Kocam bana küstü :(

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Arkadaşlar kocam aşırı derecede çocuk istiyordu ben de istiyorum ama hemen değil çünkü hem yaşım 22 yani çok da küçük değilim ama evliliğe evi çekip çevirmeye alışamadım yemek bile yapamıyorum hem de çok zayıfım biraz bedenen de toparlanmak istiyorum ayrıca kocamın da biraz olgunlaşmasını istiyorum ama o çok ısrarcı hemen olsun istiyor yaşı geçecekmiş sözde de yaşı daha 27 ben biliyorum onu bikaç sene sonra bi tane daha yapmak isticek o yüzden acele ediyor. Her neyse ben baktım tartışmakla bir yere varılamayacak tamam dedim korunmayı bıraktık dah doğrusu o öyle zannediyordu ama ben doğum kontrol hapı almaya devam ettim. Tabi ona söylemedim. Sanki almasam 3 günde çocuk oluyormuş gibi hemen telaşlandı tutturdu hastaneye gidelim neden olmuyor soralım diye. Ben de baktım vazgeçmicek itiraf ettim. Bağırır falan sanıyodum ama çok sinirlendi böyle gözleri falan büyüdü durdu durdu bi hışım çıktı evden. Sabahtan beri arayınca açmıyor :KK43: sizce napmalıyım nasıl gönlünü alabilirim :KK43: akşam beni avm ye götürcekt yemek yiyip sinemaya gidecektik birlikte ama şimdi küsüz :KK43:

Size saygı duymalı
Sizde ona
Orta yolu bulmalısınız.

Bir hanım istese eşi istemese neler neler deriz
Empati yapın babalığa hazır demekki sizde hazırlayın kendinizi yalan iyi olmamış

Arkadaşlar kocam aşırı derecede çocuk istiyordu ben de istiyorum ama hemen değil çünkü hem yaşım 22 yani çok da küçük değilim ama evliliğe evi çekip çevirmeye alışamadım yemek bile yapamıyorum hem de çok zayıfım biraz bedenen de toparlanmak istiyorum ayrıca kocamın da biraz olgunlaşmasını istiyorum ama o çok ısrarcı hemen olsun istiyor yaşı geçecekmiş sözde de yaşı daha 27 ben biliyorum onu bikaç sene sonra bi tane daha yapmak isticek o yüzden acele ediyor. Her neyse ben baktım tartışmakla bir yere varılamayacak tamam dedim korunmayı bıraktık dah doğrusu o öyle zannediyordu ama ben doğum kontrol hapı almaya devam ettim. Tabi ona söylemedim. Sanki almasam 3 günde çocuk oluyormuş gibi hemen telaşlandı tutturdu hastaneye gidelim neden olmuyor soralım diye. Ben de baktım vazgeçmicek itiraf ettim. Bağırır falan sanıyodum ama çok sinirlendi böyle gözleri falan büyüdü durdu durdu bi hışım çıktı evden. Sabahtan beri arayınca açmıyor :KK43: sizce napmalıyım nasıl gönlünü alabilirim :KK43: akşam beni avm ye götürcekti yılbaşı indirimi gratisten bişeyler almama izin vermişti yemek yiyip sinemaya gidecektik birlikte ama şimdi küsüz :KK43:

Yani yanlışı başta yapmışsınız. Gizli gizli hap almak yerine, hazır olmadığınızı defalarca (eşiniz anlayana kadar) tekrar etmeliydiniz.

Eşinizin yanlışı da kendi doğrusunu size zorla kabul ettirmek istemesi, sizin isteklerinize saygı duymaması.
Yaşı 27'ymiş, nesi geçiyor Allah aşkına.

Gönlünü nasıl alayım demişsiniz ama bence siz birşey yapmayın.
O kendisi hatasını anlasın, gelip sizden özür dilesin sizi zorladığı için.

dogurcak kişi kadın oldugu icin kadının isteyip istemedigi erkekden daha onemlidir herzaman sen hazır hissetmiyorsun oda zorluyor küsmesi gereksiz

annelik gerçekten çok güzel ama çok da zor!
Allah yokluğunu göstermesin evlatlarımızın..
şu da gerçekten:bebeğe iki taraf da hazır olmalı ama anne daha fazla..
anneler en çok yıpranan emeği verenlerdir. bence de aceleye gerek yok. eşinle sakince konuş. buna beni mecbur bıraktın. bebeğimiz için anne olarak çok fazla hazır olmam gerek bunu anla lütfen de. ve onu kandırdığın için özür de dile.
kesinlikle sen hazır olmadan da çocuk yapma! ama kazara hamile falan kalırsan da doğur derim ben..

Cok mantikli düsünüyorsunuz..asla geri adim atmayin bu konuda..hazir degilsiniz,anlatmissiniz da..

Bu duruma sizi sokan o..o cocugun bütün sorumlulugu sizde olacak..bi de hemen ikinci de planinda..

Esiniz bana hic olgun gelmedi..annesinden oyuncak isteyen cocuk gibi..tutturmus alinmayinca da küsmüs..anne olmak oyun degil ama..

Bu tip şeyleri evlenmeden önce konuşmak gerekiyor gerçekten. Zaten evlilik dediğiniz şey ortak müşterekte buluşmak değil mi ? Eğer çiftler çocuk gibi aileyi aile yapan bir şeyde bile itilafa düşüyorsa eğer gerisi nasıl gelir bilemem.

Eşinizden yaptığınız şeyi ondan gizlediğiniz için özür dilemelisiniz, ayrıca bu konudaki düşüncenizi bir daha anlatıp ondan isteklerinize saygılı olamayı talep etmelisiniz..

çocuğu doğuracak ve hayatını ona endeksleyecek kişi sizsiniz.erkekler ister tabi nasılsa tüm yük annenin üstünde,
valla bacım gerçekten yürekten anne olmaya hazır değilsen istemiyorsan yapma,sonra annelikten çok ızdırap olur senin içn sen kendini hazır hissettiğinde elbette annelik muhteşem bir duygu,ama bunu önce sen istemelisin..

şu avm kısmı olmayaydı iyiydi :KK53:
kavga etmıssınız senın düşündüğüne bak :KK48:

tabii ki ikinizin kararı ile olacak, ama öncelık senın
çünkü sen tasıyacaksın, en cok sana muhtac olacak ilk zamanlar..
bu şekilde gizli gizli ilaç içecegıne belkı de karsına alıp ciddi anlamda şuan hazır olmadıgını söyleyebılırsın.
yaşın daha küçük, burada en önemlı şey kadının yaşıdır. o yuzden eşin dert etmemelı bir müddet bu konuyu

Bence sende hatalısın. Eşinden doğum kontrol hapı içmek saklanmaz. İstemiyorsan açıkca yüzüne söyle istemiyorum diye arkasından iş çevirmye gerek yok

Bazı arkadaşlar eski konularından ve eşinden bahsetmişte.

Avatarın hayatının özeti sanırım....

Arkadaşlar dediklerinizde haklısınız ama kocamı tanısanız oturulup düzgünce konuşulup anlayışla karşılayacak biri değil :( yani dövmez falan ama her dediğini yaptrır bi şekilde hele ki onun gelip özür dilemesi o kadar imkansız ki onun özür dileyeceği bişey ne bileyim yanlışlıkla kafamdan aşağı kızgın yağ dökerse falan özür diler yoksa böyle şeyler asla onun özür dilemesi için yeterli değildir

Back
X