- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
Ya hayır ilişkimizi evliliğimizi asla anlatmaz hatta hassas noktasıdır bu kimseye anlatmaz ama ne yediğini ne içtiğini elini bugün ufak sıyrıkla kestiğine kadar anlatır annesine muhabbet olsun ye belki ama ben sevmiyorum tuhaf geliyor bana sonrası müdahale olarak dönüyor gibi, kendi anneme bile kızmışımdır ailem bile bilir müdahaleyi detayı ve üzerime düşülmesini sevmediğimi..anneme haksızlık gibi olmaz mı buna müsaade etsem, ben mi büyütüyorum ama ne yapim ben biraz rahat müdahalesiz herşeyi kendim halleden bir tip olarak büyümüş yetişmiş biriyim annemle yakın olmama rağmen bu kadar detay anlatmam o da sormaz bir başkası -ki değer veririm severim kayınvalidemi-bukadar eşimin anlatmasından dolayı herşeyimizi bilince üstüme düşünce geriliyorum haksız mıyım
Ya hayır ilişkimizi evliliğimizi asla anlatmaz hatta hassas noktasıdır bu kimseye anlatmaz ama ne yediğini ne içtiğini elini bugün ufak sıyrıkla kestiğine kadar anlatır annesine muhabbet olsun ye belki ama ben sevmiyorum tuhaf geliyor bana sonrası müdahale olarak dönüyor gibi, kendi anneme bile kızmışımdır ailem bile bilir müdahaleyi detayı ve üzerime düşülmesini sevmediğimi..anneme haksızlık gibi olmaz mı buna müsaade etsem, ben mi büyütüyorum ama ne yapim ben biraz rahat müdahalesiz herşeyi kendim halleden bir tip olarak büyümüş yetişmiş biriyim annemle yakın olmama rağmen bu kadar detay anlatmam o da sormaz bir başkası -ki değer veririm severim kayınvalidemi-bukadar eşimin anlatmasından dolayı herşeyimizi bilince üstüme düşünce geriliyorum haksız mıyım
"Aa kocacımsini baz daha bekleseydin de yediklerinin nasıl çıktığını da anlatsaydın" diyeydin ya.
Sürekli tartıştıgınız için eşinde artık kendince bu evliligi sürdürüyor bence. Siz karşınızda size düşkün siz ne yaparsanız yapın yine benle muhattab olacak sizin gbi güçlü dominant bi eş istiyorsunuz. Ama kaç yıldır birlikteymişsiniz ve siz birbirinizi tanıyamamışsınız gbime geldi. Bence boşanın neyi bekliyorsunuz.Karısı sorunlardan sonra çözüm üretmek isterken hatta yaklaşırken onu iterek kin güden Kadınıyla karısıyla ilgilenmeyip boşvermiş aldırmıyor gibi davranıp kendi hayatına bakan bir adamın bu davranışlarının gözüme batması normal değil mi Sizce kızlar ?kendimi haklı çıkarmak işin değil tabiki bu söylediklerim ama bana karşı da biraz ilgili olması gerekmez mi
Eşimin ailesi de hep bu tarzda gereksiz detayların muhabbetini eder. Kim ne yemiş içmiş, nereye gitmiş, kime ne demiş.. Bense zerre merak duymam hatta gıcık olurum bu tarz konuşmalara. Bende o potansiyeli göremedikleri için öyle muhabbetler açamadılar. Açsalar da malzeme vermem gerçi. Ama eşim de kızar "aman şimdi oturup bunları mı konuşcam sizinle" diye o yüzden içim rahat.
Bunun sebebi hayatta başka hiçbir uğraşları, ilgi alanları olmaması. Sıkıntıdan hep bunlar. boşver, görmezden gelmeye çalış.
Evet gercekten Bazi seyleri gormemek duymamak daha iyi herseye takmamak lazim. Fakat benim haklimda benim evliligime karismasinlar ozaman farkli olur dış faktörler etkilemesin evliliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?