kocam aşırı kıskanç dayanamıyorum

Sende aynı tekniği kocana uygula. Aşırı kıskançlık yap herşey de. Sen de onu bunalt.

Ama diyeyim 2 arkadaşım da bu tür kocalara maruz kalıp boynuzlandı. Arkadaşlarım da şok üstüne şok yaşadılar. Çünkü ikisi de aşırı sevildiğini ve kıskanıldığını düşünüyorlardı.

Sende aynı tekniği kocana uygula. Aşırı kıskançlık yap herşey de. Sen de onu bunalt.

Ama diyeyim 2 arkadaşım da bu tür kocalara maruz kalıp boynuzlandı. Arkadaşlarım da şok üstüne şok yaşadılar. Çünkü ikisi de aşırı sevildiğini ve kıskanıldığını düşünüyorlardı.
evlilik karşılıklı entrikaya dönüşürse o evlilikten hayır gelmez
eşler birbirlerine olabildiğince dürüst yalın olmalı

Mrb cnm benim esimde oyleydi biz ayrildik bu çarşamba mahkemem var o kadar kiskancti ki içten nefes ceksem birinimi dusunuyosun gozume tutsam kimi düşünüyor sun sacimi tutsam kendini kime begendircen balkona dahi cikmazdim mutfagima giderdim karsisinda haliyle cam var gözüm cama degse kime bakiyosun o kadar dikkat ediyordumki cama hic bakmiyordum ablamin oglundan bile kiskanirdi artik dayanamadim yeter dedim ablamin ogluyla iliskinmi var diyordu dusun artik teyze ve yegeni

Ya onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam

Cevreden birileri demis karin cok guzel felan ondan bu boyle heralde oyle tahmin ediyorum

Sanki bu iki mesajında sorunun cevabını vermişsin .

Sen değişmişsin.. öyle böyle değil epey değişmişsin.
Ee iltifatlar da gelmeye başlamış.

Eşindeki özgüven zedelenmeye başlamış. Ya bu hatun günden güne kilo verdi...güzelleşti...kendine bakmaya başladı...sosyalleşti...

Bu yakında beni de beğenmez diye yersiz ve saçma bir endişeye kapılmış ve seni kısıtlamak gibi tuhaf bir yol bulmuş olabilir.

Dayanamiyorum demissiniz ya dayanmayin zaten. Siz onun evcil hayvani degilsiniz sizi eve kapatamaz.
Kiskanclik sevgiyle paralel bir duygu degil, guvensizliklikle bagdastirabilirsiniz sadece.

Ya onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam
Gozune daha etkileyici gorunuyosun demek ki :KK8: bu iyi de kasmasin seni.Bilirim cok sinir bozucu.Disarda bana bakanlari farkettikce cildiriyo benimki.Napim guzelim iste, catlasin da patlasin:KK71: :rolleyes:

Esime bir haller oldu önceden boyle degildi sabah cikarken ise kapida ugurluyorum gir iceri diyor balkondan bakma diyor.sosyal medya hesabina izin vermiyor bahceye indirmiyor kisacasi bir aydir tamamen kopmus durumda neden boyle anlamadim cok sevdiginden mi yoksa nedenini bilemedim disari cikarmiyorr kocasi kiskanc olanlar bir akil verin bana asiri derecede oldu

Çok sevmek kadını eve kapatmak demek değildir.
Bir haltlar yiyordur bunun acısınıda sizden çıkarıyor.
Gizlice takip etme imkanınız varsa yapın.

Senin bu değişimini başka şeylere bağlamış olabilir bastaki yazını okuduğumda güvensizlik diyecektim ki bu yazını görünce yuksek ihtimalle güvensizlik diye dusunuyorum

bunun 46 bedenden bilmem kaç bedene düşmek ya da güzellikle alakası yok ehliyet almasına izin vermemiş nişanlıyken bildiğimiz niyeti bozuklardan zaten bu derece kıskanç olan insanların %100 ü ya sapıktır ya da ruh hastası

Back
X