Kocam bana hediye aldı ama ben sinirden ağlamak üzereyim!

Haklısınız,bütçeye göre harcama yapılmalı.Bazen ben de eşim gereksiz bir harcamaya yapacak diye korkuyorum, geçim derdi böyle bir şey, ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gerekiyor.

Bu adamlara da yazık ama ya.
Romantik olsalar suç olmasalar suç.
Kimimiz aldı diye kızar kimimiz almadı diye.
Şaka bir yana da çok para vermiş olsa da söylemeyin bence. Sene de bir kere olan bir şey.
Şaka yollu bir ara söylersiniz.Bu sinirle söylerseniz ağzınızdan yanlış şeyler çıkabilir.

bu konuda haklısınız. başkasına borç varken hiç yapılacak iş değil. ancak şunu da unutmayın, ben de sizin gibi ihtiyacım olan bir şeyi bile söylemem eşime borcumuz var falan diye ama emin olun ilerde değer gören bizim gibi azıyla yetinenler olmuyor. isteyen, hep isteyen, bir güzel harcayan kadınların daha kıymetli olduğunu düşünüyorum hep. madem o parayı verdi, borç işini de düşünücek bir şekilde.

eger arayip agzina geleni sayarsan
birdaha omrun boyunca esinden hediye kucuk surprizler goremeyeceksin
adamin icinden gelmis yapmis tamam zor durumda olabilirsin ama gonlunden kopmus yapmak istemis
pisman etme ikinize de :)

Ama öyle olmuyor ki. Sonuçta onun borcu benim borcum. O borcu öderken ben de sıkıntı çekiyorum. Zaten hiç bir zaman senin paran benim borcum vs diye ayırmadım.Biraz mantıklı düşünmesini isterdim. Ev geçindirmek gerçekten zor imiş. 3 bucuk ayda bunu cok iyi anladım..

Bu konuda esınızı rencıde edersenız bu davranışı cok ararsınız... Bsna kalırsa olmuş yapılmış ıdare edecekkı yapmış o parayı gozden cıkarmış.. Sızın için yaptıgı bırsey için pişman etmeyın bnce ..

borç olsa da bazı önemli günlr için harcama yapmaya deger. adamın da huzurunu kaçırma bence olan olmuş sonuçta. boşver de geç. ama uyar bi daha böyle pahalı hediyeler istemiyorıum diye.

haklısınız. evliliğin ilk senesi düğün vs borçları yüzünden çok sıkıntılı geçiyor zaten. yine de olan olmuş artık. üzülmek çare değil. kurutun bari çiçekleri öyle kalsınlar çöpe gitmesin:)

Zor zaman geciriyor olabilirsin ancak kalp kıracak bir şey yok. Insanlar 1 demeti geç, 1 adet cicegi mumla ariyor.
Abartmayin.

senın bu yaptığını ben bır erkeğe yaptım,rezıl etti benı,şimdi dıyorumki çok haklıymış,bir arkadaşım eşine yapmıştı,s..ş ağzına,erkeklerın tepesi atar,bız bzaen cidden saçmalıyoruz,annemden bılıyorum,bişey alır götürürsün,nıye bune verdınız bılmem ne,sonuç asla birşey almıyorum,ağbime yaptı en son,rezillik,ağbım dahada almaz,sakınnnnn bişey deme,sakın,düşünki parayı düşürmüş,mont almış,yada borç vermış gelmemış,sakın demeee

ben olsam hevesini kırmazdım eşimin eğer kırarsan yıllarca o çiçeği arar bulamazsın...

Bir arkadasım eskı bır resımden alıntılanarak su yorumu yapmıs Sosyal Mecra'da

''‪#‎tbt‬ Annem ve Babam. 1968. Annem daha 18 yaşında ve mutluluk hayalleri kuran bir çocuk daha....
Anneme O gün, o an, "gelecekte iki yaşında bir erkek evladını piknikte kucağında kaybedeceğini ve yaşlanana kadar birlikteyiz dediği eşinin 11 yılda adım adım sona gitmesini beraber yaşayacağını" söyleselerdi ne yapardı acaba?

Biz neden hep "gelecekte ne olacak?" Sorusunun peşindeyiz. Neden "şimdi ne yapıyorum?" Sorusu önemsiz bir soru gibi duruyor?
Şimdi'nin daha önemli olduğunu kavrasaydi annem babama o gün, o an, daha sıkı sarılmaz mıydı?''

Sizde şimdinin kıymetini bilin ve eşinize sarılın.Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapmış.. Paranın önemi yok toparlanır ödenir bu şekilde.. Sizi bu denli cok seven ve maddiyata bu kadar önem vermeyen bir erkeğin hevesi yerine gelmeyebilir.Bence sizde onun sizi mutlu etme hevesini elinden almayın..

BU HER ZAMAN YAPILAN BIRSEY DEGILSE BELKI GERCEKDEN HISSEDEREK YOLLAMISTIR ARAYIP BAGIRDIGINIZDA BIRAZ TUHAF OLMAZ MI BELKI SIMARTILMAYI HAKETTIGINIZI DUSUNMUSTUR MADDI OLAYLAR ELBETTEKI ÖNEMLI AMA BAZEN ARADA HEPIMIZ SIMARIKLIKLAR YAPABILIYORUZ HELE BU SENIN ICINDSE HIC KIZMA KENDINE ALMAMIS VEYA BASKA BIRSEY YAPMAMIS KIZMANIZA GEREK YOK ABARTI BIR DURUM OLUR HEVESINI KIRMIS OLURSUNUZ DAHADA ICINE SINEREK SIZIN ICIN BIR SEY YAPMAZ AZICIK DUSUNMEYI BIRAKIN O SİZİ MUTLU ETMEK ISTEMIS SIZDE MUTLU OLMAYI DENEYIN GÜLÜN İSTEMİŞ ÖZEL OLDUGUNUZU HİSSEDİN ZATEN DUSUNMUSTUR O NASIL ÖDENECEGINI

Asla kırma kalbini.
Biraz zaman geçsin güzel bi dille, hayatım bir daha çiçek almana gerek yok, senin sevgin düşünmen yeter de. Sonraki günlerde de canım çiçek gibi şeylere bi sürü para vermeyelim onların yerine ihtiyaçlarınızı karşılayalım şu sıralar durumumuz sıkışık çünkü de.

Şuan bunun için hevesini kırarsanız ileride maddi olarak çok iyi durumda olsanız bile bunu bulamayabilirsiniz.
İlk kutlamaymış, hevesini kırmayın.

bu sıkıntılı zamanda bile sizi mutlu etmeye çalışmış, umarım arayıp hevesini kırmamışsındır.

Eşinizi o kda takdir ettim ki şuan ..benim eşim yüksek bir maaş aliyor hic borcumuz da yok.ama böyle birsey yapmaz zannetmiyorm bu kdar masrafa firecegini.sevinin bence..ayrica soylersenz esiniz demez mi sen aldgm şeyin fiyatni mi arastrd diye.biraz kötü suruma düşernz..

Beraber ödersiniz sinirlenme hemen. Bak ne güzel ince düşünmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…