Kocam & Bebeğimiz

M meryemim40 twins scorpion kızlar bugün burda yazısmıstık. Bi arkadaşımla aynı zamanda bebek istedik 2 sene önce. Hatta gelecekleri zaman geniş giyiyorum vs vs diye. Aksama bize davetlilerdi. Icime doğmuş sanırım kız hamileymiş :))) mesaj atmış misafirimizde var sorun olur mu diye:)) Inşallah en kış zamanda tüm bekleyenler bu güzel haberi alır. Konu sahibinin eşi gibi sukursuzlere hala bisey soylemiycem.. Evladi olmuş kız erkek diye ayırıyor çok yazik

aa uzulme canim ya kafana takma rahat bir gebelik gecirmeye odaklan bosver onu bunu ozel degilse birsey sorcam evlenmeden oncede mi boyleydi acimasizdi yani
Yok evlenmeden önce böyle değildi. Yani öyleyse de bana hiç fark ettirme, ya da ben saftım hiç anlamadım

Aynen, bende hep bunu söylüyorum

Ne güzel yaaa !!

size üzülmüştim ama sizin de uslubunuz çok acayip

manyak karı
gebertecen
saçma salak vs vs vssss kullandığınız kelimeler çok yakışıksız

bence ikiniz de birbirinizi bulmussunuz eşinizle.

İnsan sinirlenince bazen ne yaptığını bilmiyor kusura bakmayın. Bende hırsımı klavyeden çıkarıyorum. Çünkü bu evde yapabileceğim başka bişey yok...

Bakar , herkesten çok sever sevmesine de , bu lafı söyledikten sonra utanmayacak mi severken ?

Neden korkuyorsunuz bu kadar, sevmezse sevmesin ?

Ben annesiz büyüdüm. Babam ben 6 yaşındayken başka bi kadınla evlendi. Haliyle sırf karısının gönlünü hoş tutabilmek için beni hep ezdi. Ben bu yüzden annesiz ve babasız büyüdüm diyebilirim. "Sevgisizlik" ne demek biliyorum. Çocuğumun bunu yaşamasını istemiyorum

Bilmiyorum, anasına güveniyor olabilir. Anası çünkü böyle konuştukça ağzını açıp tek kelime etmiyor, ama babası çok kızdı. "Allah, allah..." diye diye ağzı açık kaldı. Dün konuşmaya çalıştı. Ama eşim "yorgunum" demiş, kaçmış.. Bana da hala "Doktor, görememiştir.." diyor..

ya bisey sorabilirmiyim yeni uyeyim nerdeyse hani yorumun altinda ne kadarlik hamile oldugun yaziyor ya onu nasil yapiyorsun
Ayarlarda "Doğum Tarihi" kısmına, doktorunuzun size vermiş olduğu tahmini doğum tarihini girerseniz, çıkacaktır...

Hani "Anne-Baba çocuklarını karşılıksız sever" diyorlar ya, bence tam tersi "Çocuklar, Anne ve Babasını karşılıksız sever".. İşte sizde bu çocuklardan birisiniz seni anlayabiliyorum o yüzden

Galibaaaa

Bu durumu yasayan bi arkadaşım vardi cok uzulmustu ama dogduktan sonra hic oyle olmadi gayet ilgili seviyor yani merak etme canm dgunca hersey değişir kiz cocuguna sahip olmak ayricaliktir kiz cocugu bereket demek icini rahat tut sen

Sağolun. Teşekkürler

Esin hangi cagdan kalma??

Kiz cocuklari babalarina cok duskun olur babalar icinde kiz cocuklari cok farklidir. Dogduktan sonra sevmeye kalkarsa sakayla karisik izin verme bu sozunu hatirlat. Hatasini anlasin

Erkeklerde bir erkek cocugu meraki var ama kiz cocuklari oldugunda erkek cocuktan daha cok seviyorlar. Kiz cocuk isveleriyle nazlariyla herkesin aklini aliyor.
Yaptigi sacma sapan savunulacak tarafi yok ama kafana da takma

Benim de ilk çocuğum kızdı ikincisinin erkek olduğunu öğrenince eşim ben nasıl sevcem ya sanki kızım gibi sevemem opemem diyordu doğunca öyle sevdiki.diyorum ki şimdi diyordun ya sevemem diye nasıl oluyormuş diye.o da gülüyor o da ayrı tatliymis diyor.dogunca bayılır merak etme

Daha iyi anacı olsun işte hıhh..
şaka bir yana hiç merak etme erkekler erkek bebeği neden ister kendi gibi düşünen giyiniş tarzı herşeyiyle kendisine daha uyumlu.. kız çocuğundan korkuyorlar nasıl davranacam büyüyünce elin oğluna nasıl vericem düşüncesi bile onları mahvediyor :))
Ben hamile kaldığımda yaşadığım duyguyu anlatamam.. evlat konusunda zirve yapmıştım sonra doğumum oldu vay be dedim hamileyken hiç bişey hissetmemişim.. şimdi 3 ay geçti ve düşünüyorum ki ben ilk Doğum yaptığım haftalar bebeğimi sevdiğimi zannetmişim ama şimdi bana bir gülüşü var dünyayı ateşe veririm gerekirse öyle derin mi derin duygular besliyorum ona karşı.. belki konuşunca yürüyünce omunla anlaşınca hep artacak ve geriye bakınca hep az sevmişim şimdikinden diyeceğim..
uzun oldu ama sevgi yaşadıkça çoğalan katlanan bişey eşine bakma sen o öyle deyince sen de de ki iyi işte anacı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…