- 19 Kasım 2013
- 18.839
- 34.012
- 798
- Konu Sahibi Gullerguzel
-
Hayatınıza eşinizin yatırım aracı,iş ortağı vb birşey gibi devam etmek istiyorsanız buyrun devam edin evliliğe hatta bir de çocukla tatlandırın evliliği,onun masraflarını da size kitleyip birikim yapmaya devam etsin eşiniz.Merhaba hanımlar.
Ben ve kocam ikimizde memuruz. Kocamdan biraz fazla alıyorum maaş olarak. Evimizde kira gıda ortak. Elektrik internet ve aidat ben veriyorum otomatik kesim . Afyon ilçesinde ikamet ediyoruz. Beni memlekete götürdüğünde veya tatile gezmeye gittiğimizde arabasına bindirdiginde bunun parasını istiyor benden . Birkaç kez verdim. Ama sonra düşünunce yaptığı şey çok ayıp değil mi. İnsan eşinden para ister mi . Taksi şoförü musun. Kendi birikimini de ayırıyor. Ama benim maaşım da kendine hak görüyor. Evde en ufak bi şey olsa akrabalarına anlatıyor. Huzurum kalmadı. Daha buyuyemis ve olgunlaşmamış geliyor. Bana . Ben 24 eşim 32 yaşında
Evleneli 8 ay oldu . Sizce yolun başındayken bosanmali miyim. Psikolojimi bozdu akrabalari ve kendisi
Araba benim uzerime, once ben de mi para istesen diye dusunmustum sonra evin esimin uzerine oldugu aklina geldi, kira isterse ayvayi yedimAltınlarımı bozup ev almıştık bende aylık kira mı alsam eşimden
Merhaba hanımlar.
Ben ve kocam ikimizde memuruz. Kocamdan biraz fazla alıyorum maaş olarak. Evimizde kira gıda ortak. Elektrik internet ve aidat ben veriyorum otomatik kesim . Afyon ilçesinde ikamet ediyoruz. Beni memlekete götürdüğünde veya tatile gezmeye gittiğimizde arabasına bindirdiginde bunun parasını istiyor benden . Birkaç kez verdim. Ama sonra düşünunce yaptığı şey çok ayıp değil mi. İnsan eşinden para ister mi . Taksi şoförü musun. Kendi birikimini de ayırıyor. Ama benim maaşım da kendine hak görüyor. Evde en ufak bi şey olsa akrabalarına anlatıyor. Huzurum kalmadı. Daha buyuyemis ve olgunlaşmamış geliyor. Bana . Ben 24 eşim 32 yaşında
Evleneli 8 ay oldu . Sizce yolun başındayken bosanmali miyim. Psikolojimi bozdu akrabalari ve kendisi
Rutin birikim ayrıdır, cikan masraf ayrıdır. Ekstra durum niye birikimden yensin ki.
Tatil parasını da istiyor muymus, orada yenilenin icilenin parası?
Aile içinde çıkan ekstra masrafın paylasimidir bu. Bu yüzden adam mı boşanır.
Sanki adam cafeye götürüp benzin parası istemiş, iki km yol hesabini yapmış gibi davranmışsiniz.
Ben artık elektrikli araç kullanıyorum o yüzden benzinden çok emin değilim ama bir yere git gel 3-4 bin tutar diye tahmin ediyorum. 50-60 binlik tatil masrafının 3-4 binin lafı ediliyorsa bu ayıp değil mi ya.
Ben olsam önce lastikleri patlatmıştım sonra aynaları kırmıştım bi laf var bana yok içine b.k cehennemin dibine ..Benim memleket Isparta ilçeden buraya 500 *600 tutuyor benzin. Onu istiyor benden. Kışın iş yerine gittik beraber . Aynı isyerindeyiz beş dakikalık yol. O zaman bile lafını yaptı . Ben elektrikli bisikletle gelip gittim onun yüzünden ise. Yerler buz hava soğuk . Rezil etti beni
Arabasına biner yine ben ondan para isterim ne parası istixek bendenMerhaba hanımlar.
Malesef bu bazı şerefsiz erkekler istiyor, vermeyince de kavga ediyorlar. Aslında her şeyi hesaplıyorlar yani çok iğrenç insan tipi. Genelde memur olur bu tip erkekler. Ataerkil kafa yapıları olur ama akılları karılarının cüzdanında olur. Bu insanların evliliği mantık evliliği malesef. Seven insan böyle davranmaz. Başka kötü huyları da vardır bence.
Bişey sorcam bunu komiklik olsun diye yapmıyor dimi eminsiniz ciddi ciddi para istiyor ve siz de veriyor musunuz
“Arabası” değil “arabamız”, evlilik ve aile kurumu sen ben değil, biz olmak demektir.Merhaba hanımlar.
Bence de seven insan böyle yapmazMalesef bu bazı şerefsiz erkekler istiyor, vermeyince de kavga ediyorlar. Aslında her şeyi hesaplıyorlar yani çok iğrenç insan tipi. Genelde memur olur bu tip erkekler. Ataerkil kafa yapıları olur ama akılları karılarının cüzdanında olur. Bu insanların evliliği mantık evliliği malesef. Seven insan böyle davranmaz. Başka kötü huyları da vardır bence.
Ben öğretmenim eşim avukat.Maaşımın çoğunu kendime harcıyorum.Sadece kredi kartı ödemesinde yardımcı oluyorum.Onun dışında bütün ödemeleri eşim yapıyor.Geçen yıl sırf benim için yeni ev aldı Bekarken gezmiş tozmuş ev almayı düşünmemiş.Haftanın 3 -4 günü annemlere götürür.Gidiş gelişimiz 150 km.Annemler merkezde biz ilçedeyiz.Bi gün de şikayet etmez.Paranın lafını etmez.Böyle şeyleri duydukça ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum.Islah olmuyorlar, eşleri yüz verdikçe daha beter oluyorlar.
Erkeklere kızmak kolay, onlara parayı veren kadınları ne yapacağız? Benim bahsettiğim çift hala evli, kadın seviyorum dedi boşanmadı, e böyle olunca adam daha bir tepesine çıktı.
Oturduğum yerde de vardı bir tane, kadın ev aldı kocasının altına da araba çekti, bankadaki paralarını yedirdi, yetmedi çalışıp kocasına baktı üstüne dayak yedi, aldatıldı, bankadaki paraları, arabası gitti en son evi de elden gidiyordu Allah kurtardı yoksa kadının kendini kurtaracağı yoktu.
Hayat müşterektir, biraz senden biraz benden lafı her evlilik için geçerli değil, kadınlar uyanık olsun yedirmesin parasını, eski kadınlar boşuna mı demiş kocanın 2 kaşığı varsa birini kıracaksın diye, böyle erkekler kadından esirgediği ya da kopardığı her parayı kendine birikim yapıyor, biti kanlanınca orası burası ayrı oynuyor önce karısını atıyor başından.
Yedirmeyin kendinize ait birikim hesabı açın maaşı alır almaz önce oraya para atın, kalanı için de yetmiyor diye ağlayın, gözünüzü açın artık erkekler coştu zira.
Allah bozmasın inşallahBöyle şeyleri duydukça ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum.
Boşan.Merhaba hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?