- 5 Ekim 2020
- 14.430
- 39.264
- 548
- 36
- Konu Sahibi Gullerguzel
-
Tatil masrafı neredeyse bir maaş. O zaman eşinin kazandigina tamam olup tatile gitmeyecekler. Paralarını alıp koynuna evde otursun.
Eşiyle maaşı masrafı genel olarak ayrı olan biriyim. Arabalarimizda ayrı. Büyük masraflar paylaşılır arada çıkan ekstra büyük masraflara da maaşı fazla olduğu için esim bakar. Elime benim para gectiyse ben hallederim. Para meselesinde bence yorum yapan kadınlar çalışmıyor filan olmalı. Ya da evli değiller. Tatilde benzinde senden olsun oradakini dert etmeyeyim diyen adama şoför musun sen denir mi bilmiyorum. Öyle diyecek kadın da dediğim gibi gitmesin tatile filan.
Feminist derler bir de bana ama bu konuda haksızlık ediliyor.
Ha adamin genel bir karaktersizligi vardır bilemem ama bu konuda kadın haksız.
Tabi ki boşanmalısın , düşünmen hata.Merhaba hanımlar.
Ben ve kocam ikimizde memuruz. Kocamdan biraz fazla alıyorum maaş olarak. Evimizde kira gıda ortak. Elektrik internet ve aidat ben veriyorum otomatik kesim . Afyon ilçesinde ikamet ediyoruz. Beni memlekete götürdüğünde veya tatile gezmeye gittiğimizde arabasına bindirdiginde bunun parasını istiyor benden . Birkaç kez verdim. Ama sonra düşünunce yaptığı şey çok ayıp değil mi. İnsan eşinden para ister mi . Taksi şoförü musun. Kendi birikimini de ayırıyor. Ama benim maaşım da kendine hak görüyor. Evde en ufak bi şey olsa akrabalarına anlatıyor. Huzurum kalmadı. Daha buyuyemis ve olgunlaşmamış geliyor. Bana . Ben 24 eşim 32 yaşında
Evleneli 8 ay oldu . Sizce yolun başındayken bosanmali miyim. Psikolojimi bozdu akrabalari ve kendisi
Siz şakamısınız yada eşiniz diyim pardon?Merhaba hanımlar.
Ben ve kocam ikimizde memuruz. Kocamdan biraz fazla alıyorum maaş olarak. Evimizde kira gıda ortak. Elektrik internet ve aidat ben veriyorum otomatik kesim . Afyon ilçesinde ikamet ediyoruz. Beni memlekete götürdüğünde veya tatile gezmeye gittiğimizde arabasına bindirdiginde bunun parasını istiyor benden . Birkaç kez verdim. Ama sonra düşünunce yaptığı şey çok ayıp değil mi. İnsan eşinden para ister mi . Taksi şoförü musun. Kendi birikimini de ayırıyor. Ama benim maaşım da kendine hak görüyor. Evde en ufak bi şey olsa akrabalarına anlatıyor. Huzurum kalmadı. Daha buyuyemis ve olgunlaşmamış geliyor. Bana . Ben 24 eşim 32 yaşında
Evleneli 8 ay oldu . Sizce yolun başındayken bosanmali miyim. Psikolojimi bozdu akrabalari ve kendisi
İki de bu arabaya bindin para ver diye mi istenirAdamın maaşı sizden azmis. Tatil ekstra masraf demek. Tatilin benzin parasının sizden çıkmasını istemek bana çok absürt gelmedi. Bizde de eşim benden çok alır. Bazı masrafları paylaşırız bazıları ondadır.
Daha neler duyacagiz bakalim bu sitedeBenim eski nişanlımla mı evlendin acaba bana alacağı hediyenin bile yarısını isterdi
Daha beterini duyduğum için şaşırmadım.Çok yakın bir arkadaşımın eşi arkadaşımın altınlarıyla alınan arabaya bindiğinde suyla mı çalışıyor bu araba para verde benzin doldurayım diyormuş.Ve arkadaşım arabayı kullanmak istediğinde vermiyormuş.Arkadaşım öğretmen eşi de esnaf ama hiç gelir getirmeyen bir iş.Eve hiçbir katkısı da yok.Çocukların evin masrafları arkadaşımda.Üstüne bir de dayak hakaret küfür.Neden boşanmıyorsun diyorum.Çocuklar babalarına çok düşkün boşanamam diyor.Merhaba hanımlar.
Siz yazdıkça neye şaşıracağımı şaşırıyorum.Benim memleket Isparta ilçeden buraya 500 *600 tutuyor benzin. Onu istiyor benden. Kışın iş yerine gittik beraber . Aynı isyerindeyiz beş dakikalık yol. O zaman bile lafını yaptı . Ben elektrikli bisikletle gelip gittim onun yüzünden ise. Yerler buz hava soğuk . Rezil etti beni
bu evlilik değil ev arkadaşlığı gibi bişey. Tabiki eşler birbirlerine destek olacak senin benim olmayacak ama arabaya bindiniz diye ücret istemekte ayrı bir kafa… böyle evlilik olmaz gerçekten. Evlilikte herşey olur, yeri gelir tartışılır, ekonomik sıkıntı olur, çocuk olur anlaşmazlıklar olabilir bunlar doğal şeyler… fakat ben seni şıraya götürdüm ücreti ver demek çok ayıp ya. Yazık etmeyin kendinize şimdi böyle ise ilerisi daha karanlık…Merhaba hanımlar.
Sevgiliyken hesap ödeten adamla evlenecem diye tutturursanız böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz. IlıkMerhaba hanımlar.
Allah akıl fikir versin ne diyelim ki. Koştur koştur evlenmişsiniz de ne beni seviyor mu demişsiniz ne de adamı tanımışsınız. Bu adam sizi maaş kartı olarak görüyor, seviyor olsaydı söylediklerinizin hiçbirini yaşamıyor olurdunuz. Gerçekten birbirini seven, mutlu çiftleri gördüğünüzde içiniz cız edecek.Benim memleket Isparta ilçeden buraya 500 *600 tutuyor benzin. Onu istiyor benden. Kışın iş yerine gittik beraber . Aynı isyerindeyiz beş dakikalık yol. O zaman bile lafını yaptı . Ben elektrikli bisikletle gelip gittim onun yüzünden ise. Yerler buz hava soğuk . Rezil etti beni
Benim memleket Isparta ilçeden buraya 500 *600 tutuyor benzin. Onu istiyor benden. Kışın iş yerine gittik beraber . Aynı isyerindeyiz beş dakikalık yol. O zaman bile lafını yaptı . Ben elektrikli bisikletle gelip gittim onun yüzünden ise. Yerler buz hava soğuk . Rezil etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?