Kocam bana bunu dedi ne diyeceğim ?

simdi biz nedersek onumu yapicaksin .hosuna gidiyorsa sesini cikartma eger gitmiyorsa onu bundan sogutucak seyler yap aslinda daha baska guzek seyler yapabilirizde baska seylerle onun aklindan cikar istiyorsan

"arkadaşlar içinden çıkamadım bana yardım edebilirsiniz umarım...
1 yıllık evliyim..çok mutluyum kocam çok iyi birisi...geçenlerde bişey öğrendim aslında benim iki tane kocam varmış...kocamın benim bilmediğim bir ikizi varmış...canı sıkıldıkça yerine onu bırakıyormuş...ama Allah sizi inandırsın aynısı bişey anlamadım...şimdi ben ne yapayım?? iki kocalı mutlu mutlu yaşayayımmı, boşanayımmmı, yoksa birini tercih edip uzaklara mı gideyim? bana yardımcı olursanız sevinirim (keşke söylemeseydi ne güzel geçinip gidiyorduk gül gibi"

delikafadulden

chesssss ... harbi ya erkeklerin ayakları ne çirkin oluyor öyle.. babam , abim falan yaz gününde otururken karşılıklı, moral depolıyorum ben .. hihoyyyt

hayır bi de kıl sorunu var ya, kadından fetiş olması mimkin değil:roflol:

seviyosan katlancan bacım, bide kaynana sor napııyım diyekaydirigubbakcemile3

valla bi kadından ayak fetişi çıksın kendimi atarım şurdansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anammm düşünsene kıllı parmakları nan gıcık yapar şimdi sempatiksalakcinni sırnaşık şey

sabaha kadar vakit var yavvvv delikafadulden sempatiksalakcinni

ikiz kocamı

hafızanıkaybetmıs gıbı davran kuzumm laelaelaelaelae

arkadaşım öncelikle ikinci kocan hayırlı olsun demek istiyorum olsun boşanma gün gelir lazım olur ..biri çalşırken biri çocuklara bakar..iyidir yani iki kocalık..
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bööööğğğğğğğğğ kafamçokkarıştı

yok artık :1shok:

hee yanii sempatiksalakcinni kör istedi bir göz hesabı sempatiksalakcinni

yaaaa üçüz olsaydı mazallah ne etcektin o zaman sempatiksalakcinni :icecream:

arkadaşlar benim derdim çok büyük ya nasıl anlatsam bilmiyorumki meğer ben aslında çok zayıfmışım ama gösteremiyom nasıl göstercemki siz nasıl gösteriyonuz mafoldumbenbi akıl verin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…