Kocam bana yalan söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır babamın üstüne
E babanız kendine ev almış kızını evinde oturtuyor diye kpederinizden niye teşekkür bekliyor ki wallahi konuda beni rahatsız eden kısım yaşlı başlı insanların ilk defa araba alabilmesini ağzına sakız eden densiz ve hadsiz millet (kimse artık onlar) he bir de kendine ev alıp kızını/damadını oturttuğu için teşekkür bekleyen dünür..

Siz inanmayın hanımefendi isterseniz telefon no nuzu veriyim fotosunu atayım hasarlı mı değilmi bakın ne dersiniz? Özelden atın. Umaranızı
hasarlı olup olmadığı kaza yapılıp yapılmadığı sayfalarca tartışıldı şimdi mi peydah oldu fotoğraflar ? o zaman neden söylemediniz ? kazalı honda motor fotosu bulmam 10 saniye bu arada

Çünkü oğlu kiradan kurtuldu hani? Az mantık?

hasarlı olup olmadığı kaza yapılıp yapılmadığı sayfalarca tartışıldı şimdi mi peydah oldu fotoğraflar ? o zaman neden söylemediniz ? kazalı honda motor fotosu bulmam 10 saniye bu arada
Evet şimdi peydah oldu çünkü üstübe düştüm buldurttum fotoğrafı. Noldu zorunuza gitti galiba?

Seni inandırmak için foto mu bulucam sen kimsin pardon?
hayatım, atayım diyen sensin fotoğrafı ; ) kaldı ki 15 sayfadır fotoğraf falan yoktu vahiy yoluyla mı geldi ? düpedüz kandırılmışsın şimdi kendini kötü hissettiğin için sürekli güncelliyorsun.

Sana kendimi iyi hissetiğimü kanıtlamak için neden fotoğrafını gördüm diyeyim sen iyi misin hayatım? Adam eve geleli 1 saat oldu zaten oturup yeni tartışık daha. Hadi yallah sana daha yorum yok

O konularda da pişmanlıklar var evet çünkü o çok ezildi bu durum altında ailesi bize gelirken hediye bile almadılar ilk geldiklerinde yeni ev hediyesi olarak. Onlara çok üzüldü
Siz alışmısınız tabi çalışmadan milletten lüks evler arabalar almaya ev hediyesi nasıl almazlar çok şaşırtıcı.

Yav he he 25 milyonluk evi olan kadın yeni hesap açıp yazmış ahahahahhahah işi gücü yok Mune bi bakarmısın buna
Tabii ki, muneye evimin tapusunu seve seve atarim. Yeni dediginiz hesap 7 yillik bu arada

Ege'de, müstakil, tripleks, 5+2, 300 mt2 bahceli evde yasiyorum. Bundan seneler once bile ilgili konularda evimle ilgili mesajlar var. Hatta forumda gelip evimde kalan uye arkadaslarim var.

5 milyonluk evinizle milleti ezmeye calisirken iyiydi.

Mune cok rica ediyorum lutfen adima olan ev, arsa tapusu ile araba ruhsatini kontrol edip hanimefendinin icini rahatlatir misiniz?

Ben senin için 5 milyonluk adamım ya hadi benle uğraşma nolursun sende şuan 25 milyonluk evinde çayını iç keyfine bak

Eşimin kuzeni de böyle motorla kaza yaptı sağ kol bacak hasar aldı motorda bir şey yoktu. Bu tek yalanı değildir muhtemelen ne yalanlar dönmüştür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…