Kocam bana zerre kıymet vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minikellerr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
169
80
48
36
Hanimlar merhaba. Artık kocamın öfkesi dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli azarliyor, birşey söylemeye sormaya korkar oldum. Bugün yine saçma sapan bir sebepten azarladi. Sonra benim yuzum asıldı. Akabinde başka saçma birşey için tersleyince bende ters cevap verdim. Hemen öfkelendi yine. Anında senden nefret ediyorum. Bıktım senden. Sustum o an sonra yanına gittim bana artık nasıl davrandığını görüyor musun dedim ama hiicc oralı değil defol diyor bana. Senin için sokaktaki bir köpek kadar değerim dedim. Aynen öyle dedi. Düşünebiliyor musunuz. Şimdi de uyuyor. Artık mümkün değil eskisi gibi olmicaz. Bıktım.

Hanimlar merhaba. Artık kocamın öfkesi dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli azarliyor, birşey söylemeye sormaya korkar oldum. Bugün yine saçma sapan bir sebepten azarladi. Sonra benim yuzum asıldı. Akabinde başka saçma birşey için tersleyince bende ters cevap verdim. Hemen öfkelendi yine. Anında senden nefret ediyorum. Bıktım senden. Sustum o an sonra yanına gittim bana artık nasıl davrandığını görüyor musun dedim ama hiicc oralı değil defol diyor bana. Senin için sokaktaki bir köpek kadar değerim dedim. Aynen öyle dedi. Düşünebiliyor musunuz. Şimdi de uyuyor. Artık mümkün değil eskisi gibi olmicaz. Bıktım.
Neden cekiyorsunuz bu adami? Ayrilmama sebebiniz nedir?

Çalışmıyorum. Ailem her zaman destek tır bana. Yani o açıdan hiç çekinmeden donebilirim babamın evine. Beni düşündüren tek şey oglum. Altı aylık. Çok kararsız kalıyorum ondan dolayı. Bir de boşanma sonrası korkutuyor beni. Bilmiyorum sıkıştım kaldım.

Çalışmıyorum. Ailem her zaman destek tır bana. Yani o açıdan hiç çekinmeden donebilirim babamın evine. Beni düşündüren tek şey oglum. Altı aylık. Çok kararsız kalıyorum ondan dolayı. Bir de boşanma sonrası korkutuyor beni. Bilmiyorum sıkıştım kaldım.
Çocuk olunca on defa düşünmek lazım haklısınız. Sürekli mi böyle acaba yoksa şu ara borç sıkıntınız falan var mı?
Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Peki eşinin tavırları hep mi böyleydi son zamanlardami değişti ? Bazen bende eşimin hataları karsinda ağza alinmicak laflar eder oldum o da umursamaz oldu. Kendini sorguladin mi hiç neden böyle yapıyor diye yoksa sevgisimi tükendi sana karşı ?

Anasına böyle davranılmasını hangi çocuk ister ki

Bu duruma nasıl geldiniz yani böyle davranış biçimi bir birikim sonucu olmalı ya da hep böyle davranıyorsa kendi içinde sorunları olabilir bence bir uzmandan yardım almalı

Çocuk böyle bir ailenin içinde daha huzur oluyor aslında . Daha psikolojisi bozuluyor . Aklı ermeye bailadığında bu huzursuzlulta o da çok huzursuz olacaktır. Buna emin olabilirsiniz

O ortamda cocugunuz öyle bir ortamda agresif ve cekilmez bir baba ve ezilen bir anne görecek. Bu onu da olumsuz etkileyecektir. Kiz olsa evlilikte ezilmeyi ve siddeti normal görecek cünkü bildigi bu. Erkekse kadina böyle konusmak ve davranmak normal olacak cünkü babasi da böyleydi. Biz ister istemez bazi konularda annemizde babamizda gördügümüzü örnek aliriz. Zihnimize kazinir cünkü. Yani cocugum icin ayrilmiyorum demek her zaman dogru karar degildir. Öyle bir ortamda ben sahsen büyümek istemezdim. Esiniz bir aile danismaya veya evlikik terapisine gitemeye ikna olursa gidin sans vermek istiyorsaniz. Sahsen ben cocuk dahi olsa böyle birinin yaninda kalmam.

Çocuk küçükken boşanırsan şanslısın. çocuk büyüyünce hiç cesaret edemezsin.
boşa gitsin. neden çekiyorsun ki ?
seni insan yerine bile koymuyor, hiç mi kendine acımıyorsun.

Ne zamandır böyle? Bir kez daha ciddi bir şekilde konuşun bence.Bu kadar nefret söylemi çok kırıcı.Kabul ederse evlilik terapistine gidin.İnşallah halledersiniz.

Sana deger vermeyene sen niye veriyorsun. Sende verme umursama o yokmus gibi davran.

bekara boşan demek hakaret yemek mı hoşunuza gııdıyor demek kolay . ama ben baska bırsey söyleyeceğim. bu adam elbette kı bırden bıre böyle olmadı. nereden buraya geldınız ne yasadınız ? nerede koptu ıpler de bu kadar saygısız?

Sen değil o korksun.
Canım çocuğunu alıp gidecek sensin. Yavrun yanında baban başında oh mis.
Gül gibi büyür yavrucak.

Adamın içine ayı kaçmış galiba.Boşanmasan dahi onu şöyle bir korkut belki adam olur seni kaybetmemek adına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X