- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Herkes fake diyo yemin eserim dogru derdim oldugu icin hemen uye olup paylasmak istedim kimseye anlatamiyorum cunki ;(Eşin sadece kötü mü davranmış?
Dövmüş, sövmüş, hakaret etmiş.
Kendinize bunları nasıl reva görüyorsunuz ya...
Yazık değil mi size de yavrunuza da...
Bari bebeği boşanmamanıza bahane etmeyin.
Madem öyle nasıl kk ya girip yazabiliyorsun kızmıyormu sana kime yazıyorsun diye filan?Yemin ederim fake degilim bu saatte derdimi paylastim sizinle kardeslerim yardimci.olun diye suan canim cok yaniyo az once gine sıktı bigazimi ;(
Dalgami geciyorsunuz ;(Benim dakika başı bogazım sıkılsa kendime gelmem hayli zaman alır anlaşılan siz alıştınız skorları anlık burada paylaşıyorsunuz.
Uyuyo suanda ;(Madem öyle nasıl kk ya girip yazabiliyorsun kızmıyormu sana kime yazıyorsun diye filan?
Mecburen ;(Dalgami geciyorsunuz ;(
Bende çok değişik cevapları var hatta cevap bile vermiyor bazılarınaSenin fake olduğunu dusunmeye başladım birden..İnşallah öyledir.
Peki değilsin madem polisi aramak için neyi bekliyorsun .Fake degilim ;( yemin ederim
Herkes fake diyo yemin eserim dogru derdim oldugu icin hemen uye olup paylasmak istedim kimseye anlatamiyorum cunki ;(
Yaşı kaç acaba?Belkide çocuk gelindir..off o daha korkunç tabikiBende çok değişik cevapları var hatta cevap bile vermiyor bazılarına( bu nedir yani
Ailem biliyo oyle davrandigini ozur dileyince daha yapmaz sandik iki hafta oldu geleli ayni davraniyo degismemisPeki değilsin madem polisi aramak için neyi bekliyorsun .
Ailen nerde haber etmeyi denemiyormusun.
Kizin 4aylik ve onun bari akil sağliğini düşünsen ?
Yetkililere şikayet edip hakkinizda araştirma yapilmasi gerekiyor . Zan altindaysaniz her türlü destek olursak siz isteyin yeter uzaklaşmayi.
22 yasindayim ne cocugu ;(Yaşı kaç acaba?Belkide çocuk gelindir..off o daha korkunç tabiki
Olabilir ama severek evlendim diyor bende şaşırdım kaldım tuhaf tuhaf olaylarYaşı kaç acaba?Belkide çocuk gelindir..off o daha korkunç tabiki
Yetkililere haber verebiliriz .Katlanmak zorunda değilsiniz Bir çok kişiye destek olabiliriz.Ailem biliyo oyle davrandigini ozur dileyince daha yapmaz sandik iki hafta oldu geleli ayni davraniyo degismemis
Tamam..ne bilelim soruyoruz işte..hece hece yazıyorsun herşeyi..22 yasindayim ne cocugu ;(
Sonra belli etti kendini bi iyi davraniyo pesinden birden degisip hakaret ediyo salak aptal diye ;(O
Olabilir ama severek evlendim diyor bende şaşırdım kaldım tuhaf tuhaf olaylar
Normal değil işte. Dengesiz ve belkide hasta..Sonra belli etti kendini bi iyi davraniyo pesinden birden degisip hakaret ediyo salak aptal diye ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?