Kocam annesine her detayı anlatıyor çıldırcam

Ya hayır ilişkimizi evliliğimizi asla anlatmaz hatta hassas noktasıdır bu kimseye anlatmaz ama ne yediğini ne içtiğini elini bugün ufak sıyrıkla kestiğine kadar anlatır annesine muhabbet olsun ye belki ama ben sevmiyorum tuhaf geliyor bana sonrası müdahale olarak dönüyor gibi, kendi anneme bile kızmışımdır ailem bile bilir müdahaleyi detayı ve üzerime düşülmesini sevmediğimi..anneme haksızlık gibi olmaz mı buna müsaade etsem, ben mi büyütüyorum ama ne yapim ben biraz rahat müdahalesiz herşeyi kendim halleden bir tip olarak büyümüş yetişmiş biriyim annemle yakın olmama rağmen bu kadar detay anlatmam o da sormaz bir başkası -ki değer veririm severim kayınvalidemi-bukadar eşimin anlatmasından dolayı herşeyimizi bilince üstüme düşünce geriliyorum haksız mıyım

Farklılıkları kabullenememek....evet abartıyorsunuz herkes sizin gibi yaşayamaz düşünemez....bu anlattığınızda gariplik sizde kocanızda değil...

Benimki de anlatır ve hoşuma gitmez. Bugün yemek yoktu, bugün kahvaltı yaptık, bugün şunu yedik, dün bunu yedik. Sonra yeri geliyor iş müdahaleye gidiyor.

Ya hayır ilişkimizi evliliğimizi asla anlatmaz hatta hassas noktasıdır bu kimseye anlatmaz ama ne yediğini ne içtiğini elini bugün ufak sıyrıkla kestiğine kadar anlatır annesine muhabbet olsun ye belki ama ben sevmiyorum tuhaf geliyor bana sonrası müdahale olarak dönüyor gibi, kendi anneme bile kızmışımdır ailem bile bilir müdahaleyi detayı ve üzerime düşülmesini sevmediğimi..anneme haksızlık gibi olmaz mı buna müsaade etsem, ben mi büyütüyorum ama ne yapim ben biraz rahat müdahalesiz herşeyi kendim halleden bir tip olarak büyümüş yetişmiş biriyim annemle yakın olmama rağmen bu kadar detay anlatmam o da sormaz bir başkası -ki değer veririm severim kayınvalidemi-bukadar eşimin anlatmasından dolayı herşeyimizi bilince üstüme düşünce geriliyorum haksız mıyım

Sorun gormuyorum ben. Siz abartiyosunuz.

Benim esimde hic ayrinti vermez annesine.ama israrla o telefon kapanmaz.kisa birsey sormak icin arasan bile virgulune kadar ogrenmek ister.ailesinde o yuzden kimse bilgi vermz .cunku sorularinin sonu yok.aile disi kendisini ilgilendirmeyen bir konu olsa bile konusur.yorum yapar.akil verir.
Ayni durumu ben de yasiyorum.bu sene mesafe koydum ...ohhh ne rahattt...

Benim kocamda annesi ile paylaşır özel dışında. Kv bide whatsap kullanır eşim bide resim çeker yollar. Bende rahatsız olmuştum başta. Ama alıştım baktım bana zararları yok takmadım. Artik arada bende poz veriyorum cek bizi gönder diye :) Bazı şeyleri görmemezlikten gelmek kabul etmek lazım nasılsa birgün bırakacak bir şeyleri anlatmayı. Bunu söyleyerek eşime sürekli dikkat çekmek istemiyorum. Yoksa olan bana olur ve evliliğime. Bence sende dene.

Sİz eşinizden sıkılmışsınız. Soğumuşsunuz. Yediğini içtiğini anlatmak bana tuhaf gelmedi. Senin hazırladığın yemekleri anlatmış ne var ki bunda. Başlığı okuyunca ilişkinizi anlatıyor sanmıştım.

Bu kizin cevaplarina hayranim ya @ModernCadi

"Aa kocacımsini baz daha bekleseydin de yediklerinin nasıl çıktığını da anlatsaydın" diyeydin ya. :işsiz:

Cnm fazla kasma kendini muhabet olsun diye anlatiyordur belki. Ozelinizi anlatmiyorsa sknti yok. Herkesin kendin gibi olmasini bekleme.

Bence aldatma ve siddet disinda. Ayni evi kocanin ailesi tarafinfan birisiyle ozellikle kp ve kv gibi birisiyle paylasmadigin surece cozulemeyecek hiccbir dert yok. Ufak sorunlari buyutup evliliginizi catirdatmayin.

Iyi de kavganızı, sorunlarınızı vs anlatmiyormus. Ailesinden uzak yaşayan herkes sadece telefonda görusuyor uzun zaman. Tabi yediğini, içtiğini, düştüğünü paylaşır. Ben de paylaşıyorum ne yediniz diye özellikle soruyorum da..

Abartiyorsunuz bence.

Kaynana gelin ve arada kalan adam. Eşin kendini anlatmaya mecbur hissediyo olabilirmi?? Evliliğiniz nekadar oturdu? Eşin artık kendisinin bir evi ve ailesi var olduğunun farkına varamadımı? Kötü bişey tabiiki kavga değilde güzellikle anlatmaya çalış özelinizin olduğunu ve kimsenin bilmesine gerek yok. Hiç anlamıyorum şu kaynanaları ya evlenmis gitmis oglun uzak dur biraz mutlulugunu istiyosan. Herseye burunlarini sokmalari yokmu bide off off cok zor bl durum.

bıraz daha sabır cok kavga eden cıftler bır sure snra sut lıman oluyrlar..
Insan bır sure snra sessızlık ve huzur ıstıyor mecburen kavga cıkartacak soz ve davranıslardan kacınıyor bu ıkı taraf ıcın de gecerlı ... detay knusuna gelırsek erkegın cok knusanı sınır bzuyor...

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar germekten kendime karşı özeleştiri yapmamı sağladı gereksiz yere bunu bir sorun olarak gördüğümü anladım olabilir ki tek oğlu ben sanırım eşimle aramızdaki uzaklıktan iletişimsizlikten ve paylaşımsızlıktan ötürü yaptığı hareket gözüme batıyor yoksa severim gayet kayınvalidemi o da beni sever ben eşime de daha önce söylemiştim beni yanlış anlamamamasını..ben sadece ailesine olan yakınlığı ve ilgiyi bana da göstermesini istediğim için böyle bir tepki gösteriyorum diye düşünüyorum

Karısı sorunlardan sonra çözüm üretmek isterken hatta yaklaşırken onu iterek kin güden Kadınıyla karısıyla ilgilenmeyip boşvermiş aldırmıyor gibi davranıp kendi hayatına bakan bir adamın bu davranışlarının gözüme batması normal değil mi Sizce kızlar ?kendimi haklı çıkarmak işin değil tabiki bu söylediklerim ama bana karşı da biraz ilgili olması gerekmez mi
Sürekli tartıştıgınız için eşinde artık kendince bu evliligi sürdürüyor bence. Siz karşınızda size düşkün siz ne yaparsanız yapın yine benle muhattab olacak sizin gbi güçlü dominant bi eş istiyorsunuz. Ama kaç yıldır birlikteymişsiniz ve siz birbirinizi tanıyamamışsınız gbime geldi. Bence boşanın neyi bekliyorsunuz.

Eşimin ailesi de hep bu tarzda gereksiz detayların muhabbetini eder. Kim ne yemiş içmiş, nereye gitmiş, kime ne demiş.. Bense zerre merak duymam hatta gıcık olurum bu tarz konuşmalara. Bende o potansiyeli göremedikleri için öyle muhabbetler açamadılar. Açsalar da malzeme vermem gerçi. Ama eşim de kızar "aman şimdi oturup bunları mı konuşcam sizinle" diye o yüzden içim rahat.

Bunun sebebi hayatta başka hiçbir uğraşları, ilgi alanları olmaması. Sıkıntıdan hep bunlar. boşver, görmezden gelmeye çalış.

Eşimin ailesi de hep bu tarzda gereksiz detayların muhabbetini eder. Kim ne yemiş içmiş, nereye gitmiş, kime ne demiş.. Bense zerre merak duymam hatta gıcık olurum bu tarz konuşmalara. Bende o potansiyeli göremedikleri için öyle muhabbetler açamadılar. Açsalar da malzeme vermem gerçi. Ama eşim de kızar "aman şimdi oturup bunları mı konuşcam sizinle" diye o yüzden içim rahat.

Bunun sebebi hayatta başka hiçbir uğraşları, ilgi alanları olmaması. Sıkıntıdan hep bunlar. boşver, görmezden gelmeye çalış.

Evet gercekten Bazi seyleri gormemek duymamak daha iyi herseye takmamak lazim. Fakat benim haklimda benim evliligime karismasinlar ozaman farkli olur dış faktörler etkilemesin evliliği.

Evet gercekten Bazi seyleri gormemek duymamak daha iyi herseye takmamak lazim. Fakat benim haklimda benim evliligime karismasinlar ozaman farkli olur dış faktörler etkilemesin evliliği.

Doğru söylüyorsun canım, hayatta bu herşeye maydanoz insanlar olmasa yuvalar daha huzurlu olur ve pek çoğu da dağılmazdı. Maalesef bu da hayatın cilvesi işte.

Benımkıde herseyı her otu boku babasına anlatır. Babasıyla konusmuyorum cunku ogluna hep kotu akıl fıkırler verıyo.

Abartıyorsunuz bence yani herşeyi anlatıyor derken sorunları anlatıyor sandım ama ne yaptınuz yediniz diye sorduysa demiştir sofrada ne olduğu özeliniz mi oluyor?kendi anneniz kızım ne yaptın hazırladın diye sorsa anne bu özelim söylemem mi diyeceksiniz yani ben anneme kendim söylüyorum zaten tartışmaları anlatsa ve dolduran bi kaynana olsa ayrıl derdi yani sizin eşinizle kişisel sorunlarınız var herşey size batıyor anlaşılan

Ay ayni benim dueumlar yemin ediyorum onca yil konustum aynen senin gibide 2 senelik evliyim ayni tartismalar iki gun iyiysem 10 ... Gibi herseyi annesinw anlatmasi eve yeni bez dahi alsam onu bile soyluyo bwmimkide bence biz taniyorum diyipte evlwndigimiz kisilerde buyuk.bi hata yaptik:KK11:

Anladım ben sizi eşiniz hala anne kuzusu gibi herşeyi anlatıyor, oda soruyor muhtemelen - gece sütünü içmeden yatmıyosun dimi oğluşum ,
İvet annecim içiciim yatmadan .

Annesi zararsizsa boşver takma. Ama oğlunu dolduruyosa haklısın. Birde erkekler boşlukta kalınca birine yaslanmayı tercih ediyor. Sanırım oda annesini bulmuş senle paylaşımı olmayınca. Allahtan başka kadın bulmamış. Sakın davranmalisin hakliyken haksız duruma düşmek kötü!

Back
X