Kocam arabasına bindigimde para istiyor

Hayatınıza eşinizin yatırım aracı,iş ortağı vb birşey gibi devam etmek istiyorsanız buyrun devam edin evliliğe hatta bir de çocukla tatlandırın evliliği,onun masraflarını da size kitleyip birikim yapmaya devam etsin eşiniz.

Şuhut ilçesinde misiniz? Genelde Şuhutlular paraya aşırı düşkün oluyorlar

Bişey sorcam bunu komiklik olsun diye yapmıyor dimi eminsiniz ciddi ciddi para istiyor ve siz de veriyor musunuz

Bugün haberlerde gördüm de adamın biri boşandığı eski karısına araba almış diyeceklerim bu kadar...

Ben olsam önce lastikleri patlatmıştım sonra aynaları kırmıştım bi laf var bana yok içine b.k cehennemin dibine ..

Son düzenleme:
Arabasına biner yine ben ondan para isterim ne parası istixek benden

Bişey sorcam bunu komiklik olsun diye yapmıyor dimi eminsiniz ciddi ciddi para istiyor ve siz de veriyor musunuz
Malesef bu bazı şerefsiz erkekler istiyor, vermeyince de kavga ediyorlar. Aslında her şeyi hesaplıyorlar yani çok iğrenç insan tipi. Genelde memur olur bu tip erkekler. Ataerkil kafa yapıları olur ama akılları karılarının cüzdanında olur. Bu insanların evliliği mantık evliliği malesef. Seven insan böyle davranmaz. Başka kötü huyları da vardır bence.

“Arabası” değil “arabamız”, evlilik ve aile kurumu sen ben değil, biz olmak demektir.

Bence de seven insan böyle yapmaz
Galiba sorumun cevabı ciddi
Şoktayım

Peki siz onun evde bütün ihtiyaçlarını karşılıyor musunuz camasir utu yemek temizlik vs. Ayrıca ailesine ve akrabalarına karşı nasilsiniz?

Ben öğretmenim eşim avukat.Maaşımın çoğunu kendime harcıyorum.Sadece kredi kartı ödemesinde yardımcı oluyorum.Onun dışında bütün ödemeleri eşim yapıyor.Geçen yıl sırf benim için yeni ev aldı Bekarken gezmiş tozmuş ev almayı düşünmemiş.Haftanın 3 -4 günü annemlere götürür.Gidiş gelişimiz 150 km.Annemler merkezde biz ilçedeyiz.Bi gün de şikayet etmez.Paranın lafını etmez.Böyle şeyleri duydukça ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum.

Böyle şeyleri duydukça ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum.
Allah bozmasın inşallah ama işte artık erkekler prenses olmaya başladı, neredeyse biz çalışmayalım kadınlar çalışsın ağzımıza yedirsinler altımızdan alsınlar moduna girdiler, çok pohpohlanıyorlar ondan oluyor bu, kadınlar aman kocamı kırmayayım, aman ağzımızın tadı bozulmasın deyip alttan alıyor.

Boşan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…