- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Demek.istiyorum ki siz eşinizi köşeye sıkıştırıp yalan söyletmek zorunda biraktiriyorsunuz. Adam da o zaman sizin dırdırıniz çekmek istemiyor. Bu yüzden de yalan söylüyor bu durumda eşinize hak vermemek elde değil. Namlunun ucuna dayandığınız eşinizi o an da ne söylese yeridir.yalan söylemesini istemiyorsanız ona alan tanayim eşim hasta bunu söylersem üzülür eşim takıntılı bunu dersem rahat bırakmaz diye iç savaşı vereceğine ben bunu dersem eşim beni yönlendirir arkamda durur güvenini verseydiniz keşkeBunu eşim söyledi hanımefendi ben uydurmuyorum hastalığın artmasın diye söylemedim dedi. Evet takıntılı biriyim oda bunu biliypr. Altımdaki şuanki değeri 5 miliyonluk evle inanın kimseyi kıskanacak halim yok
Tamam bu konuda hakksızım kabul ediyorum. Hiçbir sebep yalan için geçerli değil böyle de olsa şuan dahamı iyi olduDemek.istiyorum ki siz eşinizi köşeye sıkıştırıp yalan söyletmek zorunda biraktiriyorsunuz. Adam da o zaman sizin dırdırıniz çekmek istemiyor. Bu yüzden de yalan söylüyor bu durumda eşinize hak vermemek elde değil. Namlunun ucuna dayandığınız eşinizi o an da ne söylese yeridir.yalan söylemesini istemiyorsanız ona alan tanayim eşim hasta bunu söylersem üzülür eşim takıntılı bunu dersem rahat bırakmaz diye iç savaşı vereceğine ben bunu dersem eşim beni yönlendirir arkamda durur güvenini verseydiniz keşke
Çok para para maddiyat lüks beş milyon ev motor altin araba konusunca siz odagimiz kaydıBen eşimin söylediklerini söylüyorum ben söylemişim gibi kızıyorsunuz onu savunma diye. Arkadaşlar şu konuda anlaşalım giden parada değil benim gözüm ben 100 bin için olay çıkarmıyorum neden hep maddi yönde düşünüyorsunuz? Ben neden yalan söyledi neden bunlar oldu bunlar için akıl almak istiyorum
Zorunuza gitmesin bu durum. Arabayı mı kıskandınız diyen sizsinizÇok para para maddiyat lüks beş milyon ev motor altin araba konusunca siz odagimiz kaydı
Tam tersini söylediğim halde bunu anlamayo başarmışsınız sizdeki aklı kuşa taksak ters uçar.Konu sahibi bunlara takılmıyor biz yorumcular takıldık kafa yorduk. Konu altınlarının geri iade edilmesi ve arabasını alması. Arka planda yazdığı yalanlar sorunlar hiç önemli değil. Biraz önce havale gelmiş. Sorun çözülmüş yani başlık boş kaldı kocasının yalanları değil.
Bu cümlenize kesinlikle katılıyorum, maddi konularda tepki gösteriyor olsaydınız evi taşımak tapu vs için biraz da altın bozdum dediğinde saydırırdınız, diyelim ki gerçekten kaza yapmış olsun, size kaza yapar yapmaz söylese püüü boyun devrilsin gitti benim araba hayalim mi diyecektiniz, yoooo.Hiçbir sebep yalan için geçerli değil böyle de olsa şuan dahamı iyi oldu
Yalanlı yalan durumu var bunu ben uydurdum ama bu ilhamı verdi banaBen eşimin söylediklerini söylüyorum ben söylemişim gibi kızıyorsunuz onu savunma diye. Arkadaşlar şu konuda anlaşalım giden parada değil benim gözüm ben 100 bin için olay çıkarmıyorum neden hep maddi yönde düşünüyorsunuz? Ben neden yalan söyledi neden bunlar oldu bunlar için akıl almak istiyorum
Genel olarak takıntılı ankisyeteli bi insanım bu doğru ama tutup da taşınırken param yok diyen kocama neden yok diyemezdim anca geçindiğimizi biliyordum içim el vermez nasıl diyim bunu onun elinden geleni yaptığını görererek hemde. Çalıştı didindi her istediğimi yapmaya çalıştı allah bin kere razı olsun ondan bu konuda . Bu yalan aramızı çok bozdu Mslesef umarım zamanla düzelirBu cümlenize kesinlikle katılıyorum, maddi konularda tepki gösteriyor olsaydınız evi taşımak tapu vs için biraz da altın bozdum dediğinde saydırırdınız, diyelim ki gerçekten kaza yapmış olsun, size kaza yapar yapmaz söylese püüü boyun devrilsin gitti benim araba hayalim mi diyecektiniz, yoooo.
Yalan hoş bir şey değil, kavga edecek dahi olsanız gerçeği söylemeliydi.
Evet elden çıkarmış ona herkes ve bende belgeyi görünce ikna oldum ama dediğiniz gibi kaza kısmı kafa karıştırıyor. Nolduğunuda nasıl öğreneceğim bilmiyorum kaza kaydı tutulmadıysa çok zorYalanlı yalan durumu var bunu ben uydurdum ama bu ilhamı verdi banaSize yalan söylemiş ama bu işte garipliklik var bakın isim bile koydum yalanlı yalan
Hastalık falan bahane bir şekilde elden çıkarmış ama neden zararla? Bence bir iş çevirmiş ve kaza süsü vermiş, çok düşünceli olduğundan saklamış.
Elden hızlı çıkarmak için ucuza vermiş olma ihtimali geliyor sadece aklıma mune hanımda böyle düşündü mantıklı geldiEvet elden çıkarmış ona herkes ve bende belgeyi görünce ikna oldum ama dediğiniz gibi kaza kısmı kafa karıştırıyor. Nolduğunuda nasıl öğreneceğim bilmiyorum kaza kaydı tutulmadıysa çok zor
İkinizde hatalısınız bu durumda, eşinizin ne olursa olsun yalan söylemeye hakkı yok, sizin de takıntılarınızı eşinize yansıtmaya, böyle durumlar yaşanacak kadar birbirinizi yoruyorsanız mutlaka uzman desteği almanız lazım, şimdi yeni evlisiniz karşılıklı tolere ediyor gibi gözükürsünüz ama zamanla bunların hepsi birikir birbirinizi aşağılayan rencide eden kavgalara neden olur, hiç saygınız güveniniz kalmaz, saygının güvenin olmadığı yerde sevginin de anlamı olmuyor maalesef.Genel olarak takıntılı ankisyeteli bi insanım bu doğru ama tutup da taşınırken param yok diyen kocama neden yok diyemezdim anca geçindiğimizi biliyordum içim el vermez nasıl diyim bunu onun elinden geleni yaptığını görererek hemde. Çalıştı didindi her istediğimi yapmaya çalıştı allah bin kere razı olsun ondan bu konuda . Bu yalan aramızı çok bozdu Mslesef umarım zamanla düzelir
Aynı benim oğlum gibi. Bisikletle bizim arabayı çarpıp çizmiş onu da kırmızı ojeyle boyamış güya yok ediyorEvet elden çıkarmış ona herkes ve bende belgeyi görünce ikna oldum ama dediğiniz gibi kaza kısmı kafa karıştırıyor. Nolduğunuda nasıl öğreneceğim bilmiyorum kaza kaydı tutulmadıysa çok zor
Sanki sizin paralar kayın aile arabasına gitmiş de eşiniz bunu kabul etmeyeceğiniz için yalan söylemiş gibi geldi. Çünkü motorla yapılan ciddi kazalar eşinizde de ciddi sorunlara neden olurduÇok büyük kavga çıkardım napacağım bilmiyorum
O ihtimalde aklıma geldi. Ama şu açıdan kafama yatmadı biz taşınırken tapu olsun nakliye olsun evin perdesi halısı olsun zorlanmadan borçlanmadan aldık. Eğer ailesine verseydi bunları nasıl alacaktık o açıdan kafama yatmadı o. Bir de babası kredi çektiSanki sizin paralar kayın aile arabasına gitmiş de eşiniz bunu kabul etmeyeceğiniz için yalan söylemiş gibi geldi. Çünkü motorla yapılan ciddi kazalar eşinizde de ciddi sorunlara neden olurdu
Eşimi savunmak değil derdim arkadaşlar.para taşınmaya gitmiş olabilir ben buna inanmamazlık yapmıyorum çünkü o sırada ödeyecek hazır paramız yoktu ki ailesine verdi diyelim biz nasıl ödeyecektik taşınma masraflarını? Benim kızdığım nokta bu değil bana çok sonradan söylemesi bunu
Hic motorun o halini foto çekmemiş mi?Kendim düştükten sonra motor duvara vurdu sonra da aşağı sürüklendi hızla dedi. Bende size sorarak öğremeye çalışıyorum doğrusunu anlatsyımki ona göre yorum yapın. Sabah ilk yazarken çok eksik ve hatalar var
Evet anlatırken sinirden birbirine girdi haklısınızBu kadar karışık anlatirsaniz herkes farklı anlar. Ana konuda bile pert dediniz onu yanlış yazdım dediniz. İnsanları yalan söylemeye biz zorlariz. Masrafları öderken sorduğunuzda mantıklı cevap olmasa da önemsemediniz. Aslında hep eve harcamış. Bunu kendine harcamış olsaydı şok olun ama şimdi normale dönün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?