmez yapmak istemem tabiki , normalde rahat birimdir takmam ama tuhaf geliyor bana kızlar bugün ne yediğimizi anlatmasını kabul edemiyorum garipsiyorum kayınvalidem iyidir hoştur aslında ama müdahaleye izin versen yapacak biri ,eşim de böyle olunca sanki koz veriyor gibiÜfff. Annem ,kardeşlerimede sordu ne yediniz içiniz diye. Ne var bunda? Ben de elimi minicik kessem kardeşlerime anama söyler nazlanırım.
Her şeyi takıpta hayatı çekilmez yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?