Kocam bana kotu davraniyor ;(

burada yardım edebileceğimiz bir durum göremiyorum. kendine sadece sen yardım edebilirsin; o da boşanarak. böyle bir adamla evlenerek hata yapmışsın, ondan çocuk doğurarak ikinci hatanı da yapmışsın, hala evli kalarak en büyük hatanı da hala sürdürüyorsun. hadi kendini düşünmüyorsun, çocuğunu da mı düşünmüyorsun? bugün seni döven, yarın çocuğuna da el kaldıracak. yazık. nasıl kıyarsınız yavrunuza! gerçekten kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz? neden kendinize değer vermiyorsunuz? neden böyle bir evliliği hakkettiğinizi düşünüyorsunuz?

Büyük konuşmak istemiyorum ama tiptip adamların yanında gül gibi karıları oluyor genelde yahu nasıl evleniyorsunuz bu mallarla , iki para etmez herifler sayeniZde kendilerini bi .ok sanıyorlar, ondan sonra çek babam çek

Yuh artık!!!!
Bide belediye mi dağıtıyomuş bunu?
Allah'ım ne günlere kaldık. İğrenerek okudum..

Yuh artık!!!!
Bide belediye mi dağıtıyomuş bunu?
Allah'ım ne günlere kaldık. İğrenerek okudum..
Olayın tam gerçekliğini teyit edemem ama böyle bir kitap basılmış Antep belediyesi tarafından bunu gazetelerden gördüm ve paylaşılması gerektiğini düşündüm
Ve burdan aile ve Sosyal politikalar bakanını kadın kimliği ile göreve davet ediyorum
Erdem sahibi biri kendi kimliğine yapılan bu hakaretti nasıl sindirebilir
Şiddetin her türlüsü istenmeyen bir durumken böyle bir şiddeti nasıl meşru gösterebilen bir ideolojinin yayılmasına izin verilir
Lütfen durumu bir gözden geçirelim 4000 küsür akademisyen işsiz görevden el çektirildi 550 küsür gazeteci hapisken böyle bir düşünce serbest

Mutsuz ve şiddet olan bir ortamda büyüyecek çocuk, anne-baba ayrı olduğu halde mutlu ve şiddetsiz bir ortamda daha sağlıklı büyür.

Eğer çocuğunuzu gerçekten düşünüyorsanız, onun için boşanmanız gerekir zaten, çünkü böyle ortamda büyüyen çocuklar maalesef, bilinçaltında derin izlerle savaşmak zorunda kalıyor yada bir çoğu baskı olan ortamda büyüdüğü için güçsüz bireyler olarak yetişiyor .. Yani dediğin gibi gerçekten çocuğunı düşünüyorsan en sağlıklı olanı boşanmak.. İkiniz için de.

Çocuğum için katlanıyorum lafı, cesareti olmayanların ve kendine güvenmeyen insanların lafıdır. Bir kadın istediği zaman herşeyi başarır. Buna kendini inandırırsan bir sonraki açtığın başlık "boşandım ve çocuğumla mutluyum" gibilerinden olacaktır.

Cesur ol, korkma.. Hiçkimse çocuğundan ve senden daha değerli değil bu hayatta unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…