- 20 Kasım 2021
- 1.235
- 866
- 73
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Tabi canım aldatmış kumarda oynamış abooo ne yalanlar var napıcam şimdiEşimin kuzeni de böyle motorla kaza yaptı sağ kol bacak hasar aldı motorda bir şey yoktu. Bu tek yalanı değildir muhtemelen ne yalanlar dönmüştür
Hanımefendi burada kimse sizin kötülüğünüz için bir şey söylemiyor aksine kandırılmanızı istemediğimiz için size anlatmaya çalışıyoruz. Eşiniz yalan söyleyebilen, sizden çok rahat bir şekilde bir şeyleri saklayabilen birisi. Nereden biliyorsunuz mesela motorun parasıyla ev giderlerini karşıladığını? Belki sizin bilmediğiniz birikimi var oradan karşıladı motor parasını ailesine verdi? Olamaz mı gayet olabilir. Evli olduğu halde eşinin rızasını hiçbir şekilde almadan ailesine parasını yediren adamlar yok mu sanıyorsunuz gerçekten. Burada başkalarına saldırmak yerine enerjinizi kocanızın yalanlarını gün yüzüne kavuşturmak için harcayın bence. Şahsen ben babamın aldığı evde otururken kocamın ailesine zaruri durumlar dışında para vermesini istemezdimTabi canım aldatmış kumarda oynamış abooo ne yalanlar var napıcam şimdi
Aileme vermedim diyor napayım boğazına mı yapışayım hanımefendi konu ailesine verip vermemesi değildi ki ben bundan hiç şüphelenmedimki? Nasıl birikimi olacak 2 sene kirada oturduk yeme içme kira büyük şehirdeyiz anca yetti ne birikimi yahu?Hanımefendi burada kimse sizin kötülüğünüz için bir şey söylemiyor aksine kandırılmanızı istemediğimiz için size anlatmaya çalışıyoruz. Eşiniz yalan söyleyebilen, sizden çok rahat bir şekilde bir şeyleri saklayabilen birisi. Nereden biliyorsunuz mesela motorun parasıyla ev giderlerini karşıladığını? Belki sizin bilmediğiniz birikimi var oradan karşıladı motor parasını ailesine verdi? Olamaz mı gayet olabilir. Evli olduğu halde eşinin rızasını hiçbir şekilde almadan ailesine parasını yediren adamlar yok mu sanıyorsunuz gerçekten. Burada başkalarına saldırmak yerine enerjinizi kocanızın yalanlarını gün yüzüne kavuşturmak için harcayın bence. Şahsen ben babamın aldığı evde otururken kocamın ailesine zaruri durumlar dışında para vermesini istemezdim
Tabiki siz neyin ne olduğunu daha iyi biliyorsunuz biz sadece buradan tahmin yürütebiliyoruz. Yalan söylemesi mide bulandırıcı, altta yatan başka şeyler olabilir diye bu kadar irdeliyoruz.Aileme vermedim diyor napayım boğazına mı yapışayım hanımefendi konu ailesine verip vermemesi değildi ki ben bundan hiç şüphelenmedimki? Nasıl birikimi olacak 2 sene kirada oturduk yeme içme kira büyük şehirdeyiz anca yetti ne birikimi yahu?
E iyi o zaman, kaza fotoğraflarını gördüm vs. yazmışsınız yukarıda. O zaman sorun kalmadı demektir?Aileme vermedim diyor napayım boğazına mı yapışayım hanımefendi konu ailesine verip vermemesi değildi ki ben bundan hiç şüphelenmedimki? Nasıl birikimi olacak 2 sene kirada oturduk yeme içme kira büyük şehirdeyiz anca yetti ne birikimi yahu?
Anlıyorum beni uyandırmaya çalışıyorsunuz teşekkür ederim ama ailesine vermediğinden allahın bir olduğu kadar eminim çünkü taö taşınma arefesinde parayı verseydi kendi neyle ödeyecekti yeni evin masraflarını? Birikmiş kesinlikle yok tamamen kiraya yemeye içmeye gitti ben çalışmıyorum tek maaş ve büyük şehirTabiki siz neyin ne olduğunu daha iyi biliyorsunuz biz sadece buradan tahmin yürütebiliyoruz. Yalan söylemesi mide bulandırıcı, altta yatan başka şeyler olabilir diye bu kadar irdeliyoruz.
Yahu bunu anlatıyorum iki saattir ama halen ailesine yedirdi diyorlar kumar oynamıştır diyolar. Bu konuyu nasıl kapatacağıö benE iyi o zaman, kaza fotoğraflarını gördüm vs. yazmışsınız yukarıda. O zaman sorun kalmadı demektir?
Mune'yi etiketleyinYahu bunu anlatıyorum iki saattir ama halen ailesine yedirdi diyorlar kumar oynamıştır diyolar. Bu konuyu nasıl kapatacağıö ben
Hayır babam bu evi yeni aldı kendi üstüne neden anlamıyorsunuz aldı bıraktı geri kalanı tapu masrafı içi nakliye size ait herşey dedi neden element uyduruyosunuz?Sayfalarca yazmışsınız ama ne yapacağınızı anlamadım ben. Yalancı kocayla devam mı yoksa her gün şüphe içinde yaşayamam diyip soluğu avukatta mı alacaksınız? Tapu masrafı yazmışsınız, babanızın üstüne olan evin tapu masrafı mı bu?Taşınma masrafı perde vs bu adamın cebinde 1 kuruş parası yok muydu sizinle evlenirken?
AdChoices
ADVERTISING
Kocanız durumu iyi maddi sıkıntıları olmayan bir ailenin kızıyla evlendim, kendimi ailemi mahçup edecek davranışlar sergilemeyim diyeceği yerde, yemeyen keriz demiş. Benim de burnuma başka başka yalanlar, planlar geldi. Siz çalışmıyorsunuz ama piyasayı da mı bilmiyorsunuz? Hep mış muş diyorsunuz, almış ödemiş vermiş harcamış... Artık her şeyin parasını online ödüyorsun. Her ödeme için bankadan para çekip mi vermiş? İnsan eşini geç kayın aileden utanır. Ev hediyesi bile alamayacak durumda olanlar takı yağdırmamıştır, o altınlar hep sizin taraftan gelmiştir. Eşim sık sık seyahat eder, uzun kaldığı zaman da bazen çamaşır problemiyle uğraşmamak için alması gerekir. Adamın hangi mağazadan hangi çamaşırı aldığına kadar bilirim. Ne olur ne olmaz diye birbirimizin şifreleri mail hesapları falan hep ikimizde de vardır.
Maddi durumu iyi zengin aileler evlenen çocuklarına böyle yağdırırken bence yanlış yapıyorlar. Tamam ev verecek imkanı olan yine versin ama içini dayayıp döşemesin, veya fazla fazla altın takmasın. Çocuğunun hakkı yine saklı dursun, anlaşamaz ayrılır, çocuğuyla yeni hayat kurmak ister. İşte o zaman full destek ol.
Mesela istediğin kadar zengin ol, mutlaka bir işin olmalı. Para için değil, insanın kendini geliştirmesi ilerlemesi lazım. Tamam sabahın köründe veya akşamın karanlığında tıkış tıkış gidip gelme mecburiyetin olmasın ama saatlerini kendin belirlediğin bir iş olmalı. Ben varlıklıysam çocuğuma da iyi kötü bir eğitim aldırmışımdır, meslek sahibi yapmışımdır. Gel seni evlendireyim, evini alayım sen de akşama kadar otur kocanı bekle zihniyeti bana çok yanlış geliyor. Kusura bakmayın ama ya ayakta uyutulmaya devam edeceksiniz ya da elalem ne der umursamayıp bu adamdan kurtulacaksınız. Zaten didiklemeye kazmaya başlayınca gerçek eşinizi tanıyacaksınız.
Ben her şeyi öğrendim kazayıda gördüm halen kaza yapmadı başka yerde yedi diyolat sinirden uyuyamıyorum. Nasıl kapanacak bu konu biliyor musunuzAy konu ne kadar uzamış. Konu sahibi sizin forumdan beklentiniz ne tam olarak? Eşinizin size yalan söylediğinden şikayet etmiştiniz en başında zaten. Sorunuz yardım almak istediğiniz konu ne? Şu an sadece kavgaya dönüşmüş konu
Ben her şeyi öğrendim kazayıda gördüm halen kaza yapmadı başka yerde yedi diyolat sinirden uyuyamıyorum. Nasıl kapanacak bu konu biliyor musunuz
Karman çorman yazıldığı için anlamamış olabilirim. Hepimiz size yardım amacıyla yazıyoruz. Görmediğiniz tarafları da göstermeye çalışıyoruz. Marketten alınan 1 tane elma bile kanıtlanabilmeli. Al bak, şu saatte gidip şu parayı verip şunu aldım denebilmeli. Evlilik dediğin hayatını birleştirmen demek. Daha çoluk çocuk yokken bazı kararlar daha kolay verilir. Hem maddi hem manevi yalan söylemiş. Kaza yapınca eşi olarak sizi bilgilendirmemiş, ortak paranızla alınan malı satmış yine söylememiş. Siz bilirsiniz sizin hayatınız ama tecrübelerimize güvenin. Kocanız güven vermeyen, yalan üstüne yalan söyleyenilen biri. Ben yerinizde olsam rahasız oluyorum artık babama bir miktar kira ödeyelim derim. Hatta en az 2 korunma yöntemi kullanır hamile kalmamaya çalışırım. Bu evlilik sürse bile yükünü siz çekeceksiniz gibi duruyor.Hayır babam bu evi yeni aldı kendi üstüne neden anlamıyorsunuz aldı bıraktı geri kalanı tapu masrafı içi nakliye size ait herşey dedi neden element uyduruyosunuz?
Ulan bunu paylaşmayacaktın.
ortam yine buna dönmüş ama bu sefer konuya iştirak edenler yapmamış. bizzat konu sahibesi becermiş.
Ulan bunu paylaşmayacaktın.
Türkaaaaaaannnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?