hafızanıkaybetmıs gıbı davran kuzumm laelaelaelaelae
yok artık :1shok:
şimdi bu tepki şaka mı ciddi mi anlamadımkaydirigubbakcemile3
"arkadaşlar içinden çıkamadım bana yardım edebilirsiniz umarım...
1 yıllık evliyim..çok mutluyum kocam çok iyi birisi...geçenlerde bişey öğrendim aslında benim iki tane kocam varmış...kocamın benim bilmediğim bir ikizi varmış...canı sıkıldıkça yerine onu bırakıyormuş...ama Allah sizi inandırsın aynısı bişey anlamadım...şimdi ben ne yapayım?? iki kocalı mutlu mutlu yaşayayımmı, boşanayımmmı, yoksa birini tercih edip uzaklara mı gideyim? bana yardımcı olursanız sevinirim (keşke söylemeseydi ne güzel geçinip gidiyorduk gül gibi"
şimdi bu tepki şaka mı ciddi mi anlamadımkaydirigubbakcemile3
ben geçenlerde kocamın ayakalarına masaj yaptım çok yoruldu diye....acaba fetişmiyim????
Bence böyle devam et ama bir gün seçim yapman gerekirse diye de hangisi daha iyi anlamaya çalış. Lazım olur kaydirigubbakcemile3
yani gerçek mi anlamında yok artık
iice dallas oldu ortalık
doğru aslında bu üçüz mutluluğu niye boziim şimdi durup dururken...ben en iyisi unutmuş gibi yapayım....
kaynanama söylememişler kadınında bişeyden haberi yok ikizden bile....onu da kandırıyorlarmış arada...beni çok sevdiği için bana söylemiş kandırmaya elvermemiş içi ....
ben naapsam şimdik??
burda daha önce biri "arkadaşlar ayak fotolarımızı paylaşalım :icecream:" diye bir topik açmıştı o senin kocan olmasın sakın:roflol::roflol:
bence de.. hatta işaret koy karışmasın sempatiksalakcinni
ama lütfen bu benim sorunum bana yardım edin....
İşaret koyulacak yer de önemli tabii, görünmeyecek bir yer olsa iyi olur kaydirigubbakcemile3
İşaret koyulacak yer de önemli tabii, görünmeyecek bir yer olsa iyi olur kaydirigubbakcemile3
bence sen eltinden yardım istekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?