Kocam bana kotu davraniyor ;(

ben size katılmıyorum.ekonomik özgürlük dediğiniz şey anne karnında olan bir şey değil.

kişi iş bulur çalışır merdiven siler ev temizler bir şeyler yapar yine de kendi acizliğine çocuğunu bahane etmez.

Kardeş, bu adama biz ne yapalım?..

Sen de bi şey yapamazsın.
Ailene anlat, onun ailesine de. Korkutun gözünü..
Olmadi, darp raporu al, şikayet et.
Daha da ilerisi malum, ayrıl :/
Polise haber verdim en kisa zamnsda ilgilencekler

Öncelikle ;( ;( ;( ;(

Yaa bi git! Fakesin!

Ama bunun gibi şeylere maruz kalıp da gelip burada başlık açanlar, size her şey müstehaktır!

Tanımadan etmeden evlenirsiniz. Bok varmış gibi çocuk yaparsınız. Sonra da çocuk var diye sizin evlilik dediğiniz o bok çukuruna çocuğunuzu mahkum edersiniz.

Güçlü olmayacaksanız anne de olmayacaksınız!

"Stockholm sendromlu" bir fake olduğunuza inanmak istiyorum başka bir açıklaması olamaz şu kadar yazılanlara dalga geçer gibi verilen cevapların.
Size gore oyle ben dalga gecilcek bi cevap verdigimi dusunmuyorum canim yaniyo suan moralim cok bozuk tabii dogru yasamayan bilmez sıkıntiyı ben bosuna icimdekileri yazdim buraya allah biliyo insanin gucu yetmezse onun yeter napiym fikir almak istedim pisman ettiniz fake miss

Esi sizofren olan ve bunun bir sinav oldugunu dusunen kisi misin sen

Cocuk nolcak peki annesiz babasiz sevgisiz ona aciyorum gunah degilmi

Çocuk ileride her Allah'ın günü "Babam eve gelmesin bugün de nolur annemi dövmesin, beni dövmesin" diyecek, boşanmadığınız, ona bunları yaşattığınız için size hem acıyacak hem de sinirlenecek. Ailede sevgi mi var şu an, zaten sevgi dolu bir ortam yok. Sonra fakesin deyince kızıyorsunuz, hiçbir öneriye sıcak bakmıyorsunuz bu adama sihirli değnek dokunmayacak, anlayın bunu.

Biliyorum guzellikle konustum kendisiyle anlamiyo ben boyleyim diyo seni seviyorum daha vurmuycam diyo yine vuruyo dayanamiyorum baya ayri kaldim evden ayrildim ozu diledi geri geldim yine basladi degismiyo kafam cok karisik inanin gozyasi dokmekten biktimm

Öyle olur, dayak alışkanlıktır. Sizi seven adam dokunmaya kıyamaz, bu adamın değişeceğine inanacağım yok, psikolojik tedaviyle de düzelme sağlanacağını sanmıyorum. Darp raporunuzu alın, kesinkes boşanın. Maddi durumunuzu bilemiyorum ama iş bulmak isterseniz burada herkes size yardımcı olur destek verirler. Yeter ki kendinize yeni bir hayat kurmaya karar verin. O çocuğa iyilik değil, kötülük ediyorsunuz. Sevgi dolu bir ailede büyümüyor, büyümeyecek. Hangi çocuk annesinin dayak yediğini görmekten mutlu olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…