Kocam bana kotu davraniyor ;(

Suhedaplt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
33
1
1
29
Severek evlendik1 bucuk senelik evliyiz bebegimiz bile var 4 aylik kocam yapmadıgını bırakmadi dovuyo hakaret ediyo salak aptal gerizekali diye ruh hastasi oldugunu dusuniuorum yardim edin bogazimi sıkıyo. En ufak seyde vurup beni sucluyo bagiriyo kapilari yuzume carpiyo hem seni seviyorum diyo iki dakka sonrada bisey olmamis gibi davraniyo ;( aci cekiyorm

Kiyamam sana yaa.kiz cocuklarina cok uzuluyorum el bebek gul bebek buyut evlendir dovsunler sovsunler cok kotu cokk

‘Eski’ eşin de artık bence... Çocuk olmadan kurtar kendini

Hem sözel hem fiziksel şiddet.. Düzelir zannediyorsan bayaa yanılıyorsun. Kolay değil fakat Bazen boşanmak lazım. Allah sabır versin zor..

Yeni mi bu duruma geldi ilk baştan beri mi bu böyleydi böyle insanlar nişanliyken bile hissettirir bazi haraketlerle .Böyle birine bebek neden yaptiniz ki ?
Neden katlaniyorsunuz ?
Hasta desek eşiniz sabredip kizim için dayanmak zorundayim mi diyeceksiniz ?
Aileniz yokmu ?
Polise sikayet ettiniz mi ?
Neden kabulleniyorsunuz böyle zihniyet yoksunu kişileri ?

Sana bu kadar zarar veren adam canına kast eder!!! Mutlaka darp raporu al ve ailene durumundan bahset.

Cocuk var diye asla cekmeyin boyle bir adami. Babalikta beklemeyin.

Valla bir şey diyeyim mi arkadaşım, bu cevabın yalan!
Bebeğim var benim de 6 aylık.
Eşimle her anlaşmazlığımda, aklıma boşanma gelir.
Çünkü ben çocuğumu düşünüyorum!
Çocuğunun annesini mutlu edemeyen bir adam, iyi baba figürü olamaz!
Evde tartışma ortamı gören bir çocuk da sağlıklı bir birey olamaz.
Ben ki eften püften 'onu niye böyle yaptın, neden haber vermedin'le çıkan kavgalar esnasında bile oturup ayrılmayı düşünüyorsam, seninki vallahi billahi yalan!
Ha stokholm sendromuna inanırım ama çocuğumu düşünüyorum da boşanmıyorum, o sebepten kilit altında olması gereken bir canlıyla çocuğumu aynı evde yaşamaya zorluyorum dersen, ne vicdanım ne aklım sana inanamaz!

;( of of yuregim kan agliyo
Şimdi yüreğin kan ağlıyor ama o manyakla evli kalmaya devam edersen ciğerin kanayacak allah korusun iç kanama geçirip öleceksin..bunu mu istiyorsun.?yada bebeğine zarar vermesini?
Boşan kızım boşan kurtul..

Hem sözel hem fiziksel şiddet.. Düzelir zannediyorsan bayaa yanılıyorsun. Kolay değil fakat Bazen boşanmak lazım. Allah sabır versin zor..
;( az once televizyondaki kadina onu ısırırim dedi o kadar zoruma gittiki agladim diyede bogazimi sıktı ;( zoruma gitti dedim hayvan gibi güldü hemde seni seviyorum diyo anlamadim

Çocuğunuza böyle daha büyük bir zarar veriyorsunuz ama.

Şiddetle büyüyen çocuk ya ürkek olur, kendine güveni olmaz.

Ya da şiddete eğilimli olur. Kızınızın şiddete eğilimli olmasını, torunlarınızı dövmesini ister misiniz?

Eğer amaç gerçekten çocuğunuzun iyiliği ise boşanın bu adam müsveddesinden.

Ha olay "kocanızı hala seviyor olmanız" ise çocuğunuzu kullanmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…