- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi havadansudan34
Benim arkadaşımıda kocası böyle bunaltıyordu. Aşırı kıskançlık yapıyordu. Meğer iki kadınla boynuzluyormuş. Kişi kendinden bilir işi misali.Kendi bi haltlar yiyordur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşımıda kocası böyle bunaltıyordu. Aşırı kıskançlık yapıyordu. Meğer iki kadınla boynuzluyormuş. Kişi kendinden bilir işi misali.Kendi bi haltlar yiyordur.
Anlayamadim canim demek istedigini.A
ycok
evlilik karşılıklı entrikaya dönüşürse o evlilikten hayır gelmezSende aynı tekniği kocana uygula. Aşırı kıskançlık yap herşey de. Sen de onu bunalt.
Ama diyeyim 2 arkadaşım da bu tür kocalara maruz kalıp boynuzlandı. Arkadaşlarım da şok üstüne şok yaşadılar. Çünkü ikisi de aşırı sevildiğini ve kıskanıldığını düşünüyorlardı.
Bence de. Ama konu sahibesinin eşi için birşey diyemem.evlilik karşılıklı entrikaya dönüşürse o evlilikten hayır gelmez
eşler birbirlerine olabildiğince dürüst yalın olmalı
konu sahibinin önünde iki seçenek var ya sessiz kalıp düzelmesini umut edecek yada ayrılabiliyorsa ayrılacakBence de. Ama konu sahibesinin eşi için birşey diyemem.
Ya onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam
Cevreden birileri demis karin cok guzel felan ondan bu boyle heralde oyle tahmin ediyorum
kız daha ne olsun, ben bile kıskandım seni :)Ya onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam
Gozune daha etkileyici gorunuyosun demek kiYa onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam
Esime bir haller oldu önceden boyle degildi sabah cikarken ise kapida ugurluyorum gir iceri diyor balkondan bakma diyor.sosyal medya hesabina izin vermiyor bahceye indirmiyor kisacasi bir aydir tamamen kopmus durumda neden boyle anlamadim cok sevdiginden mi yoksa nedenini bilemedim disari cikarmiyorr kocasi kiskanc olanlar bir akil verin bana asiri derecede oldu
Senin bu değişimini başka şeylere bağlamış olabilir bastaki yazını okuduğumda güvensizlik diyecektim ki bu yazını görünce yuksek ihtimalle güvensizlik diye dusunuyorumYa onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam
Adam seni kaybetme korkusuna kapılmış bu kadar zayıflayınca ohh maşallahYa onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam
neye karışmaz mesela asıl halt yiyenlerAsil halt yiyenler hic karismaz .ha belki cevreden biseyler duymus olabilir erkeklerinde dedikoducusu vardir.falancanin karisi filancanin kizi diye anlatirlar.ondanda olabilir.kimse gormesin kimse bakmasin benim karima gibi gibi...
Şu 46 dan 38 kısmını bira açsan yaYa onceden 46 bedendim 38 bedene dustum zayifladim kendime bakiyorum onceden pek gezmeyi sevmezdim simdi ise gezmek istiyorum.onceden ev kusuydum karosmiyordu simdi tamamen degisti adam