- 31 Temmuz 2013
- 237
- 79
- 118
- Konu Sahibi persephone__
Arkadaşlar kocam aşırı derecede çocuk istiyordu ben de istiyorum ama hemen değil çünkü hem yaşım 22 yani çok da küçük değilim ama evliliğe evi çekip çevirmeye alışamadım yemek bile yapamıyorum hem de çok zayıfım biraz bedenen de toparlanmak istiyorum ayrıca kocamın da biraz olgunlaşmasını istiyorum ama o çok ısrarcı hemen olsun istiyor yaşı geçecekmiş sözde de yaşı daha 27 ben biliyorum onu bikaç sene sonra bi tane daha yapmak isticek o yüzden acele ediyor. Her neyse ben baktım tartışmakla bir yere varılamayacak tamam dedim korunmayı bıraktık dah doğrusu o öyle zannediyordu ama ben doğum kontrol hapı almaya devam ettim. Tabi ona söylemedim. Sanki almasam 3 günde çocuk oluyormuş gibi hemen telaşlandı tutturdu hastaneye gidelim neden olmuyor soralım diye. Ben de baktım vazgeçmicek itiraf ettim. Bağırır falan sanıyodum ama çok sinirlendi böyle gözleri falan büyüdü durdu durdu bi hışım çıktı evden. Sabahtan beri arayınca açmıyorsizce napmalıyım nasıl gönlünü alabilirim
akşam beni avm ye götürcekt yemek yiyip sinemaya gidecektik birlikte ama şimdi küsüz
![]()
Çocuk yapmadan önce bir doktora başvurulması gerektiğini söyle önce kocana, kan değerlerin, demir depoların falan düzgünmü. değilse önce onları normal seviyeye getirmen gerek. Eve dönünce sakinleşmiş olur zaten, o zaman güzel güzel anlatır konuşursun.