Kocam bana küstü :(

Arkadaşlar kocam aşırı derecede çocuk istiyordu ben de istiyorum ama hemen değil çünkü hem yaşım 22 yani çok da küçük değilim ama evliliğe evi çekip çevirmeye alışamadım yemek bile yapamıyorum hem de çok zayıfım biraz bedenen de toparlanmak istiyorum ayrıca kocamın da biraz olgunlaşmasını istiyorum ama o çok ısrarcı hemen olsun istiyor yaşı geçecekmiş sözde de yaşı daha 27 ben biliyorum onu bikaç sene sonra bi tane daha yapmak isticek o yüzden acele ediyor. Her neyse ben baktım tartışmakla bir yere varılamayacak tamam dedim korunmayı bıraktık dah doğrusu o öyle zannediyordu ama ben doğum kontrol hapı almaya devam ettim. Tabi ona söylemedim. Sanki almasam 3 günde çocuk oluyormuş gibi hemen telaşlandı tutturdu hastaneye gidelim neden olmuyor soralım diye. Ben de baktım vazgeçmicek itiraf ettim. Bağırır falan sanıyodum ama çok sinirlendi böyle gözleri falan büyüdü durdu durdu bi hışım çıktı evden. Sabahtan beri arayınca açmıyor :KK43: sizce napmalıyım nasıl gönlünü alabilirim :KK43: akşam beni avm ye götürcekt yemek yiyip sinemaya gidecektik birlikte ama şimdi küsüz :KK43:

Çocuk yapmadan önce bir doktora başvurulması gerektiğini söyle önce kocana, kan değerlerin, demir depoların falan düzgünmü. değilse önce onları normal seviyeye getirmen gerek. Eve dönünce sakinleşmiş olur zaten, o zaman güzel güzel anlatır konuşursun.

Nerden buluyorsunuz böyle adamları arasam bulamam heralde. Bence siz en az üç sene çocuk düşünmeyin. Bir de merak ettiğim böyle adamları nasıl çekiyorsunuz? Elinde muştayla dolaşan bencil dediğim dedik kadının vücut bütünlüğüne saygı duymayan... neler neler. Muşta ne onu bile bilmiyorum ya:))

Senin eşin bebek istiyor da bebek dediği bir canlı insan. Altını değiştirecek mi? Gece uyanıp ağladığında pışpışlayacak mı? Mamasını hazırlayacak mı? Gazını çıkarmak için koridorda turlayacak mı? Okul dönemi geldiğinde derslerine yardım edecek mi? Vs.vs. Bunları düşünmüş mü? Yoksa aman evde bir bebek olsun arada geçer agucuk derim falan mı sanıyor?

Sizin esiniz çocuğu oğlum olur Ülkü ocağına götürür yetistiririm yanımda gezer milete hava atarım diye istemiyorsa ben de Jessey değilim
Çocuk kız olursa da arıza çıkarır bu adam

Kızlae şimdi aradı "eve geliyorum hazırlan gidelim ne alcaksan al" dedi de yani öyle bi ses tonuyla söyledi ki daha da kızdırmak istemio olmasam "dövseydin bide" falan derdim . Şimdi gitmeyelim deseeem dalga mı geçiyorsun diyecek gitsem orda da hiç konuşmayacak napsam avm'de hoşuna gidecek bişey alayım inadı bıraksın diyeceğim ama avm'de onun ilgisini çeken bişey yok ki ne alıcam traş losyonu mu alıcam :/ siz olsanız gider miydiniz ?

Sizin esiniz çocuğu oğlum olur Ülkü ocağına götürür yetistiririm yanımda gezer milete hava atarım diye istemiyorsa ben de Jessey değilim
Çocuk kız olursa da arıza çıkarır bu adam
Zaten bi tane konuda bahsetmiştim çocuk olunca bebeklikten camia'ya kazandırmak lazım falan demişti

Arkadaşlar kocam aşırı derecede çocuk istiyordu ben de istiyorum ama hemen değil çünkü hem yaşım 22 yani çok da küçük değilim ama evliliğe evi çekip çevirmeye alışamadım yemek bile yapamıyorum hem de çok zayıfım biraz bedenen de toparlanmak istiyorum ayrıca kocamın da biraz olgunlaşmasını istiyorum ama o çok ısrarcı hemen olsun istiyor yaşı geçecekmiş sözde de yaşı daha 27 ben biliyorum onu bikaç sene sonra bi tane daha yapmak isticek o yüzden acele ediyor. Her neyse ben baktım tartışmakla bir yere varılamayacak tamam dedim korunmayı bıraktık dah doğrusu o öyle zannediyordu ama ben doğum kontrol hapı almaya devam ettim. Tabi ona söylemedim. Sanki almasam 3 günde çocuk oluyormuş gibi hemen telaşlandı tutturdu hastaneye gidelim neden olmuyor soralım diye. Ben de baktım vazgeçmicek itiraf ettim. Bağırır falan sanıyodum ama çok sinirlendi böyle gözleri falan büyüdü durdu durdu bi hışım çıktı evden. Sabahtan beri arayınca açmıyor :KK43: sizce napmalıyım nasıl gönlünü alabilirim :KK43: akşam beni avm ye götürcekt yemek yiyip sinemaya gidecektik birlikte ama şimdi küsüz :KK43:

Evlenmeden neden konusmadiniz ki hemen cocuk istemediginizi yasiniz daha kucukmus hazir hissetmiyorsaniz hazir degilsinizdir, oda 27 yasindaymis nereye gec kaliyor cok merak ediyorum cidden. Sizin gizlice korunmaniz hic olmamis , bunu esinizi ikna ederek halletmeniz lazimdi adamin guvenini sarmissiniz kimse kimsenin arkasindan is cevirmemeli. Ayni sekilde de oda sizi zorlayamaz sonucta bunun hamileligi var, dogumu var lohusaligi var buyutmesi var hepsi basli basina bir surec bedenen de kafa olarakta hazir olmak lazim.

Zaten bi tane konuda bahsetmiştim çocuk olunca bebeklikten camia'ya kazandırmak lazım falan demişti

Anlamıştım zaten bu tipler böyle çünkü
Bence biraz daha oyalayin çocuk için
Yaşınız küçük evliliğiniz yeni

Zayiflik derdin olmasin....
40 kg ile hamile kaldim oldum 60 :)ustelik catlagim yok
hic bisey yok
Vd cookk rahat bir hamilelik gecirdim...
yani bunu sknti etme gayet de tasirsin bebegini...hatta cok daha rahat tasirsin diger bayanlardan...
ama asil onemli olan isteyip istememen...
istemiyorsan butun zulale ustune cullansa da yapma...
duygusal olarak tasimakta cok zorlanirsin....

Ben anladım onuuuuuu:KK48:sen de inat etme yapıverın bi cocuk beraber buyursunuz canım benim:KK19:

Zayiflik derdin olmasin....
40 kg ile hamile kaldim oldum 60 :)ustelik catlagim yok
hic bisey yok
Vd cookk rahat bir hamilelik gecirdim...
yani bunu sknti etme gayet de tasirsin bebegini...hatta cok daha rahat tasirsin diger bayanlardan...
ama asil onemli olan isteyip istememen...
istemiyorsan butun zulale ustune cullansa da yapma...
duygusal olarak tasimakta cok zorlanirsin....
Geröekten mi ben de ya hamile kalınca da kilo alamazsam diye korkuyorun :(

İstemiyorsan yapmamaya devam et bence hamile kalınca psikolojin bozulur kocandan iki küser barışır sıkma canını

bende yermi yasindayim esim 29 . ben elibes kiloyum iki kaynimda yanimda . kaynanamda gelecek diqer kaynim yeni gitti . ve evlendigimizden beri yanimizdalar . ben evlendim yemek yapmayi bilmiyordum kaynim dedi yap o gunden beri yapiyorum asla bilmiyorum demedim ve simdi hamileyim esim istedi diye belirttim . ve yapamayacam diye birsey yok . o kadar insan cocuk istiyor yapamiyor neyin eksik ... bence fazlan var bu kadar konustuguna ve ilaclari ictigine gore aklında var. gec olmadan yap

Esin hakli kizmakta. bi nevi aptal yerine koymus oldugunu dusunuyordur.gonlunu al ozur dile hazir olmadiginida uygun dille anlat bence

Sen KK'yı günlük niyetine kullanıyosun,
Bence senin sıkıntını çözebilcek şey bi kağıt bi kalem.

persephone__ persephone__ bende 21 yaşındayım minyonum. eşim 26 yaşında . erken yaşta evliliğe tamamen karşı olan ben şimdi bir de hamileyim. vakt-i zamanında büyük konuşmuştum ondan tabii . neyse.. 48 kiloyla hamile kaldım en son 59 olmuştum . 1 ayım var daha alırım 3-5 kilo. bende istemiyodum ama eşim çok istiyordu. şuan pişman değilim tabi ama gerçekten istemeseydim çocuk yapmazdım. her açıdan fedakarlık gerektiren birşey annelik. duygu olarak sorarsan sabırsızlıkla bebeğime kavuşacağım günü bekliyorum:KK68: her ne olursa olsun eşine yalan söyleme keşke dürüst olup biraz daha çabalasaydın ikna etmek için

Bence çocuk yapmanın tam zamanı. Kendinizi hazırlayın ondan da iyi bir özür dileyin .. kendimi onun yerine koydum çok kötü hissettim

Kızlae şimdi aradı "eve geliyorum hazırlan gidelim ne alcaksan al" dedi de yani öyle bi ses tonuyla söyledi ki daha da kızdırmak istemio olmasam "dövseydin bide" falan derdim . Şimdi gitmeyelim deseeem dalga mı geçiyorsun diyecek gitsem orda da hiç konuşmayacak napsam avm'de hoşuna gidecek bişey alayım inadı bıraksın diyeceğim ama avm'de onun ilgisini çeken bişey yok ki ne alıcam traş losyonu mu alıcam :/ siz olsanız gider miydiniz ?
Ekmek pıçağı al.

Back
X