Senin fake olduğunu dusunmeye başladım birden..İnşallah öyledir.;( az once televizyondaki kadina onu ısırırim dedi o kadar zoruma gittiki agladim diyede bogazimi sıktı ;( zoruma gitti dedim hayvan gibi güldü hemde seni seviyorum diyo anlamadim
Yemin ederim dogru ;(Senin fake olduğunu dusunmeye başladım birden..İnşallah öyledir.
Aynı fikirdeyim.Ben daha ilk bunu ;( gördüğümde hissetmiştim.Senin fake olduğunu dusunmeye başladım birden..İnşallah öyledir.
Bogazımı sıkıp saclarimi cekiyor ;(Çocuk varsa katlanmak şart. Eşin en çok nerelerine vuruyor? Kafaya çok darbe almış olabilir misin?
Aynen..ve verdiği cevaplar çok tuhaf..Aynı fikirdeyim.Ben daha ilk bunu ;( gördüğümde hissetmiştim.
Canım bu adam sapık . Az önce söylediğim kolay değil kelimesini geri alıyorum . Bunun gibisinden ayrılmak çok kolay oolur. Böyle sevecekse sevmesin seni. Ve sende sakın kocamı seviyorum deme..;( az once televizyondaki kadina onu ısırırim dedi o kadar zoruma gittiki agladim diyede bogazimi sıktı ;( zoruma gitti dedim hayvan gibi güldü hemde seni seviyorum diyo anlamadim
Isırırım ne be pislik herif..;( az once televizyondaki kadina onu ısırırim dedi o kadar zoruma gittiki agladim diyede bogazimi sıktı ;( zoruma gitti dedim hayvan gibi güldü hemde seni seviyorum diyo anlamadim
Allah canimi alsınki oyle dedi kalbimden vurulmusa dondum;(Isırırım ne be pislik herif..
Saçlarını kısacık kestir çekemez eli kopasıca.Bogazımı sıkıp saclarimi cekiyor ;(
Yalansa allah canimi alsin ;(Bence fakesin de neyse. Çocuğum için boşanmıyorum da deme. Cesaretim yok korkağım ondan boşanmıyorum de. Karısını her gün döven adamın babalığından ne çıkar? İskele babası.
Fake degilim ;( yemin ederimYorumlara gayri ihtiyari cevap vermen bile fake olduğunun belirtisi artik saçmalamazmisin lütfen .!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?