- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
Size bende katiliyorum ekonomik ozgurlukleri olduğu halde bu durumda olan kadinlar icin soyledieriniz gecerli.
Ama ekonomik özgürlüğü olmayan ,arkasında duracak kimsesi olmayan kadinlar ne yapsin bi sekilde avutacak kendini.Malesef
Sen ruh hastasisin dedim yuzune guluyo oyle diyincePeki neden yapıyo bu hareketleri hiçbirşey yokken yapması çok anormal biri olduğunu gösterir ki tedavi olması gerekir
Evet bebek dogdugundan beriKocan 4 aydir mi dovuyor?
Polise haber verdim en kisa zamnsda ilgilenceklerKardeş, bu adama biz ne yapalım?..
Sen de bi şey yapamazsın.
Ailene anlat, onun ailesine de. Korkutun gözünü..
Olmadi, darp raporu al, şikayet et.
Daha da ilerisi malum, ayrıl :/
Size gore oyle ben dalga gecilcek bi cevap verdigimi dusunmuyorum canim yaniyo suan moralim cok bozuk tabii dogru yasamayan bilmez sıkıntiyı ben bosuna icimdekileri yazdim buraya allah biliyo insanin gucu yetmezse onun yeter napiym fikir almak istedim pisman ettiniz fake miss"Stockholm sendromlu" bir fake olduğunuza inanmak istiyorum başka bir açıklaması olamaz şu kadar yazılanlara dalga geçer gibi verilen cevapların.
Asıl çocuk için boşanmak gerek ama...Neden boşanmıyorsunuz diye soracağım ama çocuğum için cevabını almaktan korkuyorum.
Bugün de bogazını sıktı mı ?Polise haber verdim en kisa zamnsda ilgilencekler
Cocuk nolcak peki annesiz babasiz sevgisiz ona aciyorum gunah degilmiAsıl çocuk için boşanmak gerek ama...
;( ben yapınca da tiksiniyor musun ?şu ifadeden tiksinti geldi artık!
HayirBugün de bogazını sıktı mı ?
Durup durup sıkıyordu da sorayım dedim
Ustelik her sinirlendiginde yere cok kotu sekilde yitiyo insan yasamadan anlamaz
N'apalım peki kocanı kk olarak bulup, dövüp, ısıralım mı ?Cocuk nolcak peki annesiz babasiz sevgisiz ona aciyorum gunah degilmi
:) Yahu muhittin abi gerçekten mantıklı cevaplar versen yemeye hazırız valla bak.Ustelik her sinirlendiginde yere cok kotu sekilde yitiyo insan yasamadan anlamaz
Cocuk nolcak peki annesiz babasiz sevgisiz ona aciyorum gunah degilmi
Biliyorum guzellikle konustum kendisiyle anlamiyo ben boyleyim diyo seni seviyorum daha vurmuycam diyo yine vuruyo dayanamiyorum baya ayri kaldim evden ayrildim ozu diledi geri geldim yine basladi degismiyo kafam cok karisik inanin gozyasi dokmekten biktimmÇocuk ileride her Allah'ın günü "Babam eve gelmesin bugün de nolur annemi dövmesin, beni dövmesin" diyecek, boşanmadığınız, ona bunları yaşattığınız için size hem acıyacak hem de sinirlenecek. Ailede sevgi mi var şu an, zaten sevgi dolu bir ortam yok. Sonra fakesin deyince kızıyorsunuz, hiçbir öneriye sıcak bakmıyorsunuz bu adama sihirli değnek dokunmayacak, anlayın bunu.
Biliyorum guzellikle konustum kendisiyle anlamiyo ben boyleyim diyo seni seviyorum daha vurmuycam diyo yine vuruyo dayanamiyorum baya ayri kaldim evden ayrildim ozu diledi geri geldim yine basladi degismiyo kafam cok karisik inanin gozyasi dokmekten biktimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?