Kocam annesine ve ablasi?

Kendini kıyaslama. Bırak ne yaparsa yapsın onların laflarını eşine anlatip huzur bozma kendi bir süre sonra farkeder. Daha doğrusu değişmediği için agladiginla kalırsın. Evine bakıyorsa ,seni mağdur etmiyorsa alsın. Sen de evde eksik çıkarmaya bak sürekli evin eksiğini aldır ki başka şeye vakti kalmasın.

Kocam tarafıyla gorusmuyorum

Neden bu kadar panikle koştur koştur açtınız ki konuyu? Başlık bile yarım kalmış, cümleler eksik.

Siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Arada ailelere ufak tefek şeyler alınabilir. Görmüşken alayım denebilir. Ama aile bütçesini habire başkasına harcıyorsa ve bu taraf daima kendi tarafıysa evet haksızlık.

Mesele eşiniz lafınızı dinler mi söyleseniz? He sana ne falan diyecek bir tipse hiç açmayın konuyu.

Siz de sizin annenize almasını da mı istiyorsunuz?

Söyleyin benim anneciğime de alalım. Ya da siz alın indirim varsa annen de nasiplensin
Benim anneme babama gitmiyor yanına telefonlarins bakmıyor kısacası kendi konuşmuyor ve annene bakmicam etmicem gitmicem diye laflar ediyor annesine ablama aldığım gibi annende alalım demiyor varsa yoksa anası Abasi

Kocasının anasına bacısına aldığına laf eden kadınlara çok ayar oluyorum ben ya. Bunun kadar insanı küçük düşüren bişey yok. Çok kıt kanaat geçinmiyorsanız 300-500 liranın lafı edilmez, hatta kıt kanaat geçiniyorsanız bile edilmez. Çok ayıp bişey bu ya.

Benim anneme babama gitmiyor yanına telefonlarins bakmıyor kısacası kendi konuşmuyor ve annene bakmicam etmicem gitmicem diye laflar ediyor annesine ablama aldığım gibi annende alalım demiyor varsa yoksa anası Abasi
E siz de onunkilerle görüşmüyormuşsunuz, niye bozuluyorsunuz ki buna? Kendi annenize de kendiniz alın.

Ben çalışıyordum dogumdan sonra bıraktım sadece esim çalışıyor esim işine geleni dinler yapar

Ben çalışıyordum dogumdan sonra bıraktım sadece esim çalışıyor esim işine geleni dinler yapar
Ekonomik sıkıntı çekeceğinizi bile bile neden işinizi bıraktınız?

Üremeden önce işinizi, ekonomik özgürlüğünüzü, bakıcı gibi konuları düşünmeden nasıl paldır kültür çocuk yapıyorsunuz çok ilginç.

Sizin paranizlami alıyor??kendi çalışıp kazandığı para ile almıyor mu adam?? Evde eksik birşey varsa kendi eksiğinizi almayıp annesine kardeşine mi aliyor???? Sizin annenize niye alsinn???? Siz olsanız annemle kardeşimle konuşmayan adamın annesinede birşeyler alayım dermiydiniz??

hem başlık hem de yazılanlardan pek bir şey anlamadım ancak anladığım kadarı ile eşiniz ablasına ve annesine yağ almış sanırım ? olabilir. Bu kadar ufak şeyleri kafaya takmayın lütfen .

Sende kendi annene al.

Allah affetsin çok güldüm yorumlar müthiş
Aklıma şey geldi bir ara viral olmuştu bi programa çıkmıştı galiba evden bir teneke yağla kaçan kadın vardı
Kız sende topla evden yağları kaçıver bacım yağ deyip geçme altınla yarışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…