Kocam bana yalan söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında konuyu hangi açıdan ele aldığın önemli. Acaba gerçekten utandigi için mi söylemedi sana bu durumu yoksa ailen karşısında ezilmemek için mi? Çok ama çok abartilacak bir şey değil bu meseleler..

İkiside olabilir.. yani kısaca onu ezdirerek bende hatalı duruma düştüm ne diyim insallah toparlanır

sanırım çok toysunuz, altınızdaki 5 milyonluk ev ne demek anlayamadım. o evde sizin zerre kadar tasarrufunuz var mı ki ? babanız almış,bize bile böbürlendiğinize göre eşinize neler yapıyorsunuz hayal bile edemiyorum.

satış belgesi gelse ne oluyor ki ? adam motoru satmadım demiyor ki ? neyi aklıyor yani bu. herşeyi tepki gördükçe bölüm bölüm ekle- çıkar değiştirdiniz. netice olarak yalan söyledi ama hakkıydı gibi bişey oldu. hastalığınız ailesinin umursamazlığı yok perde yok taşınma tapu o bu.. eşiniz sizi nasıl kandırıyorsa sizde buradakileri ikna etmek için press yapıyorsunuz. burada kimsenin umrunda olmaz ki, siz bu adamla yaşayacaksınız bir ömür.. istediğiniz kadar aklayın paklayın, böyle konularda yalan söyleyen hayati şeylerde neler yapar?

Esimin eskiden motor tutkusu vardi. Zamaninda cok motor kullanmis bende biniyordum beraber geziyorduk. Cokta kaza gecirmis. Bana dedigi hep motor arabadan farkli araba dort teker kizaklar, motor iki teker seni ustunden atar. En buyuk tehlike budur diyordu. Mesajlari okudum ama kaza olayini pek anlayamadim duvara carpan motor nasil asagi dogru kayiyor. Bir cisim duvara carparsa durur. Ayrica diyor ki duvara carptim sonra o hizla asagi suruklendi kac km hizla gidiyordu ki duvara carptigi halde duramadi da asagi dogru suruklendi. O hizla giderken nasil ona bisey olmadi hadi ustunden atti diyelim o hizla giderken ustunden attigi zaman esinize nasil bisey olmamis.
Bu arada bugun dusuk segment bir aracin fari bile 90-100 bin tl. Fiyatlar artik eskisi gibi degil. Motorlu tasitlar icin bakim onarim fiyatlari cok yuksek.

Ben olsam ispat isterdim. Kime satmış kaça satmış bankadan belli olur. Evrak mutlaka olur. Görmeden inanmazdım.
Bu denli büyük bir yalanda ispat olmadan devam edemem ben
aynen öyle. motor almak motor satmak demek telefonuna noterden mesajlar gelmesi, alıcının banka hesabina "arac bedeli" aciklamali yazi atmasi demek. en basiti bunu gostersin.
ayrica bu altin
Çarpışma olmamış sağa kırıp duvara çarpma gibi bişey olmuş tamamen pert olmamış ama 50 bin liralık hasar almış motor öyle oluncada ucuza vermiş
gecen haftalarda birisi sevgilimin arabasina vurup kacmisti, tampon goctu

bak icerideki braket komple kırıldı, parcasi degisti. kaportanin ters yerinde göçük oldugu icin tüm bagaj kismi sökülüp düzeltildi, tüm cizikler giderildi, ekstra ön fari bozuktu yapildi, silecekler sorunluydu degisti, radyo anteni tamir edildi. Tüm bunlara bile 16 dediler , az dolastik ese dosta sorduk 11e kapattik.
yani düşün ki bu araba.
belli ki piyasayi bilmiyorsun. iki sene oncenin 110 binlik motoru icin 50 bin cooook büyük bir para.
hele ki motor icin bu para inanilmaz yüksek bir rakam.
ayrica motor kullanirken kaportan senin bedenin. yani olusacak en ufal hasarda kaporta kirilmaz senin dizin kirilir.
bir adamin motoruna 50 bin liralık hasar yasattigi bir kaza olursa o kisini sapasaglam kalmasinin sence imkani var mi?
duvara carpti demis. hayal et sen motordasin, gercekten burnun bile kanamadan motoru pert edecek hizda bir motordan atlayabilir misin?
dünyada en gelemediğim şey salak yerine konmaktir. senin salak yerine konmana inan burada ben sinirlendim.
bence ilk iş eşinin banka hesabını kontrol et. bu alim satim işleri mutlaka iban uzerinden oluyor. kaca almis kaca satmis - ki tabii dogruysa.
ikinci isin de bankaya git altinalrina bak, say bakalım. belki de yerinde yeller esiyordur.
bu kadar saf olma lütfen.
ayrica ben evli bile degilim, ayni evde yasamiyorum. ama yine de arabayi kim cizmis, neresine ne olmus, parkettigi yerden cekmisler mi, o gün başı mi agriyor, kıçı mı sizliyor vs her türlü bilgiye sahibim. siz nasil ayni evde yasayip kari koca olup kaza mi yapti, arabayi mi satti vs bilmiyorsunuz? hem de sizin altinlarinizla alinan araba. bu kadar mi önemsizsiniz asla fikriniz alinmiyor?

Son düzenleme:
Soru sahibi merhaba, öncelikle birazcık gösteriş havası aldım sizde. 5 milyonluk falan. Gösteriş olarak daha yumuşatarak yazdım siz anlayın beni :)

Para bir yerlere uçmuş. Kumar, borsa vs olabilir.
Kaza yaptığını sizden niye sağlıyor siz eş değil misiniz? Birçok yalanı daha olabilir bence temkinli olun.

Davul bile dengi dengine :)

Siz önceki yorumları okumadınız mı benim derdim paranın nereye uçtuğu değil paranın nereye uçtuğu belli taşınmaya tapuya evin eşyalarına uçtu yoksa nasıl yapacaktı bunları? Kumarsa batırmış olsa şuan aç olurduk borç ödüyor olurduk değilmi az mantık. Bu arada 5 milyonluk ev de zorunuza gitti galiba. Yukarıda raiç bedeli için söylendi o fiyat zorunuza gitmiş tüh

Kocam da kocam evimin direğiii :)

Evet dedim babama hemen bana yarın 5 milyonluk ev alıyorsun diye, yarın tapudayız

Ev kimin üzerine. Boşanma durumunda ikiye bölünmüyordur inş

80 bin liraya vermiş motoru o parayla da taşınma masrafları evin perdeleri anca yetişti diyor doğrumu bilmiyorum
Banka hesap hareketi ve noterden satış belgesini göstersin işte
200binlik kumar oynamıştır hayatım batırmayacak kadar dkdjdjd

Ne kadara sattığını kanıtlasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…