- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
-
Kendini kıyaslama. Bırak ne yaparsa yapsın onların laflarını eşine anlatip huzur bozma kendi bir süre sonra farkeder. Daha doğrusu değişmediği için agladiginla kalırsın. Evine bakıyorsa ,seni mağdur etmiyorsa alsın. Sen de evde eksik çıkarmaya bak sürekli evin eksiğini aldır ki başka şeye vakti kalmasın.Kocam indirimli yağ vs bir şey indirim düştü hemen annesine ve ablasina benden eve alıyor
Herkezin kocasi var benim anneme onada alayım vs demiyor
Kocamin ailesi bana ne kadar ederse laf söylese de onlar değerli oluyor ilk gelinler neden hep degersiz oluyor
Marketten yağ vs alıyor indirimli ve ablasina annesinede alıyorKim kime ne yağı nereden almış? Hiçbir şey anlamadım iletişim sorununuz olabilir mi acaba? Böyle iletişim kuruyorsanız eşinizle de anlaşamazsınız
Kocam tarafıyla gorusmuyorumKendini kıyaslama. Bırak ne yaparsa yapsın onların laflarını eşine anlatip huzur bozma kendi bir süre sonra farkeder. Daha doğrusu değişmediği için agladiginla kalırsın. Evine bakıyorsa ,seni mağdur etmiyorsa alsın. Sen de evde eksik çıkarmaya bak sürekli evin eksiğini aldır ki başka şeye vakti kalmasın.
Marketten yağ vs alıyor indirimli ve ablasina annesinede alıyor
Ne var ki alsın siz de kendi ailenize alınMarketten yağ vs alıyor indirimli ve ablasina annesinede alıyor
O yüzden mi yağ vs almasına sinir oluyorsun. Sen konusmuyorsan kocan da bunun için ekstra baskı vs yapmıyorsa görme duyma bilme boşver. Kim söylüyor sana aldiklarini eşin mi ?Kocam tarafıyla gorusmuyorum
Benim anneme babama gitmiyor yanına telefonlarins bakmıyor kısacası kendi konuşmuyor ve annene bakmicam etmicem gitmicem diye laflar ediyor annesine ablama aldığım gibi annende alalım demiyor varsa yoksa anası AbasiSiz de sizin annenize almasını da mı istiyorsunuz?
Söyleyin benim anneciğime de alalım. Ya da siz alın indirim varsa annen de nasiplensin
Esim diyor indirime girmiş 3 evede alayım diyirO yüzden mi yağ vs almasına sinir oluyorsun. Sen konusmuyorsan kocan da bunun için ekstra baskı vs yapmıyorsa görme duyma bilme boşver. Kim söylüyor sana aldiklarini eşin mi ?
E siz de onunkilerle görüşmüyormuşsunuz, niye bozuluyorsunuz ki buna? Kendi annenize de kendiniz alın.Benim anneme babama gitmiyor yanına telefonlarins bakmıyor kısacası kendi konuşmuyor ve annene bakmicam etmicem gitmicem diye laflar ediyor annesine ablama aldığım gibi annende alalım demiyor varsa yoksa anası Abasi
Ben çalışıyordum dogumdan sonra bıraktım sadece esim çalışıyor esim işine geleni dinler yaparNeden bu kadar panikle koştur koştur açtınız ki konuyu? Başlık bile yarım kalmış, cümleler eksik.
Siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Arada ailelere ufak tefek şeyler alınabilir. Görmüşken alayım denebilir. Ama aile bütçesini habire başkasına harcıyorsa ve bu taraf daima kendi tarafıysa evet haksızlık.
Mesele eşiniz lafınızı dinler mi söyleseniz? He sana ne falan diyecek bir tipse hiç açmayın konuyu.
Ekonomik sıkıntı çekeceğinizi bile bile neden işinizi bıraktınız?Ben çalışıyordum dogumdan sonra bıraktım sadece esim çalışıyor esim işine geleni dinler yapar
Sizin paranizlami alıyor??kendi çalışıp kazandığı para ile almıyor mu adam?? Evde eksik birşey varsa kendi eksiğinizi almayıp annesine kardeşine mi aliyor???? Sizin annenize niye alsinn???? Siz olsanız annemle kardeşimle konuşmayan adamın annesinede birşeyler alayım dermiydiniz??Kocam indirimli yağ vs bir şey indirim düştü hemen annesine ve ablasina benden eve alıyor
Kocamin ailesi bana ne kadar ederse laf söylese de onlar değerli oluyor ilk gelinler neden hep degersiz oluyor
Kocam indirimli yağ vs bir şey indirim düştü hemen annesine ve ablasina benden eve alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?