Kocam bana yalan söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi bakın yukarda detaylı yazdım pert olma durumu yok sinirden abartarak anlattım ben. Lütfen bana saldırmayın onun dediğini söylüyorum size onun haklı olduğunu düşünsem neden konu açayım? Motorla aniden sağa kırınca kendi düşmüş motor o hızla duvara toslayıp sonra aşağı sürüklenmiş . Ön kısmın komple değişmesi gerekiyordu dedi. Ha bir de baskı balatalarda sorun vardı ben binerken. Ben sdece onun anlattığını anlatıyorum haklı diye demiyorum lütfen benim üstüme gelmeyin bende şüpheleniyorum

Adam bir işler çevirmiş çok net.
110a aldığı motoru 80e okutmuş. Belki de nakit para çevirdi. Ama bir dümenler var bence de
Satış belgesini gördüm diyor eyvallah biz aksini iddia etmedik ama hikaye bir garip yani. Arabayı duvara vurmuş dese yürüyeni ön tarafta, tampon vs. Hız limitine göre pert olma ihtimali var. Kemer takılı hadi korudu, airbag açıldı falan hasar almayabilirsin ama motosiklet bu ya, hayal ettim bir an yani yerimden kalkamazdım yaşıyorsam.

Kendim düştükten sonra motor duvara vurdu sonra da aşağı sürüklendi hızla dedi. Bende size sorarak öğremeye çalışıyorum doğrusunu anlatsyımki ona göre yorum yapın. Sabah ilk yazarken çok eksik ve hatalar var

İyi de biz müneccim değiliz ki nerden bilelim? Ne veriyorsanız onu yorumluyoruz. Tamam bu hikayede okey düştü ama hiç mi farketmediniz yani? Bakın "O hızla"diyorsunuz.

Saldırmıyoruz biz, size yalan söylenmiş ve hikayede oturmayan yerler var. Dikkatli olun manasında konuşuyoruz. Ama hem konu açtınız şikayet ederek ama sonra savunmaya geçtiniz.

Aklın yolu birdir ve herkes bu doğrultuda mantık yürütüyor ama yok şöyle, yok böyle diyorsunuz. Ee ne diyelim o zaman?

Biz de motor kullanıyoruz benzer fiyat bandında. Çoğu kez de düştük, kalktık 50bin tl masraf mümkün değil.
Benim hissettiğim konu sahibinin eşi motoru hızlı bir şekilde satmak için ucuza verdi ve bu kararından dolayı zor durumda kalmamak için kaza bahanesi uydurdu.
Ekleme: İtalyanlar da çok öpüyor sevgili Mune

Ayrıca konu sahibi, buradaki üyeler sizin üstüne gelmiyor. Dikkatli olun demeye çalışıyorlar. Belki bu olay, bugün çok büyük bir probleme dönüşmedi ancak size aylarca yalan söyleyebilen bir eş ileride daha büyük problemler çıkarabilir. Bu yüzden yazılanları, üzerinize gelmek olarak algılamak yerine dikkate alın lütfen.

Maalesef akla geliyor bu ihtimal.

Tamam çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Sizin gibi düzgün yazanlara cevap veriyorum

Modeli hatırlamıyorum inanın ki 2023 başı gibi alındı motor
Modele gerek yok zaten, 110 bin liraya Honda’dan alabileceğiniz motor 125’lik scooter olur ancak, onun da 50 bin liralık hasarı demek motorun pert olması demek, pert motoru kimse 80 bin liraya almaz, ortada kaza yok eşiniz bir an önce elden çıkarmak istemiş o yüzden 80 bine birine satmış size de galeriye satışa koydum deyip oyalamış.

Kim dedikoduya sardı mesela?
Sizin aileniz ve akrabalarınız mi?
Esinizin kulağına geldi mi bu dedikodular?

Evet banada bu ihtimal güçlü geliyor. Taşınma parasını tapuyu evin içindeki masraflrı acilen ödeyebilmek için böyle yaptı büyük ihtimalle. Çünkü bunlar sprunsuzca halloldu borç harç vs olmadı. Dediğim gibi sordum da hep ben hallediyorum dedi. Benimde onunda hataları olmuş anlaşulan

Kim dedikoduya sardı mesela?
Sizin aileniz ve akrabalarınız mi?
Esinizin kulağına geldi mi bu dedikodular?
Annem babam asla demedi. Uzak kendini bilmez akrabalar konuştu. Babam sadece kayınbabamın arayıp adamakıllı teşekkür etmemesine ve yeni eve gelirlerken elleri boş gelmelerine bozuldu sinirlendi

Tamam işte sizle konuştuktan sonra detayları tekrar tekrar sordum çünkü dünden beri oksdar çok kişiyle konuştum ki inanın unutuyorum detayları. Mesela motorrun hızlı vurduğunu ve aşağı savrulduğunu atlamışım haklısınız

Zaren scooterla 50 bin liralık hasar çıkaracak bir kaza yapılmışsa ekipmanlı da olsan ki ekipmandan kasıt herkese göre değişiyor, misal kask ve eldivenle kullanmaya da ekipman vardı deniyor, dirseklik dizlik sırt ve göğüs koruma vb yoksa, çarpma esnasında kolunuz dirseğiniz bile kırılır, burada bir motorcu sadece kask ve eldiven takmış, daha motora gaz vermeden kalkış anındayken gidonu sert çevirince düşmüş dirseğini kırdı.

mrseva
öpen bir borusan değil desenize :))) ama öpselerde keyfi de bir başka

Allah hiçbirinizin tekerine taş değdirmesin kazasız belasız sürüşler dilerim

Yorumlar geldikçe verdiğiniz cevaplar konun giriş gelişmesine bakılırsa eşinizin zor durumda kalarak yalan söylediğine sizin hastalıklarınız dolayısıyla yalan söylediğine getirdiniz... sonuç olarak yaşayış sekliniz eşinizi yalan söylemek zorunda bıraktırıyor demekki Yahu 100 bin TL para için çok kıyamet savunma çıkardınız.(imkanı olan bir aile de yetiştim dediğiniz için diyorum elbette durumu olmayana tabiki çok) İçiniz rahat olsun o zaman yalan yok dolan yok adam almış satmış geri vermiş ispatlanmış ve burda eşinize gelen yorumları kabul edemediniz. Günün sonunda verdiğiniz cevaplar eşim böyle biri değil şartlar onu bu noktaya getirdiye döndü... karma karışık duygular bogulmalar. Galiba eşinin ailesinin araba almasını kıskanmış olabilir misiniz ?

Evliliğinizde iletişim eksikliği var, yalan söyleme var, sıkışıp sattıysa sattım desin, siz olayın maddi değil manevi boyutundasınız, evlilikler böyle böyle sona eriyor ama, ufakmış gibi görünen yalanlar, minik minik verilen maddi zararlar sonrası saygı kalmıyor.

Bu yüzden eşinizle her şeyi etraflıca konuşun, her ne olursa olsun aramızda ne yalan olsun ne gizli kapaklı iş olsun deyin.

Bunu eşim söyledi hanımefendi ben uydurmuyorum hastalığın artmasın diye söylemedim dedi. Evet takıntılı biriyim oda bunu biliypr. Altımdaki şuanki değeri 5 miliyonluk evle inanın kimseyi kıskanacak halim yok

Kesinlikle tek derdim bu bunu söyleyemedi bana benim içerlediğim nokta bu. Halen kayınababanın arabasına mı göz diktin diyenler var ne diyimki

Ben eşimin söylediklerini söylüyorum ben söylemişim gibi kızıyorsunuz onu savunma diye. Arkadaşlar şu konuda anlaşalım giden parada değil benim gözüm ben 100 bin için olay çıkarmıyorum neden hep maddi yönde düşünüyorsunuz? Ben neden yalan söyledi neden bunlar oldu bunlar için akıl almak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…