Kocam bana yalan söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün kendi hesabıma aktarttı o parayı
altin hesabi aktarım yapilan bir sey degil ki.
benim de altin hesabim var oradan biliyorum. altindan altina transfer diye bir sey yok.
altinini bozduruyorsun - ki makas aralığı bugün gunduz saati icin su sekilde;
Alış fiyatı*: 3.551,72 TL
Satış fiyatı*: 3.783,53 TL
yani diyelim ki içeride 200 gram altin vardi. esin gamını 3.551 tl ile bozdurdu adamin elinde 710.000 tl oluyor. bu 710.000 bin ile 3783ten senin hesabina altin alsa 187 gram altin ediyor.
yani durduk yere 13 gram - 43 bin tl para kaybediyorsunuz hic yok yere.
bence mantikli degil.

konudan engellendigim icin buradan yazayim;
@Mavikelebenk Bunun hesabını sana niye verelim neden vadelide durduğundan sanane be haddini aşma artık benim sorduğum soru bu mu sana
valla ben sordugu soruyu da cevapladim. hatta daha yeni bir hafta once tamirden cikan arabanin fotosunu attim buna bile 11bin aldilar - oyle uygun fiyatli bir motorun 50 binlik masrafi olmaz diye, inanma diye.
daha ne diyeyim?
ese tonla sey demisler haklısın dememissin. "e sen de esine anksiyiyelerini bu kadar belli etme / demek ki esin ezilmis sizin ailenin yaptiklari altinda" gibi yorumlar ciktikca "evet bende de suc var" diyorsunuz.
hayir sizde suc yok. esiniz yalanci.
sizin tek sucunuz saf gibi her duydugunuza inanmak.

Son düzenleme:
nasil yani paraniz vadeli hesapta mi duruyordu???
kim altinini bozup vadeli hesaba koyar siz şaka misiniz?
iyi adam harcamis etmis biseyler yapmis. vadeli tl hesabiyla siz sittin sene araba alamazdiniz zaten.
faiz getirisi olduğu için bunu beraber karar verdik kirqda ptururken para yetmiyordu

nasil yani paraniz vadeli hesapta mi duruyordu???
kim altinini bozup vadeli hesaba koyar siz şaka misiniz?
iyi adam harcamis etmis biseyler yapmis. vadeli tl hesabiyla siz sittin sene araba alamazdiniz zaten.
Bunun hesabını sana niye verelim neden vadelide durduğundan sanane be haddini aşma artık benim sorduğum soru bu mu sana

Motorun markası honda cb 250R imiş

Hasarlı olduğu halde 200 bin eder diypsunuz yani anladım
Hasardan kastınız 50bin tl ise 220bin yerine 170bine düşer. Yine olması gerekenin altında ki bahsettiğiniz kazaya göre yine 50bintl masraf olmayacağı kanaatindeyim. Bence siz bu işin biraz peşine düşün derim. 80bine o dönemlerde hondanın 125cc motorlarını alabiliyorduk ikinci el olarak. Sizin bahsettiğiniz motor 250cc

42 binde ve 2019 model bu arada onuda ekleyim

Bu motor alınabı 2 sene oluyor yeni alınmadı 2023 ün başında alındı. Ozamanlar 110 bin civariydi
2023'ün başında alındı dediğiniz için 2023 model olduğunu varsaydım. İkinci el aldınız o halde siz.
Söylediğiniz özelliklerde 160.000 TL ile 190.000 TL arasında seyrediyor rakamlar 2024 Ekim ayı için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…