Kiyamam sana yaa.kiz cocuklarina cok uzuluyorum el bebek gul bebek buyut evlendir dovsunler sovsunler cok kotu cokkSeverek evlendik1 bucuk senelik evliyiz bebegimiz bile var 4 aylik kocam yapmadıgını bırakmadi dovuyo hakaret ediyo salak aptal gerizekali diye ruh hastasi oldugunu dusuniuorum yardim edin bogazimi sıkıyo. En ufak seyde vurup beni sucluyo bagiriyo kapilari yuzume carpiyo hem seni seviyorum diyo iki dakka sonrada bisey olmamis gibi davraniyo ;( aci cekiyorm
Evet ;(Neden boşanmıyorsunuz diye soracağım ama çocuğum için cevabını almaktan korkuyorum.
;( of of yuregim kan agliyoEsin bir manyak belli ki..niye bir manyakla evli kalmaya devam ediyorsun?Gelip birgun seni öldürsün yada sakat bıraksın diye mi??
;(Hem sözel hem fiziksel şiddet.. Düzelir zannediyorsan bayaa yanılıyorsun. Kolay değil fakat Bazen boşanmak lazım. Allah sabır versin zor..
Cocuk var diye asla cekmeyin boyle bir adami. Babalikta beklemeyin.Severek evlendik1 bucuk senelik evliyiz bebegimiz bile var 4 aylik kocam yapmadıgını bırakmadi dovuyo hakaret ediyo salak aptal gerizekali diye ruh hastasi oldugunu dusuniuorum yardim edin bogazimi sıkıyo. En ufak seyde vurup beni sucluyo bagiriyo kapilari yuzume carpiyo hem seni seviyorum diyo iki dakka sonrada bisey olmamis gibi davraniyo ;( aci cekiyorm
Valla bir şey diyeyim mi arkadaşım, bu cevabın yalan!Evet ;(
Şimdi yüreğin kan ağlıyor ama o manyakla evli kalmaya devam edersen ciğerin kanayacak allah korusun iç kanama geçirip öleceksin..bunu mu istiyorsun.?yada bebeğine zarar vermesini?;( of of yuregim kan agliyo
;( az once televizyondaki kadina onu ısırırim dedi o kadar zoruma gittiki agladim diyede bogazimi sıktı ;( zoruma gitti dedim hayvan gibi güldü hemde seni seviyorum diyo anlamadimHem sözel hem fiziksel şiddet.. Düzelir zannediyorsan bayaa yanılıyorsun. Kolay değil fakat Bazen boşanmak lazım. Allah sabır versin zor..
Çocuğunuza böyle daha büyük bir zarar veriyorsunuz ama.Evet ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?