Kocam baba evinde kalmama seviniyo resmen

Saygıyı yitirdik belkide bilmiyorum ki
belli ki eşinizi seviyorsunuz, boşanmak niyetinde değilsiniz. yoksa beni gelip almadı diye kendi kendinizi bitirmezdiniz. bence ilk adımı kendiniz atıp eşinizle konuşmak isteyin. mümkün olduğunca sakin ve kırıcı olmadan konuşun. hala boşanmak istiyorsa boşanırsınız. ama sağlıklı iletişim olmadan böyle liseli gibi hemen alevlenip küsüp boşanmak tuhaf. kolay mı yapılıyor bir evlilik. böyle basit bir şey için çat diye bitmesi ...

Cocuk 1 buçuk yaşında kavgada uyuyordu kuzum neyseki kapisi kapaliydi zaten apartmanda ne kadar bagirilirsa o kadar kavga edebiliyosun hep diyorum bırakalim bize ne ama olmuyo

Bi tarafim seviyo ama bi yanım ona çok kırgın

Bi tarafim seviyo ama bi yanım ona çok kırgın
ama siz de onu kırmışsınız. her seferinde gelmiş almış sizi. belki bu sefer de o bekliyor. size bir şiddet falan uyguladı mı, hakaret etti mi? bunları yaptıysa konuşmayın. ama ortada böyle ciddi bir sorun yoksa neden konuşmayı denemiyorsunuz. gururunuz mu kırılır ilk adımı atınca?

Hakaret etti şiddet yok öyle huyları tiksindim dedi yalvaririm boşa dedi bende benzer şeyler söyledim evet adım atmam geberirim yine atmam

Cocuk 1 buçuk yaşında kavgada uyuyordu kuzum neyseki kapisi kapaliydi zaten apartmanda ne kadar bagirilirsa o kadar kavga edebiliyosun hep diyorum bırakalim bize ne ama olmuyo
Yine cvp vermemişsiniz. Görümcenizin hamilelik haberi nasıl bu noktaya geldi
Ne tonda söylediniz siz mi başlattınız tartışmayı
Yardımcı olmamızı istiyorsanız açık açık yazın

Bu işler çocuk oyuncağı değil.
Kavga eder babamın evime gelirdim 2 3 gün sonra gelir beni alırdı olacak iş değil.
Siz işi resmen birgün bu duruma gelirsek diye hazırlamışsınız farkında olmadan.
Gelir gelir de işte bigün gelmez ama.

Çünkü evlilik yürütecek olgunluğa gelmeden evleniyorsunuz.

Ailesinin evine insan çok önemli bi konu olunca kesin boşanma durumunu kafaya koyarsa gitmeli ve bu kararından da dönmemeli.

Kavgalar bizle ilgili değil diyorsunuz ya işte en büyük yanlış, esinizde de sizde de hata var.
İnsan bı havayı koklar tecrübe eder.
Benim evliliğim ritmi ne der, nasıl güzel yürüyor nerde hata der.
Kardeşleri için sürekli kavga etme çukuruna düşmemeli insan.
Maden ikinizin arasında sorun yok, oralı olma.
Olayların içine dalmayın.

Bence eşime dalaşsam benimde bir sürü sorunum olur.
Bazen öyle bı hal alıyor ki hani bı adım atsa... İş büyütecek susuyorum. Sakinleşince ortalık konuşuyoruz.

Evliliğinizi kurtarmak istiyor iseniz eşim gelcek alcak beni ille alacak modunu bırakın ev sizin evlilik sizin. Bırakın milleti gidin inize, bakın bakalım evliliğinizi bı yürütmeye çalışın.

He yok ben cok bu filmi gördüm diyor iseniz açın davayı.

Son düzenleme:
Hakaret etti şiddet yok öyle huyları tiksindim dedi yalvaririm boşa dedi bende benzer şeyler söyledim evet adım atmam geberirim yine atmam
Haksızsanız neden geri adım atmayacaksınız
Oyuncak bebek mi büyütüyorsınuz
Bir yuvayı yıkmak bu kadar kolay mı

İnsanız hepimiz hata yaparız
Her zaman erkekler mi özür dileyecek.. 1.5 yaşındaki bebeğe yazık değil mi
Bu gurur değil egoistlik

Yine cvp vermemişsiniz. Görümcenizin hamilelik haberi nasıl bu noktaya geldi
Ne tonda söylediniz siz mi başlattınız tartışmayı
Yardımcı olmamızı istiyorsanız açık açık yazın
Hamile dedigimi biliyorum girdik birbirimize yok gayette mutlu söyledim akşam oldu eve geldi başladı kavga böyle şeyler söylenmezmiş bilmem ne burdan cikti

Haksız olsam kapıda yatarim ben sadece müjdeli haber verdim sonu nerelere geldi

Her kavgada niye gitdinz baba evine? Hadi siz gitdiniz keşke büyükler kızım her kavgada gidilmez deseydi. Boşanma niyetinzde yok, burnu surçsun diye yuvanız yıkılacak. Bu seferde siz adım atın. gurur yapmayın. Madem çekip gitmissinz geri dönün. Çocuk babasız büyümesin eşinizin şahsiyla sorununuz yokmuş zaten. Benimde çok kafam atıyor arada, anneme gıdıp bir gün kalıp geleceğim diyorum. Sakinleşip geliyorum.

Bence seviyorlar birbirlerini. Eşi nolur boşa diyor konu sahibi de almaya gelmedi diye üzülüyor. Evlilik bitmemiş bence. Kavga esnasında karşılıklı söylenen kötü şeyler olabilir her zaman gerçeği yansıtmazlar. Boşanmaktan önce çözümler var gibi. Hele de 1.5 yaşında yazmışsınız, küçücük daha bebek. Sakinleşince çözersiniz inşallah.

basliktan benim anladigim her sey yolunda.. siz ziyarete baba evine gidince esiniz de memnun oluyor. esiniz bir seyler karistiriyordur diye dusunerek konuya girdim.

ee siz baya bosanmalik vakasiniz. ne cocuk umrunda ne siz. yazik degil mi hayatiniza. ottan copten kavga cikaran ruh hastasi.

500 kere evden giderseniz 501. Ye gelmez tabi. İkiniz de bi acayipsiniz. Madem boşanmak niyetiniz yok ne diye ailenize gidip duruyorsunuz?
Adam kafa dinlediğini düşünüyordur bence. Çocuğu bahane edip iletişime geçin bari. Zaten yalama olmuş bir ilişki bi de böyle deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…