- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi PammukSeker
-
İnsanın hayatında öyle anlar olur ki yüz tl bile çok değerlidir. Zaten is sıkıntısı falan bu tabloda 350 tl çiçeğe vermek dışarda yemek yersiz olmuş. Bazıları da hala romantik ay sus seneye odun olur diyor kardeşim kadın atama bekliyor eski Mont unu değiştirmeyi bile söylemiyor ne romantikligi ??
Su kkda ilk kez duzgun bir adam duydum onu da digerlerine benzetecekler, o cicek arajmaninin yerini bir demet maydanoz alacak sonunda o olacak yaniYahu marifet para varken bir çiçeğe 350 lira vermekte değil ki zaten,
Varsa para herkes verir.
Şu kıt kanaat zamanlarınız da Senin mutluluğunu 350 liranın önüne koymuş.
Arayıp birde agzına geleni saydıysan bu durum = gercek bir erkek cinayeti dir benim gözümde
ben eşime dedim yazık günak çöp oluyor. çiçek alma onun yerine evimizin ihtiyacını al. misal avizelerimiz yok daha demiştim.
ondan sonra bıraktı çiçek işini.. sadece beni kırarsa üzerse falan avize gibi şeyleri kafasına yiyeceğinden çiçek yollar..
Heves etmis almis kirma kalbini
sakayla karisik birseyler soyle ille istiyorsan
Belki hediye kuponu vs birsey vardi da aldi? Belki cebinden o kadar cikmadi da mesela100 lira cikti?
Ben de hep "Allahım inşallah indirimle hediye kuponuyla almıştır" vs diye dualar ettim ama malesef baya baya parayla almış kızlar. Off..çiçeksepeti gibi yerlerin gruponda %50 çekleri falan satan yerler var.
avea ttnet turkcel vodafone indirim yapan yerler var..
maddi durumdan dolayı tepkiniz bu.
ama lütfen içinizde saklayın bunu..
Aradım sordum ve cevabı şu oldu. Bu ay ikramiye almış ve o ikramiyenin tamamını benim için harcamak istemiş. Hatta bana mont da alacakmış akşam avmye gidip kendim beğenip alırım diye düşünmüş.Tamam benim için yapmış ve ben ona böyle kızdığım için vicdan azabı çekiyorum şu an ama beni neden anlamıyorsunuz kızlar, ben borcum varken 2 günde solacak çiçeğe neden 350 tl vereyim? bir de kredi kartıyla almış. Bir dahaki ay onu öderken ben ne sıkıntılara gireceğim. Borcumuz varken ikramiye alması neyi değiştirir ki. Bir kolyeye, bi kıyafete hatta cansız bir çiçeğe o parayı verse bu kadar kızmam. En azından saklayabileceğim bir şey olurdu.
Bir de şunu belirtmek istiyorum. Ben eşimi bu konuda defalarca uyardım. Hatta şöyle bir anlaşma yapmıştık. Bundan sonra birbirimize hediye alırken ihtiyacımız olan şeyleri alalım diye. Ona istinaden bu kadar kızdım zaten. Ama beyefendi hem ihtiyacım olan bir şey alıp anlaşmamızı bozmamış hem de bir çiçeğe 350 tl vererek anlaşmanın amacı dışına çıkmış.
Güzel bir not yazsaydı bana o yeterdi ki zaten pasta kutlaması bile benim için yeterliydi.
Beni hiç tanıyamamış gerçekten 7 yıldır. Neye sevinip neye üzüleceğimi hala bilmiyor
bu erkek milleti nerde ,nasıl davranacağını bilmiyor genelde erkekler hep böyle ya aşırılar,yada hiç yapmazlar o ortayı bulamadılar bir türlü..Aradım sordum ve cevabı şu oldu. Bu ay ikramiye almış ve o ikramiyenin tamamını benim için harcamak istemiş. Hatta bana mont da alacakmış akşam avmye gidip kendim beğenip alırım diye düşünmüş.Tamam benim için yapmış ve ben ona böyle kızdığım için vicdan azabı çekiyorum şu an ama beni neden anlamıyorsunuz kızlar, ben borcum varken 2 günde solacak çiçeğe neden 350 tl vereyim? bir de kredi kartıyla almış. Bir dahaki ay onu öderken ben ne sıkıntılara gireceğim. Borcumuz varken ikramiye alması neyi değiştirir ki. Bir kolyeye, bi kıyafete hatta cansız bir çiçeğe o parayı verse bu kadar kızmam. En azından saklayabileceğim bir şey olurdu.
Bir de şunu belirtmek istiyorum. Ben eşimi bu konuda defalarca uyardım. Hatta şöyle bir anlaşma yapmıştık. Bundan sonra birbirimize hediye alırken ihtiyacımız olan şeyleri alalım diye. Ona istinaden bu kadar kızdım zaten. Ama beyefendi hem ihtiyacım olan bir şey alıp anlaşmamızı bozmamış hem de bir çiçeğe 350 tl vererek anlaşmanın amacı dışına çıkmış.
Güzel bir not yazsaydı bana o yeterdi ki zaten pasta kutlaması bile benim için yeterliydi.
Beni hiç tanıyamamış gerçekten 7 yıldır. Neye sevinip neye üzüleceğimi hala bilmiyor
Hayır olan olmuş, bağırıp çağırsa eline ne geçecek diyoruz.İnsanın hayatında öyle anlar olur ki yüz tl bile çok değerlidir. Zaten is sıkıntısı falan bu tabloda 350 tl çiçeğe vermek dışarda yemek yersiz olmuş. Bazıları da hala romantik ay sus seneye odun olur diyor kardeşim kadın atama bekliyor eski Mont unu değiştirmeyi bile söylemiyor ne romantikligi ??
ama sonuçta ortada biçok kadının göremediği bi incelik var bu bu kadar kolay harcanmamalıAradım sordum ve cevabı şu oldu. Bu ay ikramiye almış ve o ikramiyenin tamamını benim için harcamak istemiş. Hatta bana mont da alacakmış akşam avmye gidip kendim beğenip alırım diye düşünmüş.Tamam benim için yapmış ve ben ona böyle kızdığım için vicdan azabı çekiyorum şu an ama beni neden anlamıyorsunuz kızlar, ben borcum varken 2 günde solacak çiçeğe neden 350 tl vereyim? bir de kredi kartıyla almış. Bir dahaki ay onu öderken ben ne sıkıntılara gireceğim. Borcumuz varken ikramiye alması neyi değiştirir ki. Bir kolyeye, bi kıyafete hatta cansız bir çiçeğe o parayı verse bu kadar kızmam. En azından saklayabileceğim bir şey olurdu.
Sonuna kadar haklısın dediğim gibi borcun olmasa 700 de verse sorun olmazdı ama artık is içten geçmiş ve eşinize birsey demeyin kalbi kirilmasin.Kızlar herkes şu mont olayına taktığı için açıklama yapmak zorunda kaldım. Hayır montsuz değilim. Ve eşime de asla mont ihtiyacım olduğunu söylemedim. Ama cebimde param olsa eski montum yerine yenisini alırdım anlamında söyledim. Eşime de asla benim monta ihtiyacım var demedim. Çünkü para sıkıntısı çekerken ondan bunu istemek haksızlık olurdu. Onu asla maddi açıdan sıkıntıya sokacak bir şey istemedim istemem. Ayrıca bir arkadaş işe gir çalış o zaman demiş. Onun için uğraşıyorum zaten ben de. Hem bir yandan iş arayıp bir yandan 91 kpss puanıyla atanamamış olmamın sıkıntısını çekiyorum. Ki zaten konu bu değil. Bu mont konusu gerçekten çok abartıldığı için açıklama yapma gereği duydum. Aklıma yazarken o an gelen herhangi bir ihtiyacımdı mont halbuki. Onunda ayakkabıya ihtiyacı var atıyorum ya da en önemlisi borcumuz var. O parayla çiçek yerine bu ihtiyaclar karşılansaydı ya da borcumuz ödenseydi diyorum.İşte o zaman asıl hediye olurdu.
hayır cute malesef canlı çiçek ve şu an solmaya başlamış bile. Yemin ederim cansız olsa ağzımı bile açmam hatta sevinirim. Ama solup gidiyor şu an
Gul falansa recel yap ne diyem simdi ben sanaBen de hep "Allahım inşallah indirimle hediye kuponuyla almıştır" vs diye dualar ettim ama malesef baya baya parayla almış kızlar. Off..
ay acaba aslan burçlarının karakteristik özelliği mi bu. Benimki de aslan ve ben daha önce de çok uyardım. Uyarmasam, bu ilk olsa bu kadar sert tepki vermezdim ama işte..açık söyleyeyim ben de çok sinirlenirdim, ki eşim tipik aslan burcu olduğu için ne yaptıysam bu tarz davranışlarından vazgeçiremedim.
ama sizin ilk yaşayışınız bunu, sakın kızmayın, araya biraz zaman girsin sonra laf arasında pahalı hediyelere jestlere gerek olmadığını, bir gülle de mutlu olacağınızıa, eliniz rahatlayınca daha rahat harcama yapacağınızıa falan söyleyin. kırılmamış olur böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?