- Konu Sahibi Gullerguzel
-
Teşekkür ederim Allah razı olsunAllah bozmasın inşallahama işte artık erkekler prenses olmaya başladı, neredeyse biz çalışmayalım kadınlar çalışsın ağzımıza yedirsinler altımızdan alsınlar moduna girdiler, çok pohpohlanıyorlar ondan oluyor bu, kadınlar aman kocamı kırmayayım, aman ağzımızın tadı bozulmasın deyip alttan alıyor.
Ama anlattığınız hikayede adam da hatalı, eşinin maaşını komple alıp hiçbir açıklama yapmazsa kadın da şüphelenmiştir.Teşekkür ederim Allah razı olsunDoğru erkekler bi garip olmuş.Bi tanıdığım sırf para mevzusu yüzünden boşandı.Kızın maaşı yatar yatmaz kuruşu kuruşuna kendi hesabına atıyormuş.Ama adam da diyor ki ben ona altın yapıyordum.Gerçekten de içkisi kumarı aldatması olmayan biri adam.Boşanınca da evlilik içerisinde alınan bütün altınları kadına verdiler.Kadın pişman olmuş dönmek istiyormuş ama adam kabul etmiyor.
Bıraksın da parasıyla ne yapacağını eşi düşünsün.Teşekkür ederim Allah razı olsunDoğru erkekler bi garip olmuş.Bi tanıdığım sırf para mevzusu yüzünden boşandı.Kızın maaşı yatar yatmaz kuruşu kuruşuna kendi hesabına atıyormuş.Ama adam da diyor ki ben ona altın yapıyordum.Gerçekten de içkisi kumarı aldatması olmayan biri adam.Boşanınca da evlilik içerisinde alınan bütün altınları kadına verdiler.Kadın pişman olmuş dönmek istiyormuş ama adam kabul etmiyor.
Sen de ilişkiye girince para iste o zaman.böyle başa böyle tarak.Merhaba hanımlar.
Ben ve kocam ikimizde memuruz. Kocamdan biraz fazla alıyorum maaş olarak. Evimizde kira gıda ortak. Elektrik internet ve aidat ben veriyorum otomatik kesim . Afyon ilçesinde ikamet ediyoruz. Beni memlekete götürdüğünde veya tatile gezmeye gittiğimizde arabasına bindirdiginde bunun parasını istiyor benden . Birkaç kez verdim. Ama sonra düşünunce yaptığı şey çok ayıp değil mi. İnsan eşinden para ister mi . Taksi şoförü musun. Kendi birikimini de ayırıyor. Ama benim maaşım da kendine hak görüyor. Evde en ufak bi şey olsa akrabalarına anlatıyor. Huzurum kalmadı. Daha buyuyemis ve olgunlaşmamış geliyor. Bana . Ben 24 eşim 32 yaşında
Evleneli 8 ay oldu . Sizce yolun başındayken bosanmali miyim. Psikolojimi bozdu akrabalari ve kendisi
Kadının alınan altınlardan haberi varmış hepsini verdiler diyen kendisi.Kadın alışveriş tutkunu.Bir giydiğini giymeyen biri.Eğer adam bütün maaşa el koyuyorsa nasıl oluyor bu.Kendi ailesinin de maddi durumu iyi değil.Kim haklı kim haksız bilemedim.Ama anlattığınız hikayede adam da hatalı, eşinin maaşını komple alıp hiçbir açıklama yapmazsa kadın da şüphelenmiştir.
Kaldı ki kadının maaşına el koyup birikim yapması, sen para işlerinden anlamazsın aklın basmaz der gibi oluyor, evlilikte yapılan altınların miktarı belli miydi ki? Adam kadının maaşından ne kadar altın yapmış da hepsini vermiş gibi gözüküyor ?
Boşandı zaten.Bıraksın da parasıyla ne yapacağını eşi düşünsün.
Daha beterini duyduğum için şaşırmadım.Çok yakın bir arkadaşımın eşi arkadaşımın altınlarıyla alınan arabaya bindiğinde suyla mı çalışıyor bu araba para verde benzin doldurayım diyormuş.Ve arkadaşım arabayı kullanmak istediğinde vermiyormuş.
Tam olarak bu
Aahhh ah yapıp burnundan getirecek o kadar çok şey var ki adam zararlı çıkıp ağlaya ağlaya özürler diler nolur arabaya bin hatta al anahtarı sen kullan artık der bıktırırdık. Demek ki alttan alabilecek insanların karşısına çıkıyor böyleleriTam olarak bubana eşim öyle bir şey yapsa şurada indir ne kadar tuttu der taksici muamelesi yaparım. Önüne yemek koyunca hesabı isterim, bu ayın ev temizliği bu kadar tuttu şu kadar gün yaptım der parasını alırım. Önce böyle yaptığını yüzüne kakar sonra da boşardım
Evettt madem ulaşımdan para istiyorsun benim yaptığım temizlik de emek, yemek de emek o zaman onlardan da ben para istiyorum deyip bıktırmak lazım böyleleriniAahhh ah yapıp burnundan getirecek o kadar çok şey var ki adam zararlı çıkıp ağlaya ağlaya özürler diler nolur arabaya bin hatta al anahtarı sen kullan artık diye bıktırırdık. Demek ki alttan alabilecek insanların karşısına çıkıyor böyleleri
Evettt madem ulaşımdan para istiyorsun benim yaptığım temizlik de emek, yemek de emek o zaman onlardan da ben para istiyorum deyip bıktırmak lazım böylelerini
Hasta hasta kahkaha attım
Musluk suyu içtim.Eşim sıkı sıkı tembih etmişti salgın var sakın içme diye.İki gündür öldüm dirildim.Hayatımın sonuna geldim dedim heralde.Muz ,patates haşlaması ve ilaçlarla iyiyim çok şükürÇok sevindim gülmenizegeçmiş olsun
Benim de başıma gelmiştiMusluk suyu içtim.Eşim sıkı sıkı tembih etmişti salgın var sakın içme diye.İki gündür öldüm dirildim.Hayatımın sonuna geldim dedim heralde.Muz ,patates haşlaması ve ilaçlarla iyiyim çok şükür
Size de geçmiş olsun.Tatil zehir olmuştur Çok kötü bir hastalık.Bağırsak bozulunca vücudun dengesi şaşıyor.Hayatta yapmayacağm bir şey lavaboda eşime seslendim gel beni tut diye bayılacaktım çünkü.Benim de başıma gelmiştiKapadokya'da tatil yapacağım yerde günlerimi acilde geçirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?