Kocam bana hediye aldı ama ben sinirden ağlamak üzereyim!

İnsanın hayatında öyle anlar olur ki yüz tl bile çok değerlidir. Zaten is sıkıntısı falan bu tabloda 350 tl çiçeğe vermek dışarda yemek yersiz olmuş. Bazıları da hala romantik ay sus seneye odun olur diyor kardeşim kadın atama bekliyor eski Mont unu değiştirmeyi bile söylemiyor ne romantikligi ??

ben eşime dedim yazık günak çöp oluyor. çiçek alma onun yerine evimizin ihtiyacını al. misal avizelerimiz yok daha demiştim.

ondan sonra bıraktı çiçek işini.. sadece beni kırarsa üzerse falan avize gibi şeyleri kafasına yiyeceğinden çiçek yollar..

Hediyenin manevi değeridir önemli olan. Yok cansız çiçek olsaymış canlısı soluyomuş bilmem ne biraz mutlu olun ya. Sene bir kerelik 350 tl harcama ile kimse batmaz zengin de olmaz. Senede bir kereye mahsus özel bir günde adamın içinden gelmiş almış. Tamam gereksiz harcama olabilir ama üzerinde durulacak bir mevzu değil

3500 miiii.. yanlışmı duydum.. pardon okudum bir çiçeğe 350 mi vermişşş.. yok artık.. bu yoklukta insan o parayı peynire , zeytine ,patattese verir 50saysak 7 haftalık pazar parası.. çok abartmış.. en güzel hediye samimice verilen bir öpücük ve sarılmadır..

umarım bu saate karda arayıp adamın kalbini kırmamışsındır

evet biraz fazla bir rakammış ama olsun hevesini kırma ondan sonra çiçek gelsin diye beklersin

Aradım sordum ve cevabı şu oldu. Bu ay ikramiye almış ve o ikramiyenin tamamını benim için harcamak istemiş. Hatta bana mont da alacakmış akşam avmye gidip kendim beğenip alırım diye düşünmüş.Tamam benim için yapmış ve ben ona böyle kızdığım için vicdan azabı çekiyorum şu an ama beni neden anlamıyorsunuz kızlar, ben borcum varken 2 günde solacak çiçeğe neden 350 tl vereyim? bir de kredi kartıyla almış. Bir dahaki ay onu öderken ben ne sıkıntılara gireceğim. Borcumuz varken ikramiye alması neyi değiştirir ki. Bir kolyeye, bi kıyafete hatta cansız bir çiçeğe o parayı verse bu kadar kızmam. En azından saklayabileceğim bir şey olurdu.
Bir de şunu belirtmek istiyorum. Ben eşimi bu konuda defalarca uyardım. Hatta şöyle bir anlaşma yapmıştık. Bundan sonra birbirimize hediye alırken ihtiyacımız olan şeyleri alalım diye. Ona istinaden bu kadar kızdım zaten. Ama beyefendi hem ihtiyacım olan bir şey alıp anlaşmamızı bozmamış hem de bir çiçeğe 350 tl vererek anlaşmanın amacı dışına çıkmış.
Güzel bir not yazsaydı bana o yeterdi ki zaten pasta kutlaması bile benim için yeterliydi.

Beni hiç tanıyamamış gerçekten 7 yıldır. Neye sevinip neye üzüleceğimi hala bilmiyor

Adam o parayla gidip kendine de alakasız bişey alabilirdi böyle düşünün size almayı tercih etmiş tamam çiçek yanlış seçim olmuş ama iyi niyetli sonuçta bence abartmayın

Ama bunun ifade biçimi saldırmak olamaz. Adamın içinden gelmiş eşine güzel bişey yapmak onun içinde saldırırsa adama ayıptır ya

Su kkda ilk kez duzgun bir adam duydum onu da digerlerine benzetecekler, o cicek arajmaninin yerini bir demet maydanoz alacak sonunda o olacak yani

sizin gibi bir durum benimde başıma geldi. eşimi uyardım.aldığında sevineceğim şeyleri söyledim. herkesin dediği gibi hediye olayından vazgeçmedi. yine arada çiçek alır ama bir buket çok pahalı olmayan şeyler.

bencede 350 lira büyük bir rakam. gerek yok.baştan öyle alışırsa devam eder.

Heves etmis almis kirma kalbini
sakayla karisik birseyler soyle ille istiyorsan
Belki hediye kuponu vs birsey vardi da aldi? Belki cebinden o kadar cikmadi da mesela100 lira cikti?

çiçeksepeti gibi yerlerin gruponda %50 çekleri falan satan yerler var.
avea ttnet turkcel vodafone indirim yapan yerler var..
maddi durumdan dolayı tepkiniz bu.
ama lütfen içinizde saklayın bunu..
Ben de hep "Allahım inşallah indirimle hediye kuponuyla almıştır" vs diye dualar ettim ama malesef baya baya parayla almış kızlar. Off..

Ee ikrqmiye almış ekstra süpriz olsun istemiş mont içinde sen karar ver diye düşünmüş bir defaya mahsus ne kadar büyüttünüz ya eşiniz maneviyatçı siz maddiyatçısınız galiba. Eşinize mi üzüleyim ne edeyim bilemedim inanın

bu erkek milleti nerde ,nasıl davranacağını bilmiyor genelde erkekler hep böyle ya aşırılar,yada hiç yapmazlar o ortayı bulamadılar bir türlü..

Hayır olan olmuş, bağırıp çağırsa eline ne geçecek diyoruz.
Tatli bir dille derdini anlatır; adam bir dahaki sefere yapmaz; ama belli iyi niyetle bir jest yapmış, onun da ihtiyaçları vardır, kadının gönlünü hoş tutmayı önceliği olarak görmüş.
Şimdi açıp o telefonu ağzına geleni söylese, çiçeği iade edip parayı da alamayacağına göre, adamın kalbini kırdığıyla kalacak.

ama sonuçta ortada biçok kadının göremediği bi incelik var bu bu kadar kolay harcanmamalı

Sonuna kadar haklısın dediğim gibi borcun olmasa 700 de verse sorun olmazdı ama artık is içten geçmiş ve eşinize birsey demeyin kalbi kirilmasin.

Olan olmuş artık

Ben de sizin yerinizde olsa idim kızardım

O nedenle gereksiz görülen harcamaların fiyatını sormuyorum öğrenmiyorum

Ama çiçek için 350 fazla değil mi ya

Geçen arkadaşın eşi de meyve göndermişti o da 150 civarı idi yedik de manavdan alsa da yerdik

hatta kızlar alıp evde eşimize yapalım birbirimizinkini de götürüp
Veririz dediler

Eşinize şimdi tepki göstermeyin sonra hem sizin siniriniz yatışıp hem kutlama havası geçince güzelce konuşun kavgasını bir şekilde

Borç da iki ay sonra bitsin yani sıkmayın bu kadar gençliğiniz hep para düşünerek geçmesin

ay acaba aslan burçlarının karakteristik özelliği mi bu. Benimki de aslan ve ben daha önce de çok uyardım. Uyarmasam, bu ilk olsa bu kadar sert tepki vermezdim ama işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…