Kocam annesine her detayı anlatıyor çıldırcam

bende özelinizi anlatıyor sandım başta tepkiyi görünce, annesiyle istediğini konuşur kimseye de hesap vermesi gerekmez bence... sizinle ilgili kısımlarda karışmak hakkınız olabilir ama onun dışında haddi aşmamak lazım ...

Ya dün yapmur yağmış biz de eşimle ayrı ayrı sporda idik kayınvalidem ikimizi aramış ulaşamamış sonra ben döndüm teline ama kayınvalidem bozuk atıyor gibiydi teline çıkmadık diye merak etmiş gibi, sonra bu yağmurda ne işiniz var çıkmayın dışarı falan dedi kastettiğim bu işte çocuk yerine konmak hoşuma gitmiyor herşeyi söyleyince anlatınca böyle mğdahale sonucu doğuyor gibi oluyor.ben de ne var yani anne evden dışarı adım atmayalım mı yağmur var diye gülerek laf söyledim yAni işte kastettiğim bu..herşeyi anlatınca böyle müdahale ediyorlar ben de nefret ederim böyle şeylerden , belki bu olay üstüne yılbaşı detayımı eşim anlatınca tepki gösterdim bukadar

yetiştirme sekli ve karakter meselesi bazi erkekler annesiyle arkadas gibi buyumustur herseyi anlatmustir dertlesmislerdir karsilikli tabi adam evlenince iki tarafta bu aliskanliktan hemen vazgecemez bazilarida tam tersi yapidadir dediginiz gibi ozel bisey anlatmiyorsa buyuk ihtimal zamanla azalir o annesine anlatmadan siz sorun herseyi bugun basindan neler gecti diye sizden once anneye anlatiyorsa onuda sorun yapiyor olabilirsiniz

Ya dün yapmur yağmış biz de eşimle ayrı ayrı sporda idik kayınvalidem ikimizi aramış ulaşamamış sonra ben döndüm teline ama kayınvalidem bozuk atıyor gibiydi teline çıkmadık diye merak etmiş gibi, sonra bu yağmurda ne işiniz var çıkmayın dışarı falan dedi kastettiğim bu işte çocuk yerine konmak hoşuma gitmiyor herşeyi söyleyince anlatınca böyle mğdahale sonucu doğuyor gibi oluyor.ben de ne var yani anne evden dışarı adım atmayalım mı yağmur var diye gülerek laf söyledim yAni işte kastettiğim bu..herşeyi anlatınca böyle müdahale ediyorlar ben de nefret ederim böyle şeylerden , belki bu olay üstüne yılbaşı detayımı eşim anlatınca tepki gösterdim bukadar
off ne alakası var? Benim annem de ananem de der, karlı yağmurlu havalarda gitme soğuk hasta olursun diye, gerçekten enteresan enteresan huylarınız var. Adam milletle ne konuşacağını da size sormasın bi zahmet ha illa dediğim olsun diyosanız gidin oyuncakçıdan pilli bebek alın valla ben bile hemcinslerimi anlamıyorum bazen. Siz hiç bi şey anlatmasanız da bunları söylerler anneler çok normal. Siz çok çok haksızsınız

Belki ben büyütüyorum kızlar haklısınız eşimle çok sorunluyuz kavgalardan ötürü artık birbirimizden vazgeçmiş ayrı takılıyor moddayız hiç bey paylaşmıylrız o da annesiyle bu kadar ilgili ve detaylı konuşunca belki ben kıskanıyorumdur haklısınız ama benle bu kadar ilgili konuşmayıp hatta hiç konuşmayıp ben içerde ağlarken o bana kin güderken annesi ile böyle konuşmasını kaldıramıyor havadan nem kapıyorum belki de

Ne gbi bir sakıncası var anlamadım yemk yapıyorum diyen arkadaşa bile menü de ne var diye soruyoruz .. abartiyorsunuz diyemem ama çok farklı karakterlere sahip olduğunuz aşikar..

Hiç düşündün mu bu kadın bizimle sohbet kurmaya yakın olmaya çalışıyor diye...?

Yılbaşı detayın : kuru fasulye pilav cacık...

Yılbaşı detayım : kocama önünde bomba olan bir Slip kendime de kırmızı don aldım.

Ps: olay gerçek olaylardan esinlenerek detaylandirilmis olup kullanıcı adımla herhangi bir alakası yoktur :)))

Belki ben büyütüyorum kızlar haklısınız eşimle çok sorunluyuz kavgalardan ötürü artık birbirimizden vazgeçmiş ayrı takılıyor moddayız hiç bey paylaşmıylrız o da annesiyle bu kadar ilgili ve detaylı konuşunca belki ben kıskanıyorumdur haklısınız ama benle bu kadar ilgili konuşmayıp hatta hiç konuşmayıp ben içerde ağlarken o bana kin güderken annesi ile böyle konuşmasını kaldıramıyor havadan nem kapıyorum belki de
Hah şimdi oturdu taşlar. Sizinle paylaşmayıp onunla paylaşmasını hazmedememeniz daha normal bi davranış bencede..

Bütün sayfaları okumadım. Özelinizi anlatıyorsa büyük sıkıntı ama kendiyle ilgili dertlerini anlatıyorsa buna karışma hakkınız yok diye düşünüyorum. Ne var yani "Tavuk yedik bugün" falan dediyse? Sizin sıkıntınız bence kendi ailenizle bu kadar "yakın" bir ilişkinizin olmaması, yani alışmamışsınız bu kadar her şeyi paylaşmaya eşiniz de gözünüze batıyor. Kendinizi mutsuz edersiniz böyle.

off ne alakası var? Benim annem de ananem de der, karlı yağmurlu havalarda gitme soğuk hasta olursun diye, gerçekten enteresan enteresan huylarınız var. Adam milletle ne konuşacağını da size sormasın bi zahmet ha illa dediğim olsun diyosanız gidin oyuncakçıdan pilli bebek alın valla ben bile hemcinslerimi anlamıyorum bazen. Siz hiç bi şey anlatmasanız da bunları söylerler anneler çok normal. Siz çok çok haksızsınız
Erkeklerin de larşısındaki kadının huyunu, yetişme tarzını kıskanabileceğini bilerek enazından buna dikkat etmesi gerekmez mi hem de eşine karşı bukadar ilgisizken ve onunla bu kadar sorunlu iken, küs olsa bile bile herşeyini yapan bir karısına rağmen sorunlarımızı bahane edip kin güden hatta en ufak bir yaklaşım belirtisi göstermeyen koca olarak sorumluluğunu yerine getirmiyorken..

Kayınvalidenin müdahaleciliğinden (ki müdahale yok) şikayet edip eşinize bu kadar müdahale edebilmeyi kendinizde hak görmeniz ne kadar doğru?

Eşiniz sizinle paylaşmıyor çünkü gerginsiniz, kavga ediyorsunuz, sorun çıkıyor. Annesiyle paylaşıyor çünkü o cephede sorun yok.

Kıskançlık mıdır, kaldıramamak mıdır bilmem ama bu şekilde davranarak eşinizin annesine (ya da sizin dışınızda herhangi birine) daha çok yakınlaşıp sizden uzaklaşmasından başka bişey geçmez elinize.

Özelinizi anlatıyorsa büyük sıkıntı ama kendiyle ilgili dertlerini anlatıyorsa buna karışma hakkınız yok diye düşünüyorum. Ne var yani "Tavuk yedik bugün" falan dediyse? Sizin sıkıntınız bence kendi ailenizle bu kadar "yakın" bir ilişkinizin olmaması, yani alışmamışsınız bu kadar her şeyi paylaşmaya eşiniz de gözünüze batıyor. Kendinizi mutsuz edersiniz böyle.
Ailemle çok yakınım ama bu yakınlık her gün ne yediğimi anlatacak kadar havanın durumunu anltacak kadar değil.. böyle olmamasını da normal görüyorum ben..erkeğin bu kadar detaylı konuşması aanormal değil mi asıl?

Ailemle çok yakınım ama bu yakınlık her gün ne yediğimi anlatacak kadar havanın durumunu anltacak kadar değil.. böyle olmamasını da normal görüyorum ben..erkeğin bu kadar detaylı konuşması aanormal değil mi asıl?

Değil. İkinizin özelini paylaşmadığı sürece kendiyle alakalı ne kadar detay paylaştığı sizi ilgilendirmez. Ailesiyle olan samimiyet düzeyi sizi bağlayan bir durum değildir.

İyi seneler arkadaşlar Yen'i yıla girdiğimiz şu dakikalarda buraya yazacağım aklıma gelmezdi ama sinir beni buraya getirdi gem de kutlama masasında Biz eşimle çalkantılı bir evlilik geçiriyoruz anlaşamıyoruz sürekli kavgalıyız yılbaşı için küs de olsak masaya oturmamı istedi oturdum ama patladım niye derseniz zaten eşimle bozukken küsken kayınvalideme yAni annesine her detayı anlatınca patladım ya ben mi abartıyorum biz zaten sürekli kavgalı olmaktan eşimle hiçbirşey konuşmuyor hiçbişey paylaşmıyoruz ki normalde çok konuşan insanlarız ama 2 yıllık ve 8 yıllık ilişkimiz bizi bu noktaya getirdi paylaşım sıfır.zaten böyle iken elim annesi masada iken yılbaşı kutlaması için aradı ve her detayı sofrada ne yedipimize kadar herşeyi anlattı ben patladım sizce normal mi ben mi abartıyorum yA ben ailemle yakın olmama rağmen anlatmam bu kadar ,özelim olduğunu düşünerek ama o soframızda ne olduğuna kadar anlattı herşeyi vbe teli kapattıktan sonra köpürdüm ben çocuk gibi herşeyi anlatıyorsun dşye, daha önce de böyle bir olay olmuştu ama eşim ders çıkarmamış anlaşılan, ya benim kendi annem bile bu yönümü bilir çok detay sormaz iken kayınvalidemin bunadar herşeyimizi bilmesi eşimin anlatması bende patlama yaptı sizce yanlış mı düşünüyorum eşimin bu kadar her detayımızı anlatması ne kadar doğru bana yol gösterin lğtfen ben mi abartıyorum?
Bosverin anlatsin ne var bunda. Onemli olan ozelinizi anlatmamasi. Sudan sebeplerle huzurunuzu kaciriyorsunuz. Esinize bundan dolayi kafayi taktiysaniz adamin her hareketi sizi rahatsiz eder zaten.

Kayınvalidenin müdahaleciliğinden (ki müdahale yok) şikayet edip eşinize bu kadar müdahale edebilmeyi kendinizde hak görmeniz ne kadar doğru?

Eşiniz sizinle paylaşmıyor çünkü gerginsiniz, kavga ediyorsunuz, sorun çıkıyor. Annesiyle paylaşıyor çünkü o cephede sorun yok.

Kıskançlık mıdır, kaldıramamak mıdır bilmem ama bu şekilde davranarak eşinizin annesine (ya da sizin dışınızda herhangi birine) daha çok yakınlaşıp sizden uzaklaşmasından başka bişey geçmez elinize.
Benim de eşimin bana yeterince yakın ve ilgili olamamasından ötürü en yakınımdaki arkadaşlarıma yada aileme açılmak istemem gibi bir sonuç da çıkabilir ortaya ama ben bunu istemiyorum sonuçta ben de kendi çapımda çalışan ve yeterince güzel sosyal ve çevresinde değer gören güçlü biriyim ama isterim ki eşimle paylaşayım herşeyimi üzüntümü sevincimi ama eşim kavgalarımızdan etkilenip benden uzaklaşıp çözüm üretmeyip adeta kin güderek inat yaparcasına ailesi yada arkadaşları ile yakınlaşıyor gibi geliyor bana

Karısı sorunlardan sonra çözüm üretmek isterken hatta yaklaşırken onu iterek kin güden Kadınıyla karısıyla ilgilenmeyip boşvermiş aldırmıyor gibi davranıp kendi hayatına bakan bir adamın bu davranışlarının gözüme batması normal değil mi Sizce kızlar ?kendimi haklı çıkarmak işin değil tabiki bu söylediklerim ama bana karşı da biraz ilgili olması gerekmez mi

e telefonda başka ne konuşulur ki, benim kv de sık sık arar eşimi ne yapıyorsunuz diye sorar, eşim başlar sourlife yemek yapıyor, oğlan oyun oynuyor, kız uyuyor vs. vs
iyiyiz hadi kapat telefonu diyecek hali yok, havadan sudan konuşmak lazım.
özelinizi anlatmadıktan sonra çok da sorun olmamalı bence.

Karısı sorunlardan sonra çözüm üretmek isterken hatta yaklaşırken onu iterek kin güden Kadınıyla karısıyla ilgilenmeyip boşvermiş aldırmıyor gibi davranıp kendi hayatına bakan bir adamın bu davranışlarının gözüme batması normal değil mi Sizce kızlar ?kendimi haklı çıkarmak işin değil tabiki bu söylediklerim ama bana karşı da biraz ilgili olması gerekmez mi

Adam yeni bir tartışmadan kaçıyor...
İlgisiz değil.
Küçük şeyleri büyütme yüreğinde..
Oluruna bırak...
Takma...

Benim de eşimin bana yeterince yakın ve ilgili olamamasından ötürü en yakınımdaki arkadaşlarıma yada aileme açılmak istemem gibi bir sonuç da çıkabilir ortaya ama ben bunu istemiyorum sonuçta ben de kendi çapımda çalışan ve yeterince güzel sosyal ve çevresinde değer gören güçlü biriyim ama isterim ki eşimle paylaşayım herşeyimi üzüntümü sevincimi ama eşim kavgalarımızdan etkilenip benden uzaklaşıp çözüm üretmeyip adeta kin güderek inat yaparcasına ailesi yada arkadaşları ile yakınlaşıyor gibi geliyor bana

Neden kendinizi sürekli eşinizle kıyaslıyorsunuz?
Siz farklı bir insansınız, o farklı bir insan. Karakterleriniz, alışkanlıklarınız, düşünceleriniz farklı. Neden ondan sizin gibi olmasını bekliyorsunuz? Ya da sizin davranışlarınızın doğru olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz?
Sorunlarınızın sebebi nedir bilmiyorum ama burdan sizin fazla baskın kişiliğiniz gibi görünüyor. Yanılıyorsam affola.

hah işte asıl sorun bu
kocanın annesiyle eften püften şeyleri bile konuşup seninle muhabbet etmemesi
bu noktada evet haklısın

Back
X