Kocam bana hediye aldı ama ben sinirden ağlamak üzereyim!

keşke bizde budar rahat olsak nerdeeeee : bende gidim pırlanta yüzük alsam keşke

ağzına geleni sayda bi daha yapıyor mu gör bende 5 aylık evliyim eşim üç kere boyum kadar çiçekle geldi bizimde borçlarımız var düğünü kendimiz yaptık ama söylesem bi daha yapmasa odun olacak sen söyledin diyecek

Aaaa kuzucum evlenmişsin yaa yeni öğrendim bak :)
Dilerim çok mutlu ol en iyisini hakediyosun herşeyin .
Konuna gelirsem bence söylenme eşine .
Çok kırılır .
Düşünmüş almış para kazanılır sonuçta
Ama tartışma çıkarırsan onun izleri kalır mutlaka .

Evet sen abartıyorsun aynı evde yaptığınız ilk kutlama değil mi hiçbirinin tadı ilki gibi olmıcak kocan da bunu düşünmüş olmalı varsın bikaç ay ertelensin borçlar bir kerelik olan bişeye bu kadar hargür yapma bence

Bence sakın sakın bir şey deme, adam özenmiş heveslenmiş almış seni düşünmüş ne güzel.
Evet belki uygun fiyatta bir şeyler alabilirdi ama şimdi boş yere üzmemelisin bence.
Almış artık yani :) Kırma adamı.

İlk yılımızda eşimde bana pahalı bir çiçek buketi almıştı, gerçekten çok beğenmiştim. Fiyatını öğrendiğimde -- oo çokmuş yaa bir çiçeğe bu kadar para verilir mi dedim ama şakayla karışık. O günden sonra öyle buket görmedim zaten

Artık yol kenarında hani satıyorlar ya, cips kağıdı gibi parlak poşete sarılmış, onlardan alıyor

Para için kalp kırmaya değmez, gönlünden geçmiş almış adam. Saç spreyi sıktığın zaman solmuyor , o şekilde kalıyormuş.
( denemedim) Ben ters asıp kurutuyorum. Hepsi hala duruyor. Öyle yapabilirsin sende.

Ben olsam çıldırırdım. Arar ağzıma geleni sayardım. Ama doğru olur muydu? Sonra paşa paşa özür dilemek zorunda kalırdım sanırım

ben sana hak verdim.
benim eşim de canım bigün karpuz istedi diye karpuz almaya gitmişti gecenin bi körü.
karpuz da yeni yeni çıkıyo o zamanlar.
3 gün için 50 liramız vardı idare etmemiz gerekiyodu.
eşim gitmiş 30 liraya karpuz almıştı.
ben de çıldırıp sayıp sövmüştüm senin hiç aklın yok mu 30 liraysa almaman gerektiğini akıl edemedin mi diye.
o da bana karpuz istedin karpuz aldık ona da kızıyosun diye küsmüştü.
not: karpuz da kabaktı

Sakın bir iki yıl sonra neden bana çiçek almıyor deme
Sonuna kadar haklı olabilirsin ama böyle birşey söylersen eşine ömür boyu bunu önüne getirecektir..

350 tl Bir çiceğe verilirmi yavv
Çiçekler solunca "hayatım giderken şunuda çöpe atıverirmisin dersin. Kredi kartı ekstresini öderkende ortada çiçek diye birşey kalma dığını hatırlayınca sanırım akıllanır..
Bari altın bişey alsaymış..

Düşündüklerin, hesabını bilmen, üzülmen, bunca kadın salakça yoktan anlamayıp çer çöp tuttururken böyle anlayışlı olman çok hoş. Yazdığın her şey en son cümlelerine kadar çok hoş. Hiçbir sebeple kimseyi hele ki kocanı arayıp ağzına geleni sayıp hakaret edemezsin, üstelkik kendince iyi bir şey yapmışken bunu yaparsan tamiri imkansız kırgınlığa sebep olursun. 2 sene sonra da buraya aldatıldım veya kocam bana hiçbir şey almıyor konusu açarsın. Hiçbir şey deme nasılsa önünüzde Mayıs'a kadar böyle özel bir gün yok. Evliliğinizde ilk kez bunu yapmayı sana bunu hediye etmeyi zorlanacağını bile bile düşünmüş.
Bu sana ağzına geleni sayma hakkını vermez. Bence hata edersin.

Bir arkadaşım var sevgilisinin yaptığı surprizleri aldığı hediyeleri begenmezdi. Benim neyden mutlu olacağımı hala öğrenememiş beni taniyamamis diye şikayet ederdi. Ben de derdim peki tam tersi sen onu seviyorsan sen niye onun yapmayı sevdiği şeylerden mutlu olmuyorsun. Sonuç adam tam bir kütük oldu çıktı . bunun olacağını da söylemiştim ama dinletemedim.şimdi de beni gerçekten sevmemiş diyip duruyor. Burda yazılanları okuyunca da aynı şeyleri görüyorum . hep erkekleri suçluyoruz ama demekki tek taraflı düşünmemek lazimmis. Kadınlarda da suç var.herşeyi erkeğe yuklememek lazım

Bu kadar sıkıntının olduğu dönemde bile eşinizin size verdiği değeri sorgulamaya kalkışmanız ciddi bir hata olur,ben şahsen eşinizi tebrik ediyorum seviliyor,değer görüyorsunuz lütfen eşinizi böyle bir sebepten dolayı boş yere kırmayın...

Maddi sıkıntıdan senin gibi o da buhalmıştır. Evine ve eşine yetememe duygusuyla sana sürpriz yapamayacak olmanın altında ezilmiş bu yüzden hem seni mutlu etmek için hem kendi erkeklik grurunu tatmin etmek için böyle yapmıştır asla bu konuda bi şey söyleme bence biz nasıl trip naz yapıyosak onlarında her şey gruruna dokunuyo anlamak lazım

Doğum günümde abim istediğim kitapları almıştı kitapçıdan ben de boş bulunup internetten alırdım daha ucuza gelirdi demistim. Nakit olarak zor bir durumdaydik nasıl bir boş bulunma içindeydim bilmiyorum kırıldı biraz. Eşiniz de dusunmus almis soylememissinizdir umarim. Ayrıca her yerde anlatmayın nazar deger maşallah diyelim allah daim etsin :)

En sinir olduğum şey .Hediyenin maddiyatına bakıp keşke almasaydın demek.
Geçen anneme parfüm aldım .Hemen dedi "ne gerek vardı kaç para diye". (
Bütün heyecanım isteğim gitti.Daha da özel günler hariç bir şey almam .
Eşinizle konuştunuz mu bilmiyorum ama ben eşinizin yerinde olsaydım size bir daha hediye almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…