Kocam annesine her detayı anlatıyor çıldırcam

Karısı sorunlardan sonra çözüm üretmek isterken hatta yaklaşırken onu iterek kin güden Kadınıyla karısıyla ilgilenmeyip boşvermiş aldırmıyor gibi davranıp kendi hayatına bakan bir adamın bu davranışlarının gözüme batması normal değil mi Sizce kızlar ?kendimi haklı çıkarmak işin değil tabiki bu söylediklerim ama bana karşı da biraz ilgili olması gerekmez mi
kendi cümlelerinizde yatıyor asıl sorun. erkekler sürekli eleştirip suçlayan kadına aldırmıyor gibi davranmazlar, gerçekten aldırmazlar ve katlanmaya çalışırlar. bende çok eleştiririm eşimi ve işin içinden çıkamayıp ben yokmuşum gibi davranmaya başlar bazen. ailesiyle dertleşir, benimle konuşmaz. bunu fark ettiğimde bi silkelenirim eşime benim için ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatırım yine ailesinden daha yakın olur bana.
çok güzel bir laf var; erkek mutlu edebildiği kadını sever. siz en ufak davranışında böyle çocuk gibi azarlarsanız eşinizi uzaklaşması çok normal.

Evet sanırım bizim eşimle içinde olduğumuz durumlardan ötürü eşimin her davranışı gözüme batıyor benim , dikkat etmem lazım bu konudaya sorunlarımızı çözcez yada aramızdaki problemlerden ötürü her davranışını sorun etmemem lazım benim

bisey anlattiginda tepki veriyor kiziyor yada bitirmesini beklemeden mudahalede bulunuyorsan sana bisey anlatmaya cekiniyor olabilir can sıkıntsndanda telefonda konusacak sey ariyordur belki kocanizi ve iliskinizi en iyi siz bilirsiniz ben bunlari yaptim deyip kenara cekilip gelmesini beklerseniz cok beklersiniz karilarinin yaptigi fedakarligi goren cok az erkek vardir mutlu bir evlilik istiyorsaniz ben bunu yaptim oda bunu yapsin dememek lazim siz gidin siz anlatin o dinlesin siz sorun gergin ortami dagitin surekli kavga ediyoruz diyosun ee ne konussunki bu durumda

kendi cümlelerinizde yatıyor asıl sorun. erkekler sürekli eleştirip suçlayan kadına aldırmıyor gibi davranmazlar, gerçekten aldırmazlar ve katlanmaya çalışırlar. bende çok eleştiririm eşimi ve işin içinden çıkamayıp ben yokmuşum gibi davranmaya başlar bazen. ailesiyle dertleşir, benimle konuşmaz. bunu fark ettiğimde bi silkelenirim eşime benim için ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatırım yine ailesinden daha yakın olur bana.
çok güzel bir laf var; erkek mutlu edebildiği kadını sever. siz en ufak davranışında böyle çocuk gibi azarlarsanız eşinizi uzaklaşması çok normal.
Ama hep mi kadınlar suçlu?hemcinslerimin böyle düşünmesi beni tedirgin ediyor sorunlar üzerine çözüm üretmek isteyen bir kadın varken yanaşmayan ve hatta bu durumdan memnuniyet duyan bir erkekten bahsediyoruz

bisey anlattiginda tepki veriyor kiziyor yada bitirmesini beklemeden mudahalede bulunuyorsan sana bisey anlatmaya cekiniyor olabilir can sıkıntsndanda telefonda konusacak sey ariyordur belki kocanizi ve iliskinizi en iyi siz bilirsiniz ben bunlari yaptim deyip kenara cekilip gelmesini beklerseniz cok beklersiniz karilarinin yaptigi fedakarligi goren cok az erkek vardir mutlu bir evlilik istiyorsaniz ben bunu yaptim oda bunu yapsin dememek lazim siz gidin siz anlatin o dinlesin siz sorun gergin ortami dagitin surekli kavga ediyoruz diyosun ee ne konussunki bu durumda
Biz konuşamıyoruz çok denedim ağladım ama eşim kindar biri o istediği zaman konuşulur o yaklaştığı zamn barışılır ben de bunu hazedemiyorum artık ben de saldım yaklaşmıyorum güçlü de biriyim kendi başıma takılır gezerim takmam onu ama onun gibi durumdan memnun duygusuz biri değilim yine dayanama ama yarın son xmanlarda onu da yapmıyorum o yanaşmıyorsa ben daha napayım diyerek

Beni konuşturmuyor kendisi de çok konuşan karşısındakini dinlemeyen biri,biz o yüzden problem çözemiyoruz hayta ben artık oda değiştiriyorum arkamdan geliyor çözümsüz kalmış durumdayım napacağımı bilmiyorm ‍♂️

İyi seneler arkadaşlar Yen'i yıla girdiğimiz şu dakikalarda buraya yazacağım aklıma gelmezdi ama sinir beni buraya getirdi gem de kutlama masasında Biz eşimle çalkantılı bir evlilik geçiriyoruz anlaşamıyoruz sürekli kavgalıyız yılbaşı için küs de olsak masaya oturmamı istedi oturdum ama patladım niye derseniz zaten eşimle bozukken küsken kayınvalideme yAni annesine her detayı anlatınca patladım ya ben mi abartıyorum biz zaten sürekli kavgalı olmaktan eşimle hiçbirşey konuşmuyor hiçbişey paylaşmıyoruz ki normalde çok konuşan insanlarız ama 2 yıllık ve 8 yıllık ilişkimiz bizi bu noktaya getirdi paylaşım sıfır.zaten böyle iken elim annesi masada iken yılbaşı kutlaması için aradı ve her detayı sofrada ne yedipimize kadar herşeyi anlattı ben patladım sizce normal mi ben mi abartıyorum yA ben ailemle yakın olmama rağmen anlatmam bu kadar ,özelim olduğunu düşünerek ama o soframızda ne olduğuna kadar anlattı herşeyi vbe teli kapattıktan sonra köpürdüm ben çocuk gibi herşeyi anlatıyorsun dşye, daha önce de böyle bir olay olmuştu ama eşim ders çıkarmamış anlaşılan, ya benim kendi annem bile bu yönümü bilir çok detay sormaz iken kayınvalidemin bunadar herşeyimizi bilmesi eşimin anlatması bende patlama yaptı sizce yanlış mı düşünüyorum eşimin bu kadar her detayımızı anlatması ne kadar doğru bana yol gösterin lğtfen ben mi abartıyorum?
Esiniz yemekte su vardı bu vardi diyerek mi snlatiyor yoksa iste sunu konustuk bunu konustuk su lafina cok kizdim falan diyemi anlatıyor. Eger 2. Dedigim gibiyse kizmakta haklisiniz ama birincisi gibiyse biraz abartiyorsunuz sanki.

Bazi anneler asiri soru soruyor.ev yemek vs ye takilmadiginizi ozelinizi anlattiginda sinirlendiginizi varsayarak yaziyorum.esinize bir aile oldugunuzu.sizin tartisma vs yi aranuzda belki 5dk cozsenizde ailelerin bunu yillarca unutamadigini anlatin.ben senin esinim kavga bile olsa mahremimizi kimseye anlatma deyin tatlilikla.ins yola gelir

Ya hayır ilişkimizi evliliğimizi asla anlatmaz hatta hassas noktasıdır bu kimseye anlatmaz ama ne yediğini ne içtiğini elini bugün ufak sıyrıkla kestiğine kadar anlatır annesine muhabbet olsun ye belki ama ben sevmiyorum tuhaf geliyor bana sonrası müdahale olarak dönüyor gibi, kendi anneme bile kızmışımdır ailem bile bilir müdahaleyi detayı ve üzerime düşülmesini sevmediğimi..anneme haksızlık gibi olmaz mı buna müsaade etsem, ben mi büyütüyorum ama ne yapim ben biraz rahat müdahalesiz herşeyi kendim halleden bir tip olarak büyümüş yetişmiş biriyim annemle yakın olmama rağmen bu kadar detay anlatmam o da sormaz bir başkası -ki değer veririm severim kayınvalidemi-bukadar eşimin anlatmasından dolayı herşeyimizi bilince üstüme düşünce geriliyorum haksız mıyım
Burda verdiğin detaylara göre haksızsın. Adam ilişkiyi evliliği anlatmıyorsa bırak konuşsun annesiyle sana ne.

Eski es annesi olacak o kadina yatakta olan paylasimlari anlatirdi.. ne ahlaksiz biriyle evlenmisim dedim kendi kendime.. senin esin masayi anlatiyormus, sacmalik otesi..

Ya dün yapmur yağmış biz de eşimle ayrı ayrı sporda idik kayınvalidem ikimizi aramış ulaşamamış sonra ben döndüm teline ama kayınvalidem bozuk atıyor gibiydi teline çıkmadık diye merak etmiş gibi, sonra bu yağmurda ne işiniz var çıkmayın dışarı falan dedi kastettiğim bu işte çocuk yerine konmak hoşuma gitmiyor herşeyi söyleyince anlatınca böyle mğdahale sonucu doğuyor gibi oluyor.ben de ne var yani anne evden dışarı adım atmayalım mı yağmur var diye gülerek laf söyledim yAni işte kastettiğim bu..herşeyi anlatınca böyle müdahale ediyorlar ben de nefret ederim böyle şeylerden , belki bu olay üstüne yılbaşı detayımı eşim anlatınca tepki gösterdim bukadar
sana müdahale ederse gerekeni yap.
ama ana oğul arasına girme.

Ya hayır ilişkimizi evliliğimizi asla anlatmaz hatta hassas noktasıdır bu kimseye anlatmaz ama ne yediğini ne içtiğini elini bugün ufak sıyrıkla kestiğine kadar anlatır annesine muhabbet olsun ye belki ama ben sevmiyorum tuhaf geliyor bana sonrası müdahale olarak dönüyor gibi, kendi anneme bile kızmışımdır ailem bile bilir müdahaleyi detayı ve üzerime düşülmesini sevmediğimi..anneme haksızlık gibi olmaz mı buna müsaade etsem, ben mi büyütüyorum ama ne yapim ben biraz rahat müdahalesiz herşeyi kendim halleden bir tip olarak büyümüş yetişmiş biriyim annemle yakın olmama rağmen bu kadar detay anlatmam o da sormaz bir başkası -ki değer veririm severim kayınvalidemi-bukadar eşimin anlatmasından dolayı herşeyimizi bilince üstüme düşünce geriliyorum haksız mıyım
Bence haksizsiniz. Annesi soruyorsa adam da anlatiyodur. Benim annem de her aradgnda sorar ne yediniz ne yiyceksiniz diye
hatta bi yemegi etli mi etsiz mi firinda mi ocakta mi yaptigimi bile sorar. Bende hic hoslanmam bu tur konusmalardan ama annem sorunca cok hosuma gitmedigini hissettirerek ayrintilariyla anlatiyorum. Esimin ailesiyle hic boyle muhabbetleri olmaz. Ben annemle boyle uzun uzadiya konusurken de dinlemek istemedigi icin iceri gecer. Ben onu boyle olmaya zorlayamayacagim gibi o da bana annemle muhabbetimden dolayi kizamaz. Senin de esine kizma hakkin yok bence mahrem konulardan bahsetmedigi surece

İyi seneler arkadaşlar Yen'i yıla girdiğimiz şu dakikalarda buraya yazacağım aklıma gelmezdi ama sinir beni buraya getirdi gem de kutlama masasında Biz eşimle çalkantılı bir evlilik geçiriyoruz anlaşamıyoruz sürekli kavgalıyız yılbaşı için küs de olsak masaya oturmamı istedi oturdum ama patladım niye derseniz zaten eşimle bozukken küsken kayınvalideme yAni annesine her detayı anlatınca patladım ya ben mi abartıyorum biz zaten sürekli kavgalı olmaktan eşimle hiçbirşey konuşmuyor hiçbişey paylaşmıyoruz ki normalde çok konuşan insanlarız ama 2 yıllık ve 8 yıllık ilişkimiz bizi bu noktaya getirdi paylaşım sıfır.zaten böyle iken elim annesi masada iken yılbaşı kutlaması için aradı ve her detayı sofrada ne yedipimize kadar herşeyi anlattı ben patladım sizce normal mi ben mi abartıyorum yA ben ailemle yakın olmama rağmen anlatmam bu kadar ,özelim olduğunu düşünerek ama o soframızda ne olduğuna kadar anlattı herşeyi vbe teli kapattıktan sonra köpürdüm ben çocuk gibi herşeyi anlatıyorsun dşye, daha önce de böyle bir olay olmuştu ama eşim ders çıkarmamış anlaşılan, ya benim kendi annem bile bu yönümü bilir çok detay sormaz iken kayınvalidemin bunadar herşeyimizi bilmesi eşimin anlatması bende patlama yaptı sizce yanlış mı düşünüyorum eşimin bu kadar her detayımızı anlatması ne kadar doğru bana yol gösterin lğtfen ben mi abartıyorum?

İlk okuduğumda ozelinizi anlatıyor sanıp esinize kizmistim,fakat sonra yazdıklarınızı bakınca size hayret ettim, ben anlayamıyorum oda anlatmasını, eşinizin masada ne olduğunu anlatmasına ne sakınca var? Bugün anneme, teyzeme,, bizim geline, ve 2 arkadaşima masada neler olacağını anlattım, hatta gelin e istediği N birşey varmı yapalım dedim, 2 arkadaşima siz ne yapacaksınız dedim, yani kısaca eşiniz bile olsa kimsenin diyalog una karışma hakkınız yok, size ne? Siz yapıyorsunuz diye o neden yapmasın?Doğruluk mercii sizssinizde kimsenin haberimiz yok?Allah Allah çok şaşırıyorum böyle karakterlere,

Kemdine güvenen erkek. Erkekligine yediremez.üstün koru geçiştirir.hani ayrıntısını bilse nolacak noter mi anasi.eger her ayrintisina kadarsa anasi yetistirememis demektir.ilk defa böyle bir sey yapiyorsa uyarin.yok laftan anlmam uyarmana ne cürret diyorsa aynısıni onun yaninda kendi annenizle yapin telefonda suratını buruşturursa aynısı sana yapilimca nasıl hissediyorsun.deyin benimki baska diyemez sonuçta sizinki de sizin anneniz

Haksizsiniz bnce,cok fazla abartmissiniz.
Ne var yedigini,ictigini soyluyorsa.
Iliskinizi anlatmiyormus iste daha ne?
Bu kadar küs ve kavgalarin sebebini hic kendinizde aradiniz mi?

Eğer bu şekildeyse sen hatalısin. Öncelikle esin günlük konulardan bahsediyor. Bir insan ile ne kadar böyle paylaşımın olursa onun hayatının içinde olursun. Sen annene bu seviyede detay vermiyorsun diye o da böyle olmak zorunda degil. Çünkü bu senin tercihin. Annene haksızlık yaptığını düşünmüyorum ama senin annene haksızlık olmasın diye adam kendi annesi ile iletişimini niye değiştirsin. Sonuçta seni anlatmıyormuş. Senin zaten bu adama sinir olman bu huyundan değildir diye düşünüyorum. Neredeyse 10 yıldır tanıyorsun çünkü. Annesine belki sinir oluyorsundur başka sebeplerden bilemedim. Esin ile de iletişim problemin varsa bunu fark edip düzeltecek olan sensin. Ama neden kaynaklandığını fark etmen lazım.

Ya dün yapmur yağmış biz de eşimle ayrı ayrı sporda idik kayınvalidem ikimizi aramış ulaşamamış sonra ben döndüm teline ama kayınvalidem bozuk atıyor gibiydi teline çıkmadık diye merak etmiş gibi, sonra bu yağmurda ne işiniz var çıkmayın dışarı falan dedi kastettiğim bu işte çocuk yerine konmak hoşuma gitmiyor herşeyi söyleyince anlatınca böyle mğdahale sonucu doğuyor gibi oluyor.ben de ne var yani anne evden dışarı adım atmayalım mı yağmur var diye gülerek laf söyledim yAni işte kastettiğim bu..herşeyi anlatınca böyle müdahale ediyorlar ben de nefret ederim böyle şeylerden , belki bu olay üstüne yılbaşı detayımı eşim anlatınca tepki gösterdim bukadar

Canim sen sınırını bu kadına kendin çiz. Lafını söylemişsin zaten sadece gülerek soyleme. Ciddi ciddi söyle.

Back
X