• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bana zerre kıymet vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlız değilsin
Bnde aynı özelliklere sahip biri ile evliyim ama köpek falan demedi
Daha beteri oldu dayak küfür başka hakaret azar vs
Hergün kocamın ölmesi için dua ediyorum bazen iÇimdeki öfke d iniyor ama bazen öyle alev alıyor ki inş bügün geberir diyorum
Ve bn çalışan biriyim ve maaşımin tek krş bile dokunmadım emir komuta hep o da bakalım bu artk ne kadar böyle devam eder

Beddua etmeyin ne olursa olsun.
Benim arkadasimda ickici babasina hergun beddua ederdi olsun de kurtulalim diye.
Allah cok sevdigi annesini bianda elinden aldi.
Malesef donup dolasip insanin kendini buluyor beddua.
Napin edin ayrilin ama beddua etmeyin, Allah korusun en yakininizdan cikar.

Hanimlar merhaba. Artık kocamın öfkesi dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli azarliyor, birşey söylemeye sormaya korkar oldum. Bugün yine saçma sapan bir sebepten azarladi. Sonra benim yuzum asıldı. Akabinde başka saçma birşey için tersleyince bende ters cevap verdim. Hemen öfkelendi yine. Anında senden nefret ediyorum. Bıktım senden. Sustum o an sonra yanına gittim bana artık nasıl davrandığını görüyor musun dedim ama hiicc oralı değil defol diyor bana. Senin için sokaktaki bir köpek kadar değerim dedim. Aynen öyle dedi. Düşünebiliyor musunuz. Şimdi de uyuyor. Artık mümkün değil eskisi gibi olmicaz. Bıktım.
Bu adamla bir ömür geçmez ayrıl

Hanimlar merhaba. Artık kocamın öfkesi dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli azarliyor, birşey söylemeye sormaya korkar oldum. Bugün yine saçma sapan bir sebepten azarladi. Sonra benim yuzum asıldı. Akabinde başka saçma birşey için tersleyince bende ters cevap verdim. Hemen öfkelendi yine. Anında senden nefret ediyorum. Bıktım senden. Sustum o an sonra yanına gittim bana artık nasıl davrandığını görüyor musun dedim ama hiicc oralı değil defol diyor bana. Senin için sokaktaki bir köpek kadar değerim dedim. Aynen öyle dedi. Düşünebiliyor musunuz. Şimdi de uyuyor. Artık mümkün değil eskisi gibi olmicaz. Bıktım.
Hayatında başkası olabilirmi eşinin canım

Aynı benim eşim hepsi aynı hepsi kalıpları bozuk insanlar bunlar

6 aylik bir bebek her şeyi anlatıp hissedecek bir dönemde ve bu davranış hep artarak devam edecek hangi çocuk ister annesinin sürekli yanında asagilanmasini bence bi silkelenip kendinize gelin ve net tavır koyun ailenize dönün

Peki eşinin tavırları hep mi böyleydi son zamanlardami değişti ? Bazen bende eşimin hataları karsinda ağza alinmicak laflar eder oldum o da umursamaz oldu. Kendini sorguladin mi hiç neden böyle yapıyor diye yoksa sevgisimi tükendi sana karşı ?
En başindan beri öfkeli sinirli bir adam.ama bu kadar değildi. Gittikçe arttı. Artık beni sevdiğine inanmıyorum zaten. Seven bir adam böyle davranamaz.

Yaşanılan şeyler oldu tabi. Ama o hep herşeye kendi penceresinden bakar. Hep benim hatalarım i görür. Kendi ne yaptığına bakmaz. O zaten öyle diyor birikim bunlar diyor. Aynen öyle saygı diye birşey kalmadı.

Polise başvurun savcılığa gidin. Hoş ülkede bu açıdan adalet yok siz de haklısınız.
Biliyorum basvurdum uzaklaştırma aldı ne oldu hemen iki saat sonra evde kimse bişi yapamadı kime ne diyeceksin ki ailem arkamda ama olduğu kadar abim polis o da karısına aynı biliyorum beni de umursamaz

Beddua etmeyin ne olursa olsun.
Benim arkadasimda ickici babasina hergun beddua ederdi olsun de kurtulalim diye.
Allah cok sevdigi annesini bianda elinden aldi.
Malesef donup dolasip insanin kendini buluyor beddua.
Napin edin ayrilin ama beddua etmeyin, Allah korusun en yakininizdan cikar.
Bazen kinim artınca oluyor yoksa beddua eden bi tip değilim eşimi tanısanız acaip biri hem bnm kendimi geliştirmemi ister herşeyden haberdar ol vs die üni üç somnıftayım okulun u bitir vs ama öfkeleninde aslan gibi yırtıcı

Madem ona göre kopek kadar değerin yok teyit ettin.bunu sende durma yanında seni azaliyorsa sende onu azarla

Bi telefonunu falan karıştır bakalım birisi mi var??? Hep mi böleydi yoksa sonradan mı böyle oldu???

Ya ben bu cocugu olan esinden sözlu yada fiziksel siddet gören kadinlarin hala bosanmamak icin direnmelerine hayret ediyorum.bi de kucuk cocugum var diyip bosanmamak icin bahane ariyorsunz.ya siz hakaret kufur siddet kendinizi bublara mi layık goruyosunuz.ben sizin yerinizde olsam ceker giderim yaa.sanki bundan onceki hayatinizda bu adam mi vardi da kendinizi onunla bunlai yasamaya mecbur goruyorsunz.hic mi akil yok sizde.bu durum karsisinda pasif duran kadinlari gordukce sinirlerim tepeme cikiyor.neden kendinizi bu kadar degersizlestiriyorsunuz.siz herseyden once INSANSINIZ.bunu esiniz hala anlayamiyorsa cikarin o adami hayatinizdan

bekara boşan demek hakaret yemek mı hoşunuza gııdıyor demek kolay . ama ben baska bırsey söyleyeceğim. bu adam elbette kı bırden bıre böyle olmadı. nereden buraya geldınız ne yasadınız ? nerede koptu ıpler de bu kadar saygısız?
Ne kadar güzel yorumunuz. Gerçekten de bekara boşan demek kolay. Tabiki tasvip etmiyoruz bu durumu ama neden bu hale geldiler bilmiyoruz, boşandıktan sonra gidicek yeri varmı bilmiyoruz bilmedende yorum yapıyoruz. He bu kadının hakaret edilmesi hoşuna gidiyo zevk alıyo! Bazen cidden çok aşağılayıcı yorumlar yapılıyor..

Ya ben bu cocugu olan esinden sözlu yada fiziksel siddet gören kadinlarin hala bosanmamak icin direnmelerine hayret ediyorum.bi de kucuk cocugum var diyip bosanmamak icin bahane ariyorsunz.ya siz hakaret kufur siddet kendinizi bublara mi layık goruyosunuz.ben sizin yerinizde olsam ceker giderim yaa.sanki bundan onceki hayatinizda bu adam mi vardi da kendinizi onunla bunlai yasamaya mecbur goruyorsunz.hic mi akil yok sizde.bu durum karsisinda pasif duran kadinlari gordukce sinirlerim tepeme cikiyor.neden kendinizi bu kadar degersizlestiriyorsunuz.siz herseyden once INSANSINIZ.bunu esiniz hala anlayamiyorsa cikarin o adami hayatinizdan
Sizin bayanın eşinden ne farkınız kaldı? Siz şuanda saygısızlık etmediz mi konu sahibine? Lütfen biraz sakin olun ve anlamaya çalışın. Nasıl bu hale geldiler? Nasıl düzelebilirler?

Muhtemelen baska birisi var erkekler genelde böyle durumlarda hödük gibi davranıyorlar çünkü.

Ne kadar güzel yorumunuz. Gerçekten de bekara boşan demek kolay. Tabiki tasvip etmiyoruz bu durumu ama neden bu hale geldiler bilmiyoruz, boşandıktan sonra gidicek yeri varmı bilmiyoruz bilmedende yorum yapıyoruz. He bu kadının hakaret edilmesi hoşuna gidiyo zevk alıyo! Bazen cidden çok aşağılayıcı yorumlar yapılıyor..
Bende o Yorumları yapan kişileri anlamıyorum . Sadece Yazmış olmak için mi yazıyorlar ne yapıyorlar . Zaten kadın perişan durumda bir de rencide etmek neden acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X