Kocam bana hediye aldı ama ben sinirden ağlamak üzereyim!

yok kızlar hiç merak etmeyin ben bu adama 7 yıldır çiçeğe para vermemesi gerektiğini öğretemedim. Hatta ters tepiyor. bundan sonra da öğretemeyeceğim sanırım. Maydanoz alsa sevinecek hale geldim artık.
7 yıldır ogretemedigin şeyi neden hala öğretmeye ugrasiyorsun o zaman bu saatten sonra da ogretemezsin boşu boşuna gerginlik yaşıyorsunuz . benim eşim de bana hediyeler çiçekler alır bazen gereksiz olur ama ben onun hevesini hiç bir zaman kirmadim bazen pahalı bazen çok ucuz kucuk birsey alir ama hepsinde ben çok mutlu olurum ve değer vererek kullandigimi gosteririm. O da mutlu olur.

valla teyzen kayserimi diyesim geldi
Yok yav urfali
kizinin biri istanbulda bir uniyi kazanmisti bundan 20yil once
Biz de bir sure takilmistik o ogrenci evinde de burnumuzdan geldiydi
O 500 numarali topkapi otobusunun dili olsa da konussa he gidi gunler

bari o uzun saplar tarçın olsun

PammukSeker seni o kadar iyi anlıyorumki bende nişanlım ile yaşıyorum ve o kadar sorumsuz bir insan anlatamam ilk çıkmaya başladığımızda iyi bir işi vardı daha sonra işten bazı sebepler yüzünden ayrıldı ve uzun süre işsiz kaldı elimden gelen desteği yaptım çünkü ailesi hiç bir şekilde maddi destek olmuyor onunda benim gibi annesi ve babası ayrı ve durumları çok iyi değil . Daha sonra işe girdi o kadar borç ve sıkıntılarımız varken aynı hareketleri yaptı . Ben ne kadar evli olmasamda evli gibi bir hayat yaşıyoruz sırt sırta verdik herşeyimizi birlikte yapmaya çalışıyoruz yaşıda benden 2 yaş küçük ama erkekler sorumluluk sahibi değil ve bir çoğu para saklıyor nedense sen herşeyini anlatırsın onlar gizli saklı iş yapar bana hiç gereksiz şeyler alıyordu . Bende açıkça konuştum ." Bebeğim o kadar sıkıntımız var önümüzde düğünümüz var neden böyle şeylere para harcıyorsun çok seviniyorum ama seni sıkıntıya soktuğum için üzülüyorum vs. güzelce kırmadan konuştum sen herşeyin en iyisini hak ediyorsun dedi ama yavaş yavaş tabiri caizse çocuğun gibi eğitim vericeksin ama kırmadan ve o anki ambiansı bozmadan yoksa o an dersen surat yaparsan zaten almış etmiş kursağında kalmasın hem sen o anın keyfini çıkar hemde o sonra uygun bir zamanda güzelce söyler konuşursun tatlım Allah yardımcınız olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

Ceken bilir de ondan anliyoruz birbirimizi ben cicek konusunda kesin direktif verdim, bahceden bir papatya da koparip gelsen bendeki degeri ayni, ben bircok ihtiyacimi ertelerken senin bir cicede bu kadar para vermeni dogru bulmuyorum vs anlattim. Tamam dedi durdurdu kendini, ama hala hediye-butce oranlamasini yapamiyor

Ama oyle olmuyor iste, adam ayin ortasinda oyle bir masrafa girince ay sonuna kadar ikimiz de sıkınti cekiyoruz, sonucta eve giren belli cikan belli, ben kafama gore harcayayim sıkıntısıni o ceksin olmuyor ki, en basiti faturalar odenemez de kesilirse hep birlikte donariz, ya da ay sonuna kadar hep birlikte evde kos kos oturup makarnaya talim ederiz.
Boyle jestler illa ki guzel ama insanin da butcesini, kendini bilmesi, ayagini yorganina gore uzatmasi lazim.

sizin bu konuda yazdığınız tüm mesajları okumaya çalıştım
bence biraz yanlış yoldasınız
yazış tarzınızda sürekli bir hükmetme var
"arayıp ağzıma geleni sayacağım"
"onu defalarca uyardım"
herşeyden önce eşi uyarmak nedir?
eşle konuşmak vardır
hoşlanıp hoşlanmadığını söylemek vardır
bunu böyle yaparsan ben de böyle yaparım demek vardır
ama eşi uyarmak...
bence dikkatli olmalısınız çünkü buraya yansıttığınız gibi davranıyorsanız bir müddet sonra eşiniz sıkılabilir sizden veya tahammül sınırları dolabilir
7 yıldır birlikte olmanız çok önemli değil, hiçbir şey evliliğe benzemez

mont- ayakkabı vs vs vs
aç değilsiniz açıkta değilsiniz
borcunuz Mayıs'ta! bitiyor, sadece 4 ay kalmış
eşiniz bu parayı aslında zaten gelmeyecek olan bir ikramiyeyle ödemiş
bence kesinlikle kalp kırmaya değmez

canımcım 1 ay sıkıntı çekersin sonra rahat edersin temkinli davranır bak bakalım bir daha yapıyor mu
1 aylık fatura borcuyla kesilmiyor canım bırak eşin halletsin.

Benim anlmaya çalıştığım şeyi anlayamamışsınız. Ben zaten asla tutumlu, cimri, para biriktirici bir insan değilim. Olamam da. O parayla beni abanta götürse orada bir gece konaklasak inanılmaz mutlu olurdum,çünkü gezmeyi çok seven bir insanım. Benim sıkıntım eşimin beni 350 tl'lik çiçeğin mutlu edeceğini düşünüp alması. Ve zaten ben borçlarımızın bitmesini en çok da paramızı rahat rahat harcayabilmek için, gönül rahatlığıyla gezip tozabilelim diye istiyorum. Bana borç parayla çiçek alıyor. Bunun neresi mantıklı. Rahmetli teyzenizin örneği benim durumumla biraz alakasız yani.

Ben asla bir sürü evim arabam olsun modunda bir insan olmadım. Hatta hep yiyelim, gezelim tozalım, güzel anlar biriktirelim modundayım. Ama borçlarımız bitince. Borcumuz olan bir iki arkadaşımız var. Ben onlardan utanıyorum açıkçası bu çiçeğe bakarken. Çünkü bu çiçek yerine ona olan borcumuzu ödeyebilirdik.

Sakın bişey deme derim. Çiçeğe verdiği 350 TL sana verdiği değeri gösterir. Kendini buna değer görmüyorsan o ayrı. Sen bu konuyu ona açarsan hem senin için değmediğini düşünecek hem de bir daha böyle bir jest yapmayacak. Hem de hevesini kursagında bırakacaksın ... Bir sürü soruna sebep olacaksın kısacası. O para geri gelmeyecegıne göre boşuna adamı kırma. Kendini de değersizleştirme

Kesinlikle haklısınız. Ben olsam çoktaaannnn kıyameti kopartmıştım. Durum iyi de olsa solacak bir çiçeğe o kadar para verilmez. Al tek gül yeter. Bu romantizm falan değil. Yahu para kolay mı kazanılıyor. O paraya ben 4 kişilik ailemi 2 hafta doyururum yahu.

Vallahi kotu niyetle yazmadim aklima gelmisti ondan, ama merak etmeyin zaten anlattiklarinizdan belli esinizin zevk sahibi ince biri oldugu, bahsettiginiz anilari da biriktirmenizi saglayacak biri, bu nedenle borc borc diye kendinizi sıkmayin yazik caniniza, her gun almiyor ya yilda bir iki nolacak, uzulmenize sinirlenmenize degmez gercekten, kocaman sevgiler ve mutluluklar

canımcım 1 ay sıkıntı çekersin sonra rahat edersin temkinli davranır bak bakalım bir daha yapıyor mu
1 aylık fatura borcuyla kesilmiyor canım bırak eşin halletsin.

15 yildir devam eden bir durum olunca insan sakin kalamiyor
Sonucta beynimde milyon tane dusunce ucusuyor, ben bu cantaya verdigi parayla canta cuzdan cizme alir ustune de yemek yerdim diye, ya da bir aksam yemegine odedigi hesapla 10 gun kebapciya giderim falan neyse tek derdimiz bu olsun da...

Tuhaf geldin bana adam yapmis sana da sukretmek düşer agzina geleni soylesen adam bir daha özel Günlerinizi dusunur mu ya da gerek gorur mu böyle seylere odun takilir artık

ben seni çok iyi anlıyorum. hemen hemen buna benzer bir olay yaşadım. banada doğum günümde bileklik geldi onun yanında adımın olduğu bir kalem ve ayna..
aradan bir saat geçti sonra çiçek geldi..
merak edip bende baktım. bileklik sadece 90 tl. He güzel mi? güzel ama ben ona 90 tl vermezdim. o beğenmiş benim beğeneceğimi düşünüp almış.
nereden baksan 200 TL hediye alınmıştı. bende kızdım öfkelendim.. bukadarına gerek yoktu diye..
ama birşey diyemedim..
sevgililer günü geliyor, eğer normalde de kutluyorsanız küçük bir hediye alıp sana daga güzel şeyler almak isterdim, işinin göreceği bir hediye almak isterdim ama borçlarımız olduğunu vs vs diye bir cümle kurabilirsin. birdaha sana hediye aldığında belki aklına gelir bilemeyiz..

EDİT: bide kupa vardı unutmuşum

Eklentiler

• 925-ayar-gumus-hat-sanati-vav-elif-bileklik-hf6121-1-1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 70
  • Isme-ozel-kalem-ayna-set-hf1597-1-3.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 64
tamam borcunuz varken bunu yapması biraz abartılı olmuş ama her zaman olacakta şeyler degil bunlar senede bir bence sinirlenmekte haksızsınız adam sizin için böylesine zor bi döneminizde sizi mutlu etmek için bir şeyler yapmış sizde daha yok 350 tl yok bilmem ne kırk yılda olan birşey sakın adama birşey söyleyip kalbini kırmayın bundan sonra yapacagı varsa ondanda olursunuz eşiniz size çok güzel bi kutlama yapmış üstelik tanışma yıldönümü millet tanışmayı boşver evlilik ve dogum günlerin de bile göremiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…