- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Boyle aileleri sikayet edebilecegimiz bir yer var mi? Boyle "cocugum icin bosanamiyorum" diyen anneleri sikayet edelim cocuklar ellerinden alinsin istiyorum.
Evde surekli siddet gorecegine yetistirme yurdunda ya da koruyucu aileyle buyusun daha iyi bence..
Hayir gercekten oyle dedi şok oldumŞakamısın sen
Tesekkirler bi denerim bunu :/hem de daha 1.5 senelik evliyken ! Allah yardımcın olsun canım. eşinin psikolojik sorunları oldugunu düsünüyorum. benim bir yakınım böyle evlendi, ikizileri oldu adam bir anda bunalıma girdi cocuk olunca. çocukların sesine bile tahammül edemiyormuş, karısına kötü davranıyormus -ki onlar da severek evlendiler. gayet de okumus kültürlü insanlar bunlar. sonra adamı karısı ikna edip doktora götürdü ilaç tedavisine başlamıştı.
eşin evlenmeden önce de böyle sinirli miydi, direkt olmasa da böyle biri olma ihtimalinin sinyallerini almıs mıydın bilmiyorum da, evlilik ve baba olmak bazı erkeklere agır geliyor, evlendikten sonra o hale geldigini düşünerek tüm bunların suclusu olarak eşini görüyor. onun yüzünden özgürlügü kısıtlandı, onun yüzünden baba oldu ve yükü arttı diye düsünüyor, sakinleşince de pişman oluyor. dengesiz ruh hali anlayacagın.
eger su an ayrılacak durumda degilsen mutlaka bir yolunu bulup eşini doktora götür. hatta kendin gidecekmişsin gibi yapabilirsin. benim psikolojim çok bozuldu doktordan randevu aldım kendim için, beni götürür müsün dersin sakin bir anında. birlikte gidersiniz, doktora da izah edersin durumu eşinle de senin için görüşecekmiş gibi onu içeri alır, dinler.
Bende oyle dusunuyorum hem seviyorum diyor iki dakka sonrada hırpaliyo saclarimi yoluyoKesinlikle sinirsel ve psikolojik olarak rahatsızlığı var.
;(Kiyamam sana yaa.kiz cocuklarina cok uzuluyorum el bebek gul bebek buyut evlendir dovsunler sovsunler cok kotu cokk
Keşke şok olmaktan başka bişeyler yapsan.Hayir gercekten oyle dedi şok oldum
Severek evlendik1 bucuk senelik evliyiz bebegimiz bile var 4 aylik kocam yapmadıgını bırakmadi dovuyo hakaret ediyo salak aptal gerizekali diye ruh hastasi oldugunu dusuniuorum yardim edin bogazimi sıkıyo. En ufak seyde vurup beni sucluyo bagiriyo kapilari yuzume carpiyo hem seni seviyorum diyo iki dakka sonrada bisey olmamis gibi davraniyo ;( aci cekiyorm
Peki neden yapıyo bu hareketleri hiçbirşey yokken yapması çok anormal biri olduğunu gösterir ki tedavi olması gerekirSeverek evlendik1 bucuk senelik evliyiz bebegimiz bile var 4 aylik kocam yapmadıgını bırakmadi dovuyo hakaret ediyo salak aptal gerizekali diye ruh hastasi oldugunu dusuniuorum yardim edin bogazimi sıkıyo. En ufak seyde vurup beni sucluyo bagiriyo kapilari yuzume carpiyo hem seni seviyorum diyo iki dakka sonrada bisey olmamis gibi davraniyo ;( aci cekiyorm
Koca nusvetteniz hasta farkındamısınız nasil duruyorsunuz o evde boğazınızı sıktıginda öldürse sizi o çocuk ne olcak iyi cesaret valla bu ülkedeki kadın cinayetlerinin sebebi hep sevgi farkındasın insallah;( az once televizyondaki kadina onu ısırırim dedi o kadar zoruma gittiki agladim diyede bogazimi sıktı ;( zoruma gitti dedim hayvan gibi güldü hemde seni seviyorum diyo anlamadim
Size bende katiliyorum ekonomik ozgurlukleri olduğu halde bu durumda olan kadinlar icin soyledieriniz gecerli.bu konunun fake olduğuna çok eminim çünkü dalga geçiyor belli.
ancak fake olmayan ama çocuğum için katlanıyorum,dövüyor ama seviyor da,ona aşığım diyen binlerce kadın var.
bu kadınlara önerim çekin çilenizi oturun hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz.sizlere acımıyorum.
keşke o çocukları sizlerin ellerinden alıp anneliği-babalığı sonuna kadar hak eden bir çocuk sesi bir gülüşü için canını vermeye hazır olan kişilere verseler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?