Kocam arabasına bindigimde para istiyor

Çalışıyorum.
Evliyim.
Arabalarımız ayrı.
Çocuğumuz var.

Tatili de defalarca ödemişimdir ama
Bana da aşırı garip geldi bu konu. Eşi tuhaf.

valla yazdılar mı bilmiyorum ama bence arka koltuğa otur direktifler ver müzik falan açsın camları açsın sonra birini kapat falan de, istediğin yere istediğin yoldan götür inince de parasını verip üstünü iste ve git kendi kendine yakın bir yerde oturup kahveni söyle. değersiz hissettir ki ne olduğunu anlasın. madem para istiyor taksiciden bir gram fazla davranma

Tabi ki boşanmalısın , düşünmen hata.

Siz şakamısınız yada eşiniz diyim pardon?
Siz kasamısınız? Eve giren ek gelirmisiniz? Boşanın demem fakat bu asla normal değil. Kendi paranızı ayrı tutun ortak giderin dışında 1 tl dahi vermeyin. Kendinizi garantiye alın.

İki de bu arabaya bindin para ver diye mi istenir
Ayrıca adam kendine ayrı birikim yapıyormuş

Benim enistemde teyzemden benzin parası alıyordu sürekli hesap kitap yapıyordu teyzem dayandı dayandı 25 yılın sonunda boşandı keşke önce yapsaydım dedi.Bi de çocukları olduğunda hastane masrafını ödememek için yok olmuş bebeği dayım çıkarmış hastaneden böyle bir adamdı kısacası bu tipler düzelmiyor aksine kötü hale geliyorlar yok yakınken düşün bence bazı şeyleri

Sizde yaptığınız yemeğin temizliğin yikadiginiz çamaşırın parasini isteyin o zaman.Arabasinada binmeyin taksiye binin en azından verdiğiniz paraya acimazsiniz.Alin karşınıza güzelce konusun.olmuyorsa zorlamanın anlamı yok

Daha beterini duyduğum için şaşırmadım.Çok yakın bir arkadaşımın eşi arkadaşımın altınlarıyla alınan arabaya bindiğinde suyla mı çalışıyor bu araba para verde benzin doldurayım diyormuş.Ve arkadaşım arabayı kullanmak istediğinde vermiyormuş.Arkadaşım öğretmen eşi de esnaf ama hiç gelir getirmeyen bir iş.Eve hiçbir katkısı da yok.Çocukların evin masrafları arkadaşımda.Üstüne bir de dayak hakaret küfür.Neden boşanmıyorsun diyorum.Çocuklar babalarına çok düşkün boşanamam diyor.

Siz yazdıkça neye şaşıracağımı şaşırıyorum.

bu evlilik değil ev arkadaşlığı gibi bişey. Tabiki eşler birbirlerine destek olacak senin benim olmayacak ama arabaya bindiniz diye ücret istemekte ayrı bir kafa… böyle evlilik olmaz gerçekten. Evlilikte herşey olur, yeri gelir tartışılır, ekonomik sıkıntı olur, çocuk olur anlaşmazlıklar olabilir bunlar doğal şeyler… fakat ben seni şıraya götürdüm ücreti ver demek çok ayıp ya. Yazık etmeyin kendinize şimdi böyle ise ilerisi daha karanlık…

Sevgiliyken hesap ödeten adamla evlenecem diye tutturursanız böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz. Ilık
gtlü adamdan koca olmaz.

Allah akıl fikir versin ne diyelim ki. Koştur koştur evlenmişsiniz de ne beni seviyor mu demişsiniz ne de adamı tanımışsınız. Bu adam sizi maaş kartı olarak görüyor, seviyor olsaydı söylediklerinizin hiçbirini yaşamıyor olurdunuz. Gerçekten birbirini seven, mutlu çiftleri gördüğünüzde içiniz cız edecek.

Niye evli kalıyorsun ki bununla boşa gitsin.
Yarın öbür gün hasta olduğunuzda terk eder bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…