Kocam bana çingenelik yapma dedi

Doğru bir yorum adalet anlayışı örselenmiş olanlarda böyle patlak veriyor, bende de böyle

sorun da o zaten. Eşim diyor ben sana alayım dolap sesini kes yeter dedi. Benim sorunum eşya değil ki. Ben ondan ya da bir baskasından bir şey istemiyorum. Hakkımı istiyorum.
Eşiniz pasif. Bu gayet açık ve net olarak gözüküyor pasif olduğu için de araması gereken şey eşi ve kendi hakkı dahi olsa bu durum ona zor geliyor çünkü kendini aciz hissetmesine sebep oluyor. Ortada tanıdık olduğundan fln değil yani yarın bir gün sizi veya kendinizi baska birine karşi savuak durumunda kalsa da aynı davranış biçimini tercih edecek.

Evet çok haksızlığa uğradım doğrusu ama dışarıda aşırı sinirli olmamın, insanlarla kavga etmemin ve çevremdekilerin fazla tepki verdiğimi söylemelerinin nedeninin bu olabileceğini hiç düşünmemiştim ve şu an şaşırdım doğrusu.
Ben öfke kontrolüm olmadığını düşünüyordum ama sorun farklı olabilirmiş şu an aydınlandım

Teşekkür ederim bunu araştıracağım muhakkak

Yardımcı olduysa yorumum ne mutlu bana umarım aşabilirsiniz kimse bizim geçmiş sıkıntılarımızın ceremesini çekmek zorunda değil bu da bi nevi kul hakkı bu mantıkla ilerleyip aştım ben umarım siz de aşabilirsiniz

Bu ülkede adalet duygusu en çok örselenmiş ilk 1000 kişi içine girerim öyle diyeyim. Ben de çok çabuk sinirlenir ve kavga ederim.
Hahah ilk bine giremem heralde ama başkalarına yapılanları da içselleştirip sinirlendiğim için de yıpranıyorum ya genel olarak bu ülkenin kültürü sesini çıkarmayanı ezmek üzerine inşa edilmiş gibi geliyor. Nezaket salaklık sanılıyor. Aileden tut ticari ilişkilere kadar böyle.

Madem haklıydınız ki haklısın ama şimdi değil 3 sene önce haklıymışsınız eşinize katılıyorum yani iki parça için kendinizi niye rezil ediyorsunuz gidin yenisini alın alamıyosanız 3 sene nasıl kullandıysanız kullanmaya devam edin

Baştan sona haklısın daha cok üzülürsün bu evlilikte

O an başlarından savmak için söz vermişler. Zaten dürüst esnaf olsalar verdikleri zararı bir şekilde o an karsilarlardi. O zaman karşılamamışlar şimdi mi karsilayacaklar. Eşiniz de o zaman bir şey diyememis şimdi gidip 4 yıl önce böyle böyle olmuştu hiç demez. Yani siz haklısınız ama hakliyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Gereksiz uzafmissiniz söz vermiş sizde istemişsiniz adam da yok demiş Bi anlaşma yok bir şey yok tanıdık diyorsunuz adam sözünde durmamış eşiniz ne yapsin aramış demiş istemiş zaten adam yok demiş illa kavga mı etsin geçmiş gitmiş huzursuzluk yapmaya cirkinlesmeye gerek yok benim eşim gitse tartışmak istemek için ben adama söylememe rağmen k bakma ama tepki gösterirdim bir dolap için cirkinlesiyorsun derdim

Yalnız ben bu nasıl tanıdık mobilyacı anlamadım.
Adamların hiç utanması arlanmasi yok bı de hakaret etmişler size.
Şikayetvar.com a google yorumlarına yazabildiginiz her yere yazıp düşük puan verin.
Bir işe yararsa tüketici hakları mahkemesine de başvurabilirsiniz bı araştırın isterseniz.
Eşinizin tanıdık oldukları icin daha çok kızması lazım ama pasiflik yapmış adamlar da onu ciddiye almamışlar zaten.

istiyorsan alalım diyor zaten. Benim icin sorun eşya değil ki. Ben beni salak yerine koymaları ve eşimin bana ve onlara olan yaklaşımına kızıyorum
Bundan sonra kulağınıza küpe olsun, eve toplu iğne dahi aldığınızda kırık mı geldi anında değiştirin eşinizin lafına uyup sonra telafi ederler diye düşünmeyin, hatta hatta sipariş verdiğiniz mobilyanın hatalı üretim, kırık vb ihtimallerine karşı sipariş sırasında tüm parayı da vermeyin.

4 sene önce verilen sözler yalan olmuş,eşiniz pasif zaten değiştirilmeyeceğini biliyormuş.Hakli olsanızda bunu ifade etme biçiminiz aşırı olmuş,hırsınız ve kızgınlığınız aslında eşinizin tavrına.Kendinizi yiyip bitirmeyin alsın eşiniz uzatmayın ( sizi savunma konusunda hep pasifse ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin)

4 yılda kapı parasına mobilya alınıyor belki de olan olmuş artık

Aynı şey bizde de olmuştu, ama biz söyleyince parça getirtti mağaza, fabrikadan.

Hemen çözüldü diyecem ama, ikinci parça takilirken de aynı vida problemi yine oldu. Öylece kaldı

Sanki 4 yıl önce kriz yokmuş gibi o ürün krizden dolayı zamlanmıştır demişler, bildiğimiz o zaman nasıl olsa istemezler diye yalan söylemiş esnaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…