Kocam annesine her detayı anlatıyor çıldırcam

Ya dün yapmur yağmış biz de eşimle ayrı ayrı sporda idik kayınvalidem ikimizi aramış ulaşamamış sonra ben döndüm teline ama kayınvalidem bozuk atıyor gibiydi teline çıkmadık diye merak etmiş gibi, sonra bu yağmurda ne işiniz var çıkmayın dışarı falan dedi kastettiğim bu işte çocuk yerine konmak hoşuma gitmiyor herşeyi söyleyince anlatınca böyle mğdahale sonucu doğuyor gibi oluyor.ben de ne var yani anne evden dışarı adım atmayalım mı yağmur var diye gülerek laf söyledim yAni işte kastettiğim bu..herşeyi anlatınca böyle müdahale ediyorlar ben de nefret ederim böyle şeylerden , belki bu olay üstüne yılbaşı detayımı eşim anlatınca tepki gösterdim bukadar
bastan sana kizmistim aslinda bunu okuyunca hak verdim. bende anneme ozel hayatimiz haric evliligimiz iliskimiz haric yedigimizi ictigimizi ne yaptigimizi gezmeye gitmissek. esime cay koymussam onu bile bazen izledigimiz televizyon programini vb bile anlatirim.
AMA bunu esimin yaninda yapmam
birde bize mudale etmesine izin vermem. o gun istersek dolu yagsa disari cikmak istersek cikariz annem bize cikma diyemez

Belki ben büyütüyorum kızlar haklısınız eşimle çok sorunluyuz kavgalardan ötürü artık birbirimizden vazgeçmiş ayrı takılıyor moddayız hiç bey paylaşmıylrız o da annesiyle bu kadar ilgili ve detaylı konuşunca belki ben kıskanıyorumdur haklısınız ama benle bu kadar ilgili konuşmayıp hatta hiç konuşmayıp ben içerde ağlarken o bana kin güderken annesi ile böyle konuşmasını kaldıramıyor havadan nem kapıyorum belki de
sizinle bir sey paylasmayip sizinle sohbet etmeyip bir derdi varsa size soylemeyip annesine soyluyorsa orda dur demek lazim. orda sikinti vardir.

bastan sana kizmistim aslinda bunu okuyunca hak verdim. bende anneme ozel hayatimiz haric evliligimiz iliskimiz haric yedigimizi ictigimizi ne yaptigimizi gezmeye gitmissek. esime cay koymussam onu bile bazen izledigimiz televizyon programini vb bile anlatirim.
AMA bunu esimin yaninda yapmam
birde bize mudale etmesine izin vermem. o gun istersek dolu yagsa disari cikmak istersek cikariz annem bize cikma diyemez
bazen esimin yaninda konusurum annenle ama tedayli sekilde konusmam annem esimin gununun nasil gectigini sorar bazen telefonu esime veririm esimle konusur ama annem bize mudale etmez edemez.

Sinir oluyorum bu duruma.
Detaycılığı sevmem yani en azından evliliğim, evim hakkında ki detayları anlatmayı ve anlatılmasını sevmem.
Hele hele bir erkeğin böyle anlatması daha da itici.

benim kv dede sorar anlatırım hatta onada ben sorararım ne yiynuz diye.yatak odası hariç anlatsın bırak içinemi attacak erkekler konuşsun anneleriyle sıkıntı yok bence.anlatmazssa sıkıntı içinde birktirmesin.

Kaç yaşında eşiniz? Pasif ve anneci biri mi? Eğer öyleyse değişmez maalesef.
Hiç sevmem öyle 18'inde kocaya varan kız tripli erkekleri..

İyi seneler arkadaşlar Yen'i yıla girdiğimiz şu dakikalarda buraya yazacağım aklıma gelmezdi ama sinir beni buraya getirdi gem de kutlama masasında Biz eşimle çalkantılı bir evlilik geçiriyoruz anlaşamıyoruz sürekli kavgalıyız yılbaşı için küs de olsak masaya oturmamı istedi oturdum ama patladım niye derseniz zaten eşimle bozukken küsken kayınvalideme yAni annesine her detayı anlatınca patladım ya ben mi abartıyorum biz zaten sürekli kavgalı olmaktan eşimle hiçbirşey konuşmuyor hiçbişey paylaşmıyoruz ki normalde çok konuşan insanlarız ama 2 yıllık ve 8 yıllık ilişkimiz bizi bu noktaya getirdi paylaşım sıfır.zaten böyle iken elim annesi masada iken yılbaşı kutlaması için aradı ve her detayı sofrada ne yedipimize kadar herşeyi anlattı ben patladım sizce normal mi ben mi abartıyorum yA ben ailemle yakın olmama rağmen anlatmam bu kadar ,özelim olduğunu düşünerek ama o soframızda ne olduğuna kadar anlattı herşeyi vbe teli kapattıktan sonra köpürdüm ben çocuk gibi herşeyi anlatıyorsun dşye, daha önce de böyle bir olay olmuştu ama eşim ders çıkarmamış anlaşılan, ya benim kendi annem bile bu yönümü bilir çok detay sormaz iken kayınvalidemin bunadar herşeyimizi bilmesi eşimin anlatması bende patlama yaptı sizce yanlış mı düşünüyorum eşimin bu kadar her detayımızı anlatması ne kadar doğru bana yol gösterin lğtfen ben mi abartıyorum?
bos bogazlı esın.anneye hersey anlatılırmı?huyundan vazgecmez sen daha cok üzülürsün erken olacak ama bosan cocugunda yokmus.siz hayatı paylasmıyorsunuz,o kendı dünyasında anne kontrolü sen esınle beraber sır olalım dünyanda zor cok zor

ben hayatımda bu kadar saçma bir sebep görmedim patlamak için. sadece sofrada ne var diye mi? belki arkasında senin birikimlerin vardır. bu yıl eşimin annesi sordu neler yediniz diye, o da anlattı. ne var bunda? bence çok abartıyorsunuz, kayınvalideniz saçma bir soru sormuş ama eşe patlanacak birşey değil bu. velev ki gerçekten bir kabahat işledi adam, o zaman ne yapacaksınız?

Ya ben müdahaleyi seven biri değilim mesele belki o, hatta nefret ederim hani böyle çok detay verince sanki müdahale ediyor kayınvalide buna da meyilli gibi birkaç olaydan şahit oldum ha kötü biri değil ama evde doninant e ben de dominantım..ama iyidir aramız güleryüzlüyğmdğr bende bunu gördüğü için normal görüyor belki farkımda değil ama ben farkediyorum tavrımı değiştirip hatta son xmanlarda müdahalesini hissettiğimde bunu hissettiriyorım yapmur örneğinde olduğu gibi..belki alınmıştır ama dediğim gibi müdahale hissettiğimde annemi bile uyarmış biriyim ben

Bence biraz sakinlesin. Hep ben istemiyorum,ben yapmıyorum,ben sevmiyorum...ben ben ben.
Eşiniz ve annesinin ilişkisi böyle işe yani günlük ıvır zıvırı konuşmayı seviyorlar sa konuşsunlar. Karışmaya hakkınız yok.
Yalnız özelinizi veya sizi konu yapiyorlarsa o hiç hoş degil

Seni okadar iyi anlatıyorum ki aynısından bende de var araba alacak ilk kaynamadan duyorum altınlarımla yatırım yapılacak kaynanamdan duyuyorum , bizi davet ediyorlar eşimle oturup konuluyorlar benim em son haberim oluyor yemi nesil kocalar hep böyle bende aynı onun yaptığı gibi yaoyorum hiç bişeyi paylaşmıyorum onunla

Back
X