- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
bastan sana kizmistim aslinda bunu okuyunca hak verdim. bende anneme ozel hayatimiz haric evliligimiz iliskimiz haric yedigimizi ictigimizi ne yaptigimizi gezmeye gitmissek. esime cay koymussam onu bile bazen izledigimiz televizyon programini vb bile anlatirim.Ya dün yapmur yağmış biz de eşimle ayrı ayrı sporda idik kayınvalidem ikimizi aramış ulaşamamış sonra ben döndüm teline ama kayınvalidem bozuk atıyor gibiydi teline çıkmadık diye merak etmiş gibi, sonra bu yağmurda ne işiniz var çıkmayın dışarı falan dedi kastettiğim bu işte çocuk yerine konmak hoşuma gitmiyor herşeyi söyleyince anlatınca böyle mğdahale sonucu doğuyor gibi oluyor.ben de ne var yani anne evden dışarı adım atmayalım mı yağmur var diye gülerek laf söyledim yAni işte kastettiğim bu..herşeyi anlatınca böyle müdahale ediyorlar ben de nefret ederim böyle şeylerden , belki bu olay üstüne yılbaşı detayımı eşim anlatınca tepki gösterdim bukadar
AMA bunu esimin yaninda yapmam
birde bize mudale etmesine izin vermem. o gun istersek dolu yagsa disari cikmak istersek cikariz annem bize cikma diyemez