- 17 Ağustos 2011
- 24.734
- 155.793
- 798
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
altin hesabi aktarım yapilan bir sey degil ki.Bugün kendi hesabıma aktarttı o parayı
valla ben sordugu soruyu da cevapladim. hatta daha yeni bir hafta once tamirden cikan arabanin fotosunu attim buna bile 11bin aldilar - oyle uygun fiyatli bir motorun 50 binlik masrafi olmaz diye, inanma diye.@Mavikelebenk Bunun hesabını sana niye verelim neden vadelide durduğundan sanane be haddini aşma artık benim sorduğum soru bu mu sana
Altın değilki hesap vadelideydi para..mesaj tekrari
nasil yani paraniz vadeli hesapta mi duruyordu???Altın değilki hesap vadelideydi para
faiz getirisi olduğu için bunu beraber karar verdik kirqda ptururken para yetmiyordunasil yani paraniz vadeli hesapta mi duruyordu???
kim altinini bozup vadeli hesaba koyar siz şaka misiniz?
iyi adam harcamis etmis biseyler yapmis. vadeli tl hesabiyla siz sittin sene araba alamazdiniz zaten.
Bunun hesabını sana niye verelim neden vadelide durduğundan sanane be haddini aşma artık benim sorduğum soru bu mu sananasil yani paraniz vadeli hesapta mi duruyordu???
kim altinini bozup vadeli hesaba koyar siz şaka misiniz?
iyi adam harcamis etmis biseyler yapmis. vadeli tl hesabiyla siz sittin sene araba alamazdiniz zaten.
Motorun markası honda cb 250R imişBu cümlenize kesinlikle katılıyorum, maddi konularda tepki gösteriyor olsaydınız evi taşımak tapu vs için biraz da altın bozdum dediğinde saydırırdınız, diyelim ki gerçekten kaza yapmış olsun, size kaza yapar yapmaz söylese püüü boyun devrilsin gitti benim araba hayalim mi diyecektiniz, yoooo.
Yalan hoş bir şey değil, kavga edecek dahi olsanız gerçeği söylemeliydi.
Yalnız bu motorun piyasası 220bin civarı. Emin misiniz 110bin olduğuna?Motorun markası honda cb 250R imiş
Motorun markası honda cb 250R imiş
Bu motor alınabı 2 sene oluyor yeni alınmadı 2023 ün başında alındı. Ozamanlar 110 bin civariydiYalnız bu motorun piyasası 220bin civarı. Emin misiniz 110bin olduğuna?
2023 model cb250r ikinci el fiyatlarına bakmanızı öneririm. 220bin civarında satılıyor.Bu motor alınabı 2 sene oluyor yeni alınmadı 2023 ün başında alındı. Ozamanlar 110 bin civariydi
motorun satıldığı tarih 2024 ekim civari. Hasarlı olmasına rağmen o fiyatlara satılırmıydu? Bilmediğimden soruyorum2023 model cb250r ikinci el fiyatlarına bakmanızı öneririm. 220bin civarında satılıyor.
Aşağı yukarı benim söylediğime yakındı. 200bin değerinde bir motoru 80bine satmış gibi gözüküyor eşiniz.motorun satıldığı tarih 2024 ekim civari. Hasarlı olmasına rağmen o fiyatlara satılırmıydu? Bilmediğimden soruyorum
Hasarlı olduğu halde 200 bin eder diypsunuz yani anladımAşağı yukarı benim söylediğime yakındı. 200bin değerinde bir motoru 80bine satmış gibi gözüküyor eşiniz.
Hasardan kastınız 50bin tl ise 220bin yerine 170bine düşer. Yine olması gerekenin altında ki bahsettiğiniz kazaya göre yine 50bintl masraf olmayacağı kanaatindeyim. Bence siz bu işin biraz peşine düşün derim. 80bine o dönemlerde hondanın 125cc motorlarını alabiliyorduk ikinci el olarak. Sizin bahsettiğiniz motor 250ccHasarlı olduğu halde 200 bin eder diypsunuz yani anladım
42 binde ve 2019 model bu arada onuda ekleyimHasardan kastınız 50bin tl ise 220bin yerine 170bine düşer. Yine olması gerekenin altında ki bahsettiğiniz kazaya göre yine 50bintl masraf olmayacağı kanaatindeyim. Bence siz bu işin biraz peşine düşün derim. 80bine o dönemlerde hondanın 125cc motorlarını alabiliyorduk ikinci el olarak. Sizin bahsettiğiniz motor 250cc
Babamın kendi evi niye yazık olsun biz çıksak kiraya verir sana daha çok yazık okumadan etmeden yorum yazıyosunŞey yazmaya geldim sizi çok kandırırlar. Babanızın parasına ve çabasına yazık.
hasarlı değil kiHasarlı olduğu halde 200 bin eder diypsunuz yani anladım
2023'ün başında alındı dediğiniz için 2023 model olduğunu varsaydım. İkinci el aldınız o halde siz.Bu motor alınabı 2 sene oluyor yeni alınmadı 2023 ün başında alındı. Ozamanlar 110 bin civariydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?