Kocam arabasına bindigimde para istiyor

Şaka fala sandım başlığı görünce , bu nedir arkadaş….yuhh demek istiyorum…size değer vermiyor, paranız için evlenmiş, mantık evliliği yapmış, sizi sevmiyor… bence boşanın..kol kırılır yen içinde kalır diye bir laf vardır, evinizde mahremiyet de yok, her şeyinizi ailesine de anlatıyormuş. Evlilik ne demek bir haber eşiniz ve adam değil…. Vur tekmeyi geç daha genceciksin , sana koca mı yok !

Altınlarımı bozup ev almıştık bende aylık kira mı alsam eşimden

Ben böyle bi kadına üzülmem mesela. Yesin dayağını otursun o halde. Kendisine acımayana başkası mı acır. Çocuklarım bahane olduğuna da yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Kocası çocukluk arkadaşı.Arkadaşımın ailesi asla istememiş evlenmelerini.Kına gecesinde bile kızı ağlatmış.Sorun sadece maddi değil.Nişanlıyken aldattığını öğrenmiş.Evlendikten sonra da.Eşi çok garip biri.Suratsızın teki.Ailesi boşan diyor.Babası annesi çok destekler.Çocukları annesi büyüttü resmen.Ki boşansa maddi sıkıntısı yok.Hem kendisi öğretmen hem ailesi hep arkasında.Boşanıp milleti sevindiremem diyor.Gerçi ben evlendikten sonra iletişimi kesti benimle.Şu anda ne durumda bilmiyorum.Hep aradım sordum destek olmak istedim ama o görüşmek istemedi benimle.

Yaptiginiz her iş için ücret belirleyin, evlenirken sizin aldiğiniz elektronik aletlerede kullanim başı ücret alın.

Böyle erkekleri Allah ıslah etsin

eşiniz çok şanslı
Kendinden genç yöneteceği birini bulmuş. Üstüne bulduğu kişi maaşı ondan yüksek üstüne ev işini yapıyor.
Devam böyle devam… ne de olsa aileniz sizi böyle günler için okuttu
Afyon soğuğunda elektrikli bisiklete binerken kendinizden ailenizden de mi utanmadınız

8 ay çok fazla bu salaklıklara tahamül edebilmek için .Ben olsam çoktan kapıya vizite ücretini yazardım haketmiş o.Çok itici cimri erkek

Anladım. Eşi çok garip ama kusura bakmayın da arkadaşınız da fazlaca malmış. Bile bile lades demiş. Ne diyim seçimler ve sonuçları. Kendine reva gördüğü hayat bu demek ki. Bi insana kimse kendisi kadar zarar veremez.

Böyle erkekleri Allah ıslah etsin
Islah olmuyorlar, eşleri yüz verdikçe daha beter oluyorlar.
Erkeklere kızmak kolay, onlara parayı veren kadınları ne yapacağız? Benim bahsettiğim çift hala evli, kadın seviyorum dedi boşanmadı, e böyle olunca adam daha bir tepesine çıktı.

Oturduğum yerde de vardı bir tane, kadın ev aldı kocasının altına da araba çekti, bankadaki paralarını yedirdi, yetmedi çalışıp kocasına baktı üstüne dayak yedi, aldatıldı, bankadaki paraları, arabası gitti en son evi de elden gidiyordu Allah kurtardı yoksa kadının kendini kurtaracağı yoktu.

Hayat müşterektir, biraz senden biraz benden lafı her evlilik için geçerli değil, kadınlar uyanık olsun yedirmesin parasını, eski kadınlar boşuna mı demiş kocanın 2 kaşığı varsa birini kıracaksın diye, böyle erkekler kadından esirgediği ya da kopardığı her parayı kendine birikim yapıyor, biti kanlanınca orası burası ayrı oynuyor önce karısını atıyor başından.

Yedirmeyin kendinize ait birikim hesabı açın maaşı alır almaz önce oraya para atın, kalanı için de yetmiyor diye ağlayın, gözünüzü açın artık erkekler coştu zira.

İnanılmaz ya. Adam nasıl bir şey çok mu yakışıklı karısı hem bakiyor hem besliyor bir de öpmek için ayrı bir ödeme yapıyor

İnanılmaz ya. Adam nasıl bir şey çok mu yakışıklı karısı hem bakiyor hem besliyor bir de öpmek için ayrı bir ödeme yapıyor
Yoooooo, yakışıklılık kiiiiim o kim, ağzı laf yapmaz, suratsız, sülale boyu kımıl zararlısı gibiler ama işte gelin de eşine anlatın, anlamıyor kadın.

Benim eski eşim gibi aynısı

Seni çok iyi anlıyorum, evet malesef böyle erkekler var kızlar. Sizinle maaşınız için evlenmiş birisi. Benim eski koca da beni iş yerine bırakırken, ailemin yanına götürürken ya da benim bir işim olduğunda arabaya bindiğimde para istiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…