- 20 Kasım 2021
- 1.235
- 866
- 73
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Siz inanmayın hanımefendi isterseniz telefon no nuzu veriyim fotosunu atayım hasarlı mı değilmi bakın ne dersiniz? Özelden atın. Umaranızıhasarlı değil kihasarlı olduğuna dair kanıtı var mı eşinizin ?
Yok yok 2019 model2023'ün başında alındı dediğiniz için 2023 model olduğunu varsaydım. İkinci el aldınız o halde siz.
Söylediğiniz özelliklerde 160.000 TL ile 190.000 TL arasında seyrediyor rakamlar 2024 Ekim ayı için.
E babanız kendine ev almış kızını evinde oturtuyor diye kpederinizden niye teşekkür bekliyor kiHayır babamın üstüne
hasarlı olup olmadığı kaza yapılıp yapılmadığı sayfalarca tartışıldı şimdi mi peydah oldu fotoğraflar ? o zaman neden söylemediniz ? kazalı honda motor fotosu bulmam 10 saniye bu aradaSiz inanmayın hanımefendi isterseniz telefon no nuzu veriyim fotosunu atayım hasarlı mı değilmi bakın ne dersiniz? Özelden atın. Umaranızı
Çünkü oğlu kiradan kurtuldu hani? Az mantık?E babanız kendine ev almış kızını evinde oturtuyor diye kpederinizden niye teşekkür bekliyor kiwallahi konuda beni rahatsız eden kısım yaşlı başlı insanların ilk defa araba alabilmesini ağzına sakız eden densiz ve hadsiz millet (kimse artık onlar) he bir de kendine ev alıp kızını/damadını oturttuğu için teşekkür bekleyen dünür..
Seni inandırmak için foto mu bulucam sen kimsin pardon?hasarlı olup olmadığı kaza yapılıp yapılmadığı sayfalarca tartışıldı şimdi mi peydah oldu fotoğraflar ? o zaman neden söylemediniz ? kazalı honda motor fotosu bulmam 10 saniye bu arada
Evet şimdi peydah oldu çünkü üstübe düştüm buldurttum fotoğrafı. Noldu zorunuza gitti galiba?hasarlı olup olmadığı kaza yapılıp yapılmadığı sayfalarca tartışıldı şimdi mi peydah oldu fotoğraflar ? o zaman neden söylemediniz ? kazalı honda motor fotosu bulmam 10 saniye bu arada
hayatım, atayım diyen sensin fotoğrafı ; ) kaldı ki 15 sayfadır fotoğraf falan yoktu vahiy yoluyla mı geldi ? düpedüz kandırılmışsın şimdi kendini kötü hissettiğin için sürekli güncelliyorsun.Seni inandırmak için foto mu bulucam sen kimsin pardon?
Sana kendimi iyi hissetiğimü kanıtlamak için neden fotoğrafını gördüm diyeyim sen iyi misin hayatım? Adam eve geleli 1 saat oldu zaten oturup yeni tartışık daha. Hadi yallah sana daha yorum yokhayatım, atayım diyen sensin fotoğrafı ; ) kaldı ki 15 sayfadır fotoğraf falan yoktu vahiy yoluyla mı geldi ? düpedüz kandırılmışsın şimdi kendini kötü hissettiğin için sürekli güncelliyorsun.
Siz alışmısınız tabi çalışmadan milletten lüks evler arabalar almaya ev hediyesi nasıl almazlar çok şaşırtıcı.O konularda da pişmanlıklar var evet çünkü o çok ezildi bu durum altında ailesi bize gelirken hediye bile almadılar ilk geldiklerinde yeni ev hediyesi olarak. Onlara çok üzüldü
Sen çalışıp da alamıyosun onu napıcaz hsksksösSiz alışmısınız tabi çalışmadan milletten lüks evler arabalar almaya ev hediyesi nasıl almazlar çok şaşırtıcı.
Benim evim 25 milyon tl civari (saka yapmiyorum bu arada). O yuzden tenezzul edip yazmiyorum ahshdhKocam da kocam evimin direğiii :)
Evet dedim babama hemen bana yarın 5 milyonluk ev alıyorsun diye, yarın tapudayız
Yav he he 25 milyonluk evi olan kadın yeni hesap açıp yazmış ahahahahhahah işi gücü yokBenim evim 25 milyon tl civari (saka yapmiyorum bu arada). O yuzden tenezzul edip yazmiyorum ahshdh
Tabii ki, muneye evimin tapusunu seve seve atarim. Yeni dediginiz hesap 7 yillik bu aradaYav he he 25 milyonluk evi olan kadın yeni hesap açıp yazmış ahahahahhahah işi gücü yokMune bi bakarmısın buna
Ben senin için 5 milyonluk adamım ya hadi benle uğraşma nolursun sende şuan 25 milyonluk evinde çayını iç keyfine bakTabii ki, muneye evimin tapusunu seve seve atarim. Yeni dediginiz hesap 7 yillik bu arada
Ege'de, müstakil, tripleks, 5+2, 300 mt2 bahceli evde yasiyorum. Bundan seneler once bile ilgili konularda evimle ilgili mesajlar var. Hatta forumda gelip evimde kalan uye arkadaslarim var.
5 milyonluk evinizle milleti ezmeye calisirken iyiydi.
Mune cok rica ediyorum lutfen adima olan ev, arsa tapusu ile araba ruhsatini kontrol edip hanimefendinin icini rahatlatir misiniz?
Cay sevmem de kahve yaptim onu iciyorum. Tesekkur ederim.Ben senin için 5 milyonluk adamım ya hadi benle uğraşma nolursun sende şuan 25 milyonluk evinde çayını iç keyfine bak
Eşimin kuzeni de böyle motorla kaza yaptı sağ kol bacak hasar aldı motorda bir şey yoktu. Bu tek yalanı değildir muhtemelen ne yalanlar dönmüştürEşim geçen yaz motoru devirdi motor hiç hasar almadı denilebilir ama kendisinin hem kolu hem bacağı kırıldı bacağından ameliyat oldu kemiklerinde 9 adet vida var üç ay boyunca felçli Ali Rıza Bey gibi yattı evde size başkada bişey söylemiyorum…
Bende aynı şekilde düşünüyorum hiç inandırıcı gelmediEşimin kuzeni de böyle motorla kaza yaptı sağ kol bacak hasar aldı motorda bir şey yoktu. Bu tek yalanı değildir muhtemelen ne yalanlar dönmüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?