- 14 Mayıs 2025
- 2
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Aslında konuyu hangi açıdan ele aldığın önemli. Acaba gerçekten utandigi için mi söylemedi sana bu durumu yoksa ailen karşısında ezilmemek için mi? Çok ama çok abartilacak bir şey değil bu meseleler..Arkadaşlar merhaba uzun olursa şimdiden kusura bakmayın tarafsız yorum istiyorum sizden. Eşimle 5 yıllık bir beraberliğin arkasından evlendik ailelerimiz farklı şehirlerde. Benim şehrime geldi işe girdi o. Benim ailemin maddi durumu onlarınkinden çok daha iyiydi ama bunu göz ardı ederek evlendim sonuçta denk olmaktansa onu sevmem daha değerliydi benim için. Ancak evlenince bu sorunlar çok büyümeye başladı. Benim babam biz kiradan kurtulalım diye lüks bir ev aldı bize. Eşimin ailesi ise tam o sırada araba aldı bize ev alınırken.( daha önce arabaları yoktu hiç de olmamıştı.) bu arada bizde evlendiğimizde düğün takılarını bankaya yatırmıştık ben hiç takmadım yani. Sonra eşim o paranın bir kısmıyla kendine işe gelip gitmelik motor aldı ama bana söz vermişti zamanı gelince satıp geri yerine koyacaktı ve araba alacaktık. Meğersem aylar önce ufak bi kaza yapmış motor 50 binlik hasar almış çok füşük fiyata vermiş bana bunu aylarca söylemedi. Motor duruyor onu satıp üstüne de kalan parayı ekleyip araba alıcam diye beni aylaarca Oyaladı arkadaşlar bende inandım. Dün her şeyi itiraf ettirdim beni üzmemek için söylememiş yerine koymak içim çabalamış ama koyamamış. Kafamdan vurulmuşa döndüm aylarca böyle bi yalanı nasıl devam ettirmiş yüzüme bakarak? İnanın hiç iyi durumda değilim daha önce böyle bir yalanını yakalamamıştım. Nasıl güveneyim bundan sonra?
İkiside olabilir.. yani kısaca onu ezdirerek bende hatalı duruma düştüm ne diyim insallah toparlanırAslında konuyu hangi açıdan ele aldığın önemli. Acaba gerçekten utandigi için mi söylemedi sana bu durumu yoksa ailen karşısında ezilmemek için mi? Çok ama çok abartilacak bir şey değil bu meseleler..
Aynen bence de. Eşin sana karşı iyi ve sadık ise bu denli maddi durumların aranızda problem olmaması lazım. Sana iyi davrandığı ya da iyi Vakit geçirdiğiniz anları hatırlaİkiside olabilir.. yani kısaca onu ezdirerek bende hatalı duruma düştüm ne diyim insallah toparlanır
sanırım çok toysunuz, altınızdaki 5 milyonluk ev ne demek anlayamadım. o evde sizin zerre kadar tasarrufunuz var mı ki ? babanız almış,bize bile böbürlendiğinize göre eşinize neler yapıyorsunuz hayal bile edemiyorum.Bunu eşim söyledi hanımefendi ben uydurmuyorum hastalığın artmasın diye söylemedim dedi. Evet takıntılı biriyim oda bunu biliypr. Altımdaki şuanki değeri 5 miliyonluk evle inanın kimseyi kıskanacak halim yok
Banka hesap hareketi ve noterden satış belgesini göstersin işte80 bin liraya vermiş motoru o parayla da taşınma masrafları evin perdeleri anca yetişti diyor doğrumu bilmiyorum
aynen öyle. motor almak motor satmak demek telefonuna noterden mesajlar gelmesi, alıcının banka hesabina "arac bedeli" aciklamali yazi atmasi demek. en basiti bunu gostersin.Ben olsam ispat isterdim. Kime satmış kaça satmış bankadan belli olur. Evrak mutlaka olur. Görmeden inanmazdım.
Bu denli büyük bir yalanda ispat olmadan devam edemem ben
gecen haftalarda birisi sevgilimin arabasina vurup kacmisti, tampon goctuÇarpışma olmamış sağa kırıp duvara çarpma gibi bişey olmuş tamamen pert olmamış ama 50 bin liralık hasar almış motor öyle oluncada ucuza vermiş
Neden sakız olsunlar milletin ağzina anlayamadimBize ev alınmaya denk gelmesine üzüldüm evet keşke daha önce veya sonra alsalardı herkesin ağzına sakız oldular
Siz önceki yorumları okumadınız mı benim derdim paranın nereye uçtuğu değil paranın nereye uçtuğu belli taşınmaya tapuya evin eşyalarına uçtu yoksa nasıl yapacaktı bunları? Kumarsa batırmış olsa şuan aç olurduk borç ödüyor olurduk değilmi az mantık. Bu arada 5 milyonluk ev de zorunuza gitti galiba. Yukarıda raiç bedeli için söylendi o fiyat zorunuza gitmiş tühSoru sahibi merhaba, öncelikle birazcık gösteriş havası aldım sizde. 5 milyonluk falan. Gösteriş olarak daha yumuşatarak yazdım siz anlayın beni :)
Para bir yerlere uçmuş. Kumar, borsa vs olabilir.
Kaza yaptığını sizden niye sağlıyor siz eş değil misiniz? Birçok yalanı daha olabilir bence temkinli olun.
Davul bile dengi dengine :)
Onun sebebini bana değil sakız edenlere sorsanız daha iyi olmazmı ?Neden sakız olsunlar milletin ağzina anlayamadim
Kocam da kocam evimin direğiii :)Siz önceki yorumları okumadınız mı benim derdim paranın nereye uçtuğu değil paranın nereye uçtuğu belli taşınmaya tapuya evin eşyalarına uçtu yoksa nasıl yapacaktı bunları? Kumarsa batırmış olsa şuan aç olurduk borç ödüyor olurduk değilmi az mantık. Bu arada 5 milyonluk ev de zorunuza gitti galiba. Yukarıda raiç bedeli için söylendi o fiyat zorunuza gitmiş tüh
Ev kimin üzerine. Boşanma durumunda ikiye bölünmüyordur inşSiz önceki yorumları okumadınız mı benim derdim paranın nereye uçtuğu değil paranın nereye uçtuğu belli taşınmaya tapuya evin eşyalarına uçtu yoksa nasıl yapacaktı bunları? Kumarsa batırmış olsa şuan aç olurduk borç ödüyor olurduk değilmi az mantık. Bu arada 5 milyonluk ev de zorunuza gitti galiba. Yukarıda raiç bedeli için söylendi o fiyat zorunuza gitmiş tüh
Aha nasıl da belli ettin kendiniKocam da kocam evimin direğiii :)
Evet dedim babama hemen bana yarın 5 milyonluk ev alıyorsun diye, yarın tapudayız
Eveeet canım babaaam benimKocam da kocam evimin direğiii :)
Evet dedim babama hemen bana yarın 5 milyonluk ev alıyorsun diye, yarın tapudayız
Hayır babamın üstüneEv kimin üzerine. Boşanma durumunda ikiye bölünmüyordur inş
Banka hesap hareketi ve noterden satış belgesini göstersin işte80 bin liraya vermiş motoru o parayla da taşınma masrafları evin perdeleri anca yetişti diyor doğrumu bilmiyorum
Siz önceki yorumları okumadınız mı benim derdim paranın nereye uçtuğu değil paranın nereye uçtuğu belli taşınmaya tapuya evin eşyalarına uçtu yoksa nasıl yapacaktı bunları? Kumarsa batırmış olsa şuan aç olurduk borç ödüyor olurduk değilmi az mantık. Bu arada 5 milyonluk ev de zorunuza gitti galiba. Yukarıda raiç bedeli için söylendi o fiyat zorunuza gitmiş tüh
satış belgesi gelse ne oluyor ki ? adam motoru satmadım demiyor ki ? neyi aklıyor yani bu. herşeyi tepki gördükçe bölüm bölüm ekle- çıkar değiştirdiniz. netice olarak yalan söyledi ama hakkıydı gibi bişey oldu. hastalığınız ailesinin umursamazlığı yok perde yok taşınma tapu o bu.. eşiniz sizi nasıl kandırıyorsa sizde buradakileri ikna etmek için press yapıyorsunuz. burada kimsenin umrunda olmaz ki, siz bu adamla yaşayacaksınız bir ömür.. istediğiniz kadar aklayın paklayın, böyle konularda yalan söyleyen hayati şeylerde neler yapar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?