Kocam bana kotu davraniyor ;(

Boyle aileleri sikayet edebilecegimiz bir yer var mi? Boyle "cocugum icin bosanamiyorum" diyen anneleri sikayet edelim cocuklar ellerinden alinsin istiyorum.
Evde surekli siddet gorecegine yetistirme yurdunda ya da koruyucu aileyle buyusun daha iyi bence..

bunu dün bende sordum.yöneticileri etiket yapamıyorum sen yapsana bir soralım

buraya yazılanlar ihbar niteliği taşıyor mu acaba?

Tesekkirler bi denerim bunu :/

niye hala onunla duruyorsunuz? çocugu alın çıkın gidin, aileniz nerede?

Kardeş, bu adama biz ne yapalım?..

Sen de bi şey yapamazsın.
Ailene anlat, onun ailesine de. Korkutun gözünü..
Olmadi, darp raporu al, şikayet et.
Daha da ilerisi malum, ayrıl :/

"Stockholm sendromlu" bir fake olduğunuza inanmak istiyorum başka bir açıklaması olamaz şu kadar yazılanlara dalga geçer gibi verilen cevapların.

Peki neden yapıyo bu hareketleri hiçbirşey yokken yapması çok anormal biri olduğunu gösterir ki tedavi olması gerekir

;( az once televizyondaki kadina onu ısırırim dedi o kadar zoruma gittiki agladim diyede bogazimi sıktı ;( zoruma gitti dedim hayvan gibi güldü hemde seni seviyorum diyo anlamadim
Koca nusvetteniz hasta farkındamısınız nasil duruyorsunuz o evde boğazınızı sıktıginda öldürse sizi o çocuk ne olcak iyi cesaret valla bu ülkedeki kadın cinayetlerinin sebebi hep sevgi farkındasın insallah

Size bende katiliyorum ekonomik ozgurlukleri olduğu halde bu durumda olan kadinlar icin soyledieriniz gecerli.
Ama ekonomik özgürlüğü olmayan ,arkasında duracak kimsesi olmayan kadinlar ne yapsin bi sekilde avutacak kendini.Malesef

Evliliğinizin gidişatını bi sorgulayın bence önce.
Bizden fikir istemeyin. Vericegimiz fikir bariz belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…