Kocam bana kotu davraniyor ;(

;( az once televizyondaki kadina onu ısırırim dedi o kadar zoruma gittiki agladim diyede bogazimi sıktı ;( zoruma gitti dedim hayvan gibi güldü hemde seni seviyorum diyo anlamadim
Senin fake olduğunu dusunmeye başladım birden..İnşallah öyledir.

Öfke kontrol sorunu var,muhtemelen sorunlu bi ailede büyümüs.Ya psikolojik destek alsin ya da boşanin, bebeğe yazik boyle bir ortamda buyumemeli yoksa babasi gibi olur

;( az once televizyondaki kadina onu ısırırim dedi o kadar zoruma gittiki agladim diyede bogazimi sıktı ;( zoruma gitti dedim hayvan gibi güldü hemde seni seviyorum diyo anlamadim
Canım bu adam sapık . Az önce söylediğim kolay değil kelimesini geri alıyorum . Bunun gibisinden ayrılmak çok kolay oolur. Böyle sevecekse sevmesin seni. Ve sende sakın kocamı seviyorum deme..

Bence fakesin de neyse. Çocuğum için boşanmıyorum da deme. Cesaretim yok korkağım ondan boşanmıyorum de. Karısını her gün döven adamın babalığından ne çıkar? İskele babası.

Allah aşkına evlenince 3-5 ayda hamile kalmaktan vazgeçin.

Deli olacam ya.Yazık bu çocuklara.Bilebile psikopat manyaklara bir de çocuk doğuruyorsunuz.

O çocukları nasıl bir hayata mahkum ettiğinizin farkında bile değilsiniz.

Bu adam 3 gün sonra çocuğunada aynı şeyleri yapacak.

Ne yapacam diye soruyorsun.Çaren, gücün yoksa çekeceksin.

Ya da polise şikayet edip, peşinden boşanacaksın.

Yemin ederim fake degilim bu saatte derdimi paylastim sizinle kardeslerim yardimci.olun diye suan canim cok yaniyo az once gine sıktı bigazimi ;(

Eşin sadece kötü mü davranmış?
Dövmüş, sövmüş, hakaret etmiş.
Kendinize bunları nasıl reva görüyorsunuz ya...
Yazık değil mi size de yavrunuza da...
Bari bebeği boşanmamanıza bahane etmeyin.

Yorumlara gayri ihtiyari cevap vermen bile fake olduğunun belirtisi artik saçmalamazmisin lütfen .!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…